maialina1 07.05.06, 22:21 Wierzycie w to ze istnieja jakies rozumne istoty poza nasza planeta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: ufoludki 07.05.06, 22:23 pare dni temu ogladałam na discovery science swietny program na temat KONCA SWIATA, wiele ciekawych teorii zagłady zycia na ziemi przedstawiono a wsrod nich takze opcje ze jak na ziemi nie bedziemy mogli zyc to technika pozwoli nam przeniesc sie na inna planete;) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: ufoludki 07.05.06, 22:26 No tak, ale co to bedzie za zycie? :(( Caly czas w jakichs maskach tlenowych, albo w tlenowych korytarzach. Srodowisko raczej przytlaczajace. Dobrze ze ja tego nie dozyje. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: ufoludki 07.05.06, 22:28 eee tam panikujesz;) pewnie wynajda tlen na innej planecie albo do tego czasu ludzie zaczna oddychac innym pierwiastkiem Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: ufoludki 07.05.06, 22:31 Roznica ze wlasnie ogladam w TV film o ufoludkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
angelust Re: ufoludki 07.05.06, 22:33 i boisz się, że przylecą po ciebie? zobacz do szafy, czy już ich nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: ufoludki 07.05.06, 22:34 Na filmie dobijaja sie przez dach i drzwi. Nasluchuje czy moze u mnie tez cos puka :) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: ufoludki 07.05.06, 22:33 Ja mysle ze jesli one naprawde istnieja, to wcale nie sa zielone (bo niby dlaczego? to nie rosliny, a nawet gdyby byly roslinami, to do stania sie zielonym potrzebne jest slonce) i wcale nie maja wielkich oczodolow (raczej malutkie szparki na oczy, bo skoro gdzie indziej jest ciemno, to powinny miec oczy "skreciale") Odpowiedz Link Zgłoś
angelust Re: ufoludki 07.05.06, 22:36 :D a może mają postać myślących płynów? albo wielkich planetarnych jednokomórkowców? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: ufoludki 07.05.06, 22:38 Ja bym powiedziala ze jesli mialy tlen i wode, to ewolucja odbyla sie tak jak u nas, tyle ze maja ciemno wiec pewnie sa strasznie blade i maja maciupenkie oczy oraz duze nozdrza, no i dodatkowo jesli jest u nich zimno to pewnie sa wtrestnie owlosione. :) Odpowiedz Link Zgłoś
angelust Re: ufoludki 07.05.06, 22:39 dlaczego palisz haszysz zamiast czytać książki ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: ufoludki 07.05.06, 22:39 Nie haszysz jakis tylko zdrowiutka trawe pale ;)) Odpowiedz Link Zgłoś