boski.zawodowiec 30.05.06, 18:19 Szczegolnie z samej koncówki znaku, co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: jesli juz o znakach to -Facet spod znaku BARA 30.05.06, 18:35 iestey zawsze istnieje ryzyko że zostanie rogaczem:)) a tak serio bardzo fajni sa faceci spod znaku Barana:odpowiedzialni, ciepli, niestety bywają uparci Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec hitler był Bykiem, Lenin albo baranem albo bykiem 31.05.06, 10:39 do dziś nie widaomo czy urodził sie 18 kwietnia czy 22 lub 23 kwietnia. Ale jesli juz sie trzymasz to było wiecej znanych ludzi z koncówki znaku barana. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.zaradna Re: jesli juz o znakach to -Facet spod znaku BARA 30.05.06, 19:29 kotbehemot6 napisała: a tak serio bardzo fajni > sa faceci spod znaku Barana:odpowiedzialni, ciepli, niestety bywają uparci o Boże! behemot! Serio? To ja ogłaszam, że szukam faceta barana! Z duzym "porożem" koniecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: jesli juz o znakach to -Facet spod znaku BARA 30.05.06, 19:32 seri serio....ale czy koniecznie z "porożem"-chyba że........mariolu- figarko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 10:47 a to chyba kazdy tak ma, ze jak go ktos zdenerwiuej, wazne aby umiec pomowic co nam sie nie podoba:) a jak wytlumaczyc zlosliwe kobiety, ktorych sie nie zdenerwowało, a jedynie one sa zaiwtne/ tu bym sie martwila:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 11:03 ja mam problem z pomówieniem co mi sie nie podoba:( Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 11:11 > ja mam problem z pomówieniem co mi sie nie podoba:( hm pomowieniem? masz sprawe?a z kim moze pomoge w argumentach:) czy z mowieniem co ci sie nie podoba? mowi sie co sie mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 11:15 nie potrafie pogadać z moją miłością:( Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 11:18 > nie potrafie pogadać z moją miłością:( napewno potrafisz:) mow co myslisz, co czujesz, mow Mysle, ze duzo zalezy od tego kim jest ta milosc, jelsi osobka rownie wrazliwa, z sercem i empatia, ulatwi ci rozmowe:) i wszytsko poplynie w dobrym kierunku:) szkoda zycia, a milosc jak sam widzisz niekazdemu sie zdarza:) rozmowa? moze nie mow od razu o rzeczach inych, tylko o nas, o tym slowie:) ona pomoze, zareczam;:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 11:20 ona jest taka sama jak i ja:( Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 11:22 wiem , do mamy jestes podobny, ten doleczek, oczetka, fajnie:) no nie mow mi, ze sie sobie nie podobasz?:) urwe ci łebek i jeszcze Cosik:P kiedys jechałam pociagiem i panie mowily o Tobie, ze madry facet z ciebie mowily, a ten jak cos powie to tak madrze i taki fajny facet z niego:) fajny czytaj super z zewnatrz i wewnatrz:) nawet tego nie wiesz:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 11:24 a znałas te panie? Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 11:29 nie, jechałam w przedziale "intercity" - pospieszny inaczej mowiac to moja ostatnia podroz. I one glosno sobie mowily. i co wazne obie w kostiumikach, na poziomie, odbieraly telefony, nie wiem moze mialy firmy, czy cos. i jak mowie, ze za malo sie cenisz, ze poodbasz sie i mozesz miec super babeczki, to mowie, wynika to wlasnie z tego:) niz nie mowie ot tak:) jestes moj:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 17:51 przeciez ja nie jestem osoba znaną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: i złowsliwi jesli ich ktoś zdenerwuje:) 31.05.06, 19:12 i dobrze:) nie jestes nascyony tym zlem, :))))) zobacz znani nie sa szczesliwi... ale jako pisarz bedziesz w sercach ludiz, to piekne:) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka844 Re: szkoda slow... 30.05.06, 20:56 wole nie komentowac... mam bardzo zle wspomnienia co do tego znaku... zero czulosci i okazywania uczuc z jego strony... no i straszny egoista!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: jesli juz o znakach to -Facet spod znaku BARA 30.05.06, 23:12 baran to baran :P proste Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: jesli juz o znakach to -Facet spod znaku BARA 31.05.06, 11:18 energiczny, żywiołowy, szczery do bólu, uparty, zazdrosny, wybuchowy, namiętny, obrażalski, kłótliwy, wylewny, kontaktowy, "żywe srebro", impulsywny i spontaniczny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no i czy to nie ideał?? widze ze sie znasz na tym 31.05.06, 11:20 a co siądzisz o takim z 18.IV.1980 Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: no i czy to nie ideał?? widze ze sie znasz na 31.05.06, 11:23 jak sie kocha to tak jest, to co pisala lilarosa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: no i czy to nie ideał?? widze ze sie znasz na 31.05.06, 11:25 Taki był mój były, dawna "wielka miłość" :)) Rzeczywiście, miał sporo dobrych cech, ale te gorsze (wielka zazdrość oraz kłótliwość) sprawiły, że się odkochałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: no i czy to nie ideał?? widze ze sie znasz na 31.05.06, 11:31 wielka zazdrość oraz kłótliwość te slowa moga byc inaczje rozumiane co znaczy wielka zazdrosc? jesli nie pozwalal z nimik mowic to tak, jelsi np tylko z jedna osoba, bo zniewazyl jego to okey. klotliwosc? klotnia to podniesiony glos! o wiele oktaw!!! a jak mowienie o tym co trudne, to jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: no i czy to nie ideał?? widze ze sie znasz na 31.05.06, 12:25 > wielka zazdrość oraz kłótliwość > > te slowa moga byc inaczje rozumiane > > co znaczy wielka zazdrosc? jesli nie pozwalal z nimik mowic to tak, jelsi np > tylko z jedna osoba, bo zniewazyl jego to okey. > klotliwosc? klotnia to podniesiony glos! o wiele oktaw!!! > a jak mowienie o tym co trudne, to jednak nie. Zazdrość była naprawdę przesadzona: kontrolowanie na każdym kroku, grzebanie w komórce, czytanie smsów, grzebanie w notesach z telefonami, prywatnych zapiskach, odprowadzanie na uczelnię i sprawdzanie, czy nie flirtuję z kolegami z roku, awantury, gdy dłużej porozmawiałam z jego kolegą (gdy on siedział obok), wielkie dąsy i fochy gdy ośmieliłam się powiedzieć coś miłego na temat jego kolegi, podejrzliwość, szczegółowe wypytywanie, co robiłam danego dnia, z kim rozmawiałam, jak dłougo i o czym. W dodatku bezpodstawna. Kłótwliwość to nie tylko podniesiony głos, to także niekończąc się fochy i docinki z byle powodu, robienie wielkiej afery z drobnej sprawy, nie dążenie do rozwiązania sprawy, lecz do tego by "dokopać" drugiej osobie, uderzyć (słownie) jak najboleśniej, zranić do żywego mięsa. Poza tym ciągłe humory, dąsy, wykłócanie się o bzdury (miałam wrażenie, że dla samego tylko kłócenia się ) Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_samica Re: no i czy to nie ideał?? widze ze sie znasz na 31.05.06, 11:25 sam sprawdź: www.astro.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
seszka chodzący ideał? 31.05.06, 11:59 mój facet jest spod tego znaku i brak mi słów żeby go opisać odpowiedzialny , cierpliwy, ciepły ,i czasem myśli za mnie;P jest kochany i słodki tylko boje sie zeby nie zabardzo bo co za dużo to niezdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: jesli juz o znakach to -Facet spod znaku BARA 31.05.06, 12:06 apodyktyczny despota, uparty, dominujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no czyli twoje foto mi swego czasu mamdylemat..... 31.05.06, 17:50 podesłała. a tak przy okazji co to jest apodyktyczny? seksowny, ciepły czy jeszcze coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś