Dodaj do ulubionych

GHB - pigułka gwałtu

04.04.06, 22:06
Witajcie, szukam kontaktu z dziewczynami którym zdarzył się w życiu dramat.
Chodzi o gwałt, ale ten najbardziej perfidny: z uzyciem pigulki gwaltu. Jesli
ktoras z Was zostala w ten sposob skrzywdzona, bardzo prosze o kontakt. Jestem
reporterem Newsweeka, pisze duzy material na ten temat. Bardzo potrzebuje
Waszej pomocy oczywiscie anonimowo. Uwazam, ze cos niedobrego dzieje sie
podskórnie i należy o tym zacząć mówić głośno. Wiem od policji, lekarzy i
psychologów, że trzeba podjąć ten temat. Za mało jeszcze mówi się o nim w tv,
więc szukam sposobu, by przybliżyć problem. Możecie pisać również na e-mail
iza.michalewicz@newsweek.pl. Bardzo dziekuję z gory za zaufanie i pozdrawiam -
Iza Michalewicz.

Obserwuj wątek
    • morgan11 Re: GHB - pigułka gwałtu 04.04.06, 22:08
      byl o tym artykolw cosmo, ale i tak mysle ze rzeczywiscie problem trzeba
      ludziom przyblizyc
      powodzenia
      • khaki3 Re: GHB - pigułka gwałtu 04.04.06, 22:09
        Nie mozna takiego problemu zostawic. Naprawde to dobry pomysl z tym artykulem.
        Ludzie musza byc swiadomi tego co sie dzieje a kobiety musza byc wyczulone!
        Zycze powodzenia!!
    • boski.zawodowiec ale ześ wybrał forum!!! tutejsze to sie rzucają .. 04.04.06, 22:10
      na kazdego chętnego faceta!
      • iberia30 boski-analfabeto 04.04.06, 22:12
        czytaj ze zrozumieniem:to jest akurat kobieta.
        • boski.zawodowiec fakt jakas Iza:))) w kazdym razie źle baba trafiła 04.04.06, 22:18

• ania_z_wiochy Re: GHB - pigułka gwałtu 04.04.06, 22:21
      Nigdy nie pije alkoholu w towarzystwie, fdo którego nie mam zaufania
      • kaktusik0 Re: GHB - pigułka gwałtu 09.04.06, 13:31
        z tego co wiem to niekoniecznie trzeba GHB dodawać do alkoholu. Sama (z soczkiem
        np.) też działa. Tylko czystą wodę pijesz w towarzystwie do którego nie masz
        zaufania?
    • frezja66 Re: GHB - pigułka gwałtu 04.04.06, 22:41
      Może ja opisze swoją historie, wprawdzie gwałtu nie było ale pigułka chyba tak...
      otórz byłam na imprezie z kuzynką, jej mężem i ich znajomymi, głowy do alkoholu to ja nie mam zbyt dobrej ale nigdy nie pije tak aby zaliczyc zgona ani nic z tych rzeczy, lubię drinki ale w małych ilosciach.
      O godzinie 19 zjadłam porządną kolacje, o godz. 20 wypiłam jednego drinka, sprite + wódka, nic mi nie było, bo dopiero po jakichś 3,4 drinach mnie bierze. O godz. 21 zostałam sama przy stoliku , wypiłam drinka nr 2, przyszli dwaj koledzy, poszłam do ubikacji, drinka nr 2 zostawiłam na stoliku, wróciłam, wypiłam drinka, przyszedł kolega, nalał nastepnego, wypiłam tylko pół, nadal nic mi nie było, mialam humorek ale lekki, poszłam do toalety i zapaliłam jednego papierosa, i juz było po mnie, poszłam na parkiet z którego wyniesiono mnie nieprzytomną, była jakaś 22.30 gdy straciłam przytomnośc, chyba bo 22.00 jeszcze pamiętam, obudziłam się na drugi dzień o godz. 12.00 poobijana, ponieważ gdy mnie niesli to troszkę mnie "potłukli" wiadomo każdy napity....
      nie spałam sama bo przez całą noc spała ze mna kuzynka, która została przy mnie, ja nic nie pamietam i szczerze mówiąc gdyby doszło do gwałtu to bym nie pamiętała, miałam duzo szczęścia, za co moge dziekować Bogu, ale nie każda tyle ma,
      na 100 % ktos dosypał mi do drina jakies prochy bo po 3 drinkach ja nigdy nie traciłam przytomności, ani nic z tych rzeczy...
      do tej pory nia moge patrzec na papierosy, alkohol też mi nie wchodzi, do wypicia drinka musze sie zmuszać,
      od tamtej pory też nie piję na imprezach drinków postawionych przez kolegów, wolę sama sobie kupic albo iśc z nim do baru i na własne oczy widzieć jak barmani je przyrządzają,
      ale nauke mam na całe zycie.
      • boski.zawodowiec ja czuje ze twoja kuzynka cie chciała zgwałcić ! 04.04.06, 22:42

• cala_w_kwiatkach Re: ja czuje ze twoja kuzynka cie chciała zgwałci 04.04.06, 23:11
          koledzy ci cos dosypali? to jakich ty masz znajomych??? pewnie i by cie
          zgwałcili gdyby była okazja:/

a po sie zmuszasz do wypicia drinka? jak musisz sie zmuszac to nie pij, proste
          • frezja66 Re: ja czuje ze twoja kuzynka cie chciała zgwałci 05.04.06, 12:18
            sory ale nie bede tego komentować, myslcie jak chcecie!
        • zoofka Re: ja czuje ze twoja kuzynka cie chciała zgwałci 05.04.06, 13:52
          idz stad.
        • magnusg A czuje,ze ty dosyc czesto musisz skakac z 06.04.06, 10:54
          minimum 3 pietra na glowke i to na betonowa posadzke.
    • ania20lub Re: GHB - pigułka gwałtu 04.04.06, 23:31
      eh, tu nie trzeba zadnych pigulek, wystarczy wody utlenionej do wodki wlac i
      jest to samo
    • bri Re: GHB - pigułka gwałtu 05.04.06, 13:56
      Widzieliście film z imprezy Citibanku, na którym widać było zaawansowane
      pieszczoty jakiejś pary. Podobna ta dziewczyna dostała właśnie taką tabletkę. I
      obejrzawszy swoje zdjęcia w internecie popełniła samobójstwo.
      • cala_w_kwiatkach Re: GHB - pigułka gwałtu 05.04.06, 16:57
        nie widziałam
      • luxure Re: GHB - pigułka gwałtu 09.04.06, 07:05
        Co do imprezy w Citi fotki widziałam, robił je ich kolega a póżniej je
        opublikował. Kawał chama, nie powiem.. Co do baraszkującej pary, wywalili ich
        dyscyplinarnie z roboty. O samobójstwie nie słyszałam, więc BRI po co tworzysz
        bzdury z palca wyssane?
        • guciua Re: GHB - pigułka gwałtu 09.04.06, 07:22
          Niektórzy łączą to z tym wypadkiem:
          serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,3145562.html
          Całość jest już w archiwum ale temat pamiętam.
        • bri Re: GHB - pigułka gwałtu 10.04.06, 10:41
          Nie wiem czy to bzdura czy prawda. Napisałam, że "podobno". Słyszałam to od
          kogoś kto wydawał się być przekonany, że to prawda. Ale z trzeciej ręki więc
          równie dobrze może to być tylko plotka.

A że Ty o czymś nie słyszałaś to nie znaczy jeszcze, że to nieprawda.
    • magnusg Re: GHB - pigułka gwałtu 05.04.06, 17:05
      wejdz na podforum-bezpieczenstwo kobiet-tam ten watek byl poruszany.
      • szpil1 Re: GHB - pigułka gwałtu 06.04.06, 20:09
        A bardziej konkretnie? Nie mogłam znalezc tego wątku.
        Z góry dziękuję!
        A tak w ogóle to czy ktoś się orientuje, czy i jaka była reakcja banku na ten
        film?
        • journalist Re: GHB - pigułka gwałtu 09.04.06, 00:27
          Czy ktoras z Was w ogole ten film widziala? I gdzie? Watku rzeczywiscie nie ma
          na podforum bezpieczenstwo albo ja go nie widze. Natomiast ciagle czekam, moze
          uda nam sie wspolnie napisac material ktory uswiadomi innym kobietom jak
          wielkim niebezpieczenstwem jest pigulka gwaltu. Mam jeszcze pare dni, (3-4),
          bardzo Was prosze, jesli macie za soba trudne doswiadczenia z tym tematem,
          odezwijcie sie, nie wolno nikomu stac obojetnie wobec problemu. Dziekuje z gory
          za zaufanie i pozdrawiam - IM.
    • eunika Re: GHB - pigułka gwałtu 09.04.06, 00:42
      tu jest ta impreza z citibanku
      www.frazpc.pl/b/132503
    • f_emmefatale Re: GHB - pigułka gwałtu 09.04.06, 10:51
      Powodzenia!
      • eferalgan Re: GHB - pigułka gwałtu 09.04.06, 13:02
        nieźle ploty się rozchodzą
        1.nie wywalili ich dyscyplinarnie,ponieważ była to impreza po godzinach pracy i
        to co robili było ich prywatną sprawą
        2.nie popełniła samobójstwa i nikt nie podał jej zadnej tabletki.Po prostu za
        dużo wypiła(dużo za dużo) i nawet nie pamiętała co się stało.Dowiedziała sie po
        2 dniach i poszła na zwolnienie a potem zrezygnowała z pracy
        3.samobójstwo popełniła inna laska ,która miała w city jakieś fundusze
        inwestycyjne i w jakiś sposób straciła wszystko,szczegułów nie pamiętam
        4.zwolnili 2 osoby,bo tak naprawdę ci którzy byli na tych zdjęciach nie mieli
        zadnego problemu natomiast problrmrm było to ,ze te zdjęcia wyszły na zewnątrz
        psując wizerunek firmy,szefostwo się dowiedziało i do firmy wjechał prokurator -
        wyrzucili tych ,którzy te zdjęcia wypuścili na zewnątrz
        • bri Re: GHB - pigułka gwałtu 10.04.06, 10:42
          No proszę, wszystko jasne.
    • belladyna Re:Mam pytanie! 09.04.06, 14:00
      Czy ślady tej pigułki można wykazać we krwi? Rok temu była głośna afera gwałtu
      młodej dziewczyny do której dobrali się szwedzcy gracze hokejowi 'Trzech Koron'
      jednak tej pigułki nie wykryto we krwi! I nie mozna było skazac ich za gwałt
      historia paskudna! Prasa zamiast potepiać tych gwałcicieli potępiała zachowanie
      dziewczyny!Że niby wypiła zbyt wiele alkoholu.... Czyste sredniowiecze!
      Dziewczyna sama oświadczyła, ze wypiła bardzo mało bo 2 kieliszki drinka zanims
      traciła przytomność.Inna afera z tą pigułką to słynny na cały świat właściciel
      firmy kosmetycznej Mallibou w USA, czy coś koło tego, został skazany na wiele
      lat więzeienia za to, że gwałcił kobiety po podaniu do drinka tej substancji,
      która w większych ilościach prowadzi do zgonu!!! Dlatego pytam,czy nie mozna
      jej wykazac poprzez testy we krwi?
      • journalist Re:Mam pytanie! 10.04.06, 10:07
        Mozna wykryc GHB do 12 godzin po podaniu. Ale wtedy dziewczyna najczesciej
        dopiero sie budzi i nie wie co sie stalo. Czas jest tutaj najgorszy, bo srodek
        po 12 godzinach znika z organizmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka