kaska1968 27.04.06, 21:44 jak kazdy!niech ten dzien sie skonczy tyle przykrosci mnie dzis spotkalo.i tylko tu moge sie wyzalic.cholera smutno mi i zle.urodznowy wieczor przy komputerze:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrinea Re: mam urodziny 27.04.06, 21:52 oj no to mi bardzo przykro,ale zycze ci wszystkiego najlepszego oraz samych sukcesow,atak w nawiasie mowiac co sie wydarzylo dzisiaj?? pozdrawiam normalna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: mam urodziny 27.04.06, 21:59 hej, kochana takie cudne dni , słońce , tyle pozytywnej energii, trzymaj się ciepło; radosnych chwil Ci życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomq Re: mam urodziny 27.04.06, 22:03 wszystkiego najlepszego, radości szczęścia moc, słoneczka wesołego snów pięknych co noc...... Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: mam urodziny 28.04.06, 22:31 a ja zawsze, co roku w dzien swoich urodzin tylko czekam az sie juz skonczy bo nienawidze tego dnia! nie wiem czemu ale tak juz jest ze czym blizej do urodzin to mi bardziej smutno i zle. w sam ten dzien moglabym chyba zabic za byle co ze zlosci i po czesci z jakiejs przykrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
alterna Re: mam urodziny 29.04.06, 01:44 Też miałam - 3 dni temu. Też masa przykrości, problemów... Eh takie życie. Wszystkiego najlepszego, trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna007 Re: mam urodziny 29.04.06, 02:01 równowaga w naturze musi byc .. za kilka dni bęziesz dziko szczęśliwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosalba Re: mam urodziny 29.04.06, 02:22 wszystkiego dobrego, wkrótce zaświeci dla Ciebie słonko :)) Slunicko, slunicko, Rara ra ra ra Rararara rarara ra rara ra ra ra Odpowiedz Link Zgłoś
mucha0278 Re: mam urodziny 29.04.06, 08:24 więć żyj nam sto lat i uśmiech miej na twarzy niech spełni się to , wszystko o czym marzysz. Nosek do góry jutro( w sumie to już dziś) będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś