d.aga87 16.04.06, 22:52 Nareszci znalazłam piosenkę zaczynającą stary serial "jezioro marzeń" :D Ze dwa tygodnie chodziła mi po głowie! :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Kapitalna wiadomość!!! 16.04.06, 23:17 Właśnie otwatrłem z tej okazji szampana i uchleję się ze szczęścia. Koreczki śledziowe tez otworzę. A co! Odpowiedz Link Zgłoś
cinekmuminek Re: Kapitalna wiadomość!!! 16.04.06, 23:27 a jak sie otwiera koreczki sledziowe? tesz korkowciągiem? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Kapitalna wiadomość!!! 16.04.06, 23:30 cinekmuminek napisał: > a jak sie otwiera koreczki sledziowe? tesz korkowciągiem? Nie. Są zamknięte na zamek typu YETI Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: znalazłam :) 16.04.06, 23:20 jakbys publicznie to oglosila wczesniej, z pewnoscia ktos by Ci ja przeslal i nie musialabys sie tyle meczyc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
morgan11 Re: znalazłam :) 16.04.06, 23:24 wow! gretulecje, moze jeszcze jeden watek zalozysz? Odpowiedz Link Zgłoś
halinka51 Re: znalazłam :) 16.04.06, 23:43 a ja się cieszę,że koleżanka piosenkę znalazła.trzeba sie cieszyć drobnostkami, a skoro tak niewiele trzeba do szczęścia to tylko pogratulować...a jeszcze dodam, ze ja również znalazłam coś, czego od dawna szukałam, a mianowicie piosenkę S.Krajewskiego pt:"Szukaj mnie" z komedii Kogel Mogel.i cieszę się bardzo i czekam , aż ktoś mnie odnajdzie bo ostatnio się trochę zagubiłam i pogubiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Wcale mnie to nie dziwi 16.04.06, 23:52 skoro słuchasz Seweryna Krajewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
halinka51 Re: Wcale mnie to nie dziwi 17.04.06, 00:14 no, co się czepiasz Sewerynka? doła mam bo mam i wcale Krajewski się doniego nie przyczynił. niedawno podziekowałam tobie za cudnego ZONK który mi humor poprawił, a Ty mi takie numery, ze niby jakaś inna jestem bo Seweryna lubię. ładne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś