Gość: suri Re: Jak wam się podobają tatuaże? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 23:48 generalnie chyba nie ale narzeczony mial i sie podobal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak wam się podobają tatuaże? IP: *.acn.pl 15.01.03, 23:49 Gość portalu: suri napisał(a): > generalnie chyba nie ale narzeczony mial i sie podobal Ja mam dwa moja suri :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak wam się podobają tatuaże? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 23:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > generalnie chyba nie ale narzeczony mial i sie podobal > > > Ja mam dwa moja suri :)) trojwymiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak wam się podobają tatuaże? IP: *.acn.pl 15.01.03, 23:50 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > generalnie chyba nie ale narzeczony mial i sie podobal > > > > > > Ja mam dwa moja suri :)) > > trojwymiar? Kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak wam się podobają tatuaże? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 23:52 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > generalnie chyba nie ale narzeczony mial i sie podobal > > > > > > > > > Ja mam dwa moja suri :)) > > > > trojwymiar? > > > Kolor :) oj.. ale co w tym kolorze? love żaneta?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak wam się podobają tatuaże? IP: *.acn.pl 15.01.03, 23:54 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > generalnie chyba nie ale narzeczony mial i sie podobal > > > > > > > > > > > > Ja mam dwa moja suri :)) > > > > > > trojwymiar? > > > > > > Kolor :) > oj.. > ale co w tym kolorze? > love żaneta?;) Bynajmniej (takie słowo napisałem pierwszy raz w życiu, dziwnie wygląda) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri gdzie ten tatuaz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 23:58 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > generalnie chyba nie ale narzeczony mial i sie podobal > > > > > > > > > > > > > > > Ja mam dwa moja suri :)) > > > > > > > > trojwymiar? > > > > > > > > > Kolor :) > > oj.. > > ale co w tym kolorze? > > love żaneta?;) > > > Bynajmniej (takie słowo napisałem pierwszy raz w życiu, dziwnie wygląda) :)) sam sobie ten tatuaz robiles? dzisiaj? jakie slowo? nic nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: gdzie ten tatuaz? IP: *.acn.pl 16.01.03, 00:02 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > generalnie chyba nie ale narzeczony mial i sie po > dobal > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja mam dwa moja suri :)) > > > > > > > > > > trojwymiar? > > > > > > > > > > > > Kolor :) > > > oj.. > > > ale co w tym kolorze? > > > love żaneta?;) > > > > > > Bynajmniej (takie słowo napisałem pierwszy raz w życiu, dziwnie wygląda) : > )) > sam sobie ten tatuaz robiles? dzisiaj? > jakie slowo? > > nic nie wiem :) Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam blisko dłoni (symbol braterstwa krwi :)) a następny mam na ramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri to lubie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 00:06 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > generalnie chyba nie ale narzeczony mial i s > ie po > > dobal > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja mam dwa moja suri :)) > > > > > > > > > > > > trojwymiar? > > > > > > > > > > > > > > > Kolor :) > > > > oj.. > > > > ale co w tym kolorze? > > > > love żaneta?;) > > > > > > > > > Bynajmniej (takie słowo napisałem pierwszy raz w życiu, dziwnie wyglą > da) : > > )) > > sam sobie ten tatuaz robiles? dzisiaj? > > jakie slowo? > > > > nic nie wiem :) > > > > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam blisko dłoni (symbol braterstwa > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > a zone masz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to lubie IP: *.acn.pl 16.01.03, 00:07 > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam blisko dłoni (symbol braterstwa > > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > > > a zone masz?:) Żonę? Aż tak grzeszny nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: to lubie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 00:11 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam blisko dłoni (symbol braters > twa > > > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > > > > > a zone masz?:) > > > Żonę? Aż tak grzeszny nie jestem :) ale zona to najwiksza poprawnosc jaka moge sobie wyobrazic;)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to lubie IP: *.acn.pl 16.01.03, 00:12 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam blisko dłoni (symbol br > aters > > twa > > > > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > > > > > > > a zone masz?:) > > > > > > Żonę? Aż tak grzeszny nie jestem :) > ale zona to najwiksza poprawnosc jaka moge sobie wyobrazic;)! Gdybym miał żonę to bym codziennie pił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: to lubie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 00:16 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam blisko dłoni (symb > ol br > > aters > > > twa > > > > > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > > > > > > > > > a zone masz?:) > > > > > > > > > Żonę? Aż tak grzeszny nie jestem :) > > ale zona to najwiksza poprawnosc jaka moge sobie wyobrazic;)! > > > Gdybym miał żonę to bym codziennie pił :))) wniosek z tego... wlasnie jaki? albo ja logicznie - nie, albo Ty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to lubie IP: *.acn.pl 16.01.03, 00:18 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam blisko dłoni > (symb > > ol br > > > aters > > > > twa > > > > > > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > > > > > > > > > > > a zone masz?:) > > > > > > > > > > > > Żonę? Aż tak grzeszny nie jestem :) > > > ale zona to najwiksza poprawnosc jaka moge sobie wyobrazic;)! > > > > > > Gdybym miał żonę to bym codziennie pił :))) > wniosek z tego... wlasnie jaki? albo ja logicznie - nie, albo Ty:)) Ty logicznie nie moja suri :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: to lubie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 00:20 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam blisko d > łoni > > (symb > > > ol br > > > > aters > > > > > twa > > > > > > > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > > > > > > > > > > > > > a zone masz?:) > > > > > > > > > > > > > > > Żonę? Aż tak grzeszny nie jestem :) > > > > ale zona to najwiksza poprawnosc jaka moge sobie wyobrazic;)! > > > > > > > > > Gdybym miał żonę to bym codziennie pił :))) > > wniosek z tego... wlasnie jaki? albo ja logicznie - nie, albo Ty:)) > > > Ty logicznie nie moja suri :))) tia... to juz uzgodnilismy:)) a wniosek? <jaki wniosek?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to lubie IP: *.acn.pl 16.01.03, 00:25 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż mam bli > sko d > > łoni > > > (symb > > > > ol br > > > > > aters > > > > > > twa > > > > > > > > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > > > > > > > > > > > > > > > a zone masz?:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Żonę? Aż tak grzeszny nie jestem :) > > > > > ale zona to najwiksza poprawnosc jaka moge sobie wyobrazic; > )! > > > > > > > > > > > > Gdybym miał żonę to bym codziennie pił :))) > > > wniosek z tego... wlasnie jaki? albo ja logicznie - nie, albo Ty:)) > > > > > > Ty logicznie nie moja suri :))) > tia... to juz uzgodnilismy:)) a wniosek? > > <jaki wniosek?> Won't you come a bit closer, Close enough so I can smell you. I need you to feel this, I can't stand to burn too long. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: to lubie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 00:29 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mówiłem o "bynajmniej". Jeden tatuaż ma > m bli > > sko d > > > łoni > > > > (symb > > > > > ol br > > > > > > aters > > > > > > > twa > > > > > > > > > krwi :)) a następny mam na ramieniu. > > > > > > > > > > > > > > > > > a zone masz?:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Żonę? Aż tak grzeszny nie jestem :) > > > > > > ale zona to najwiksza poprawnosc jaka moge sobie wyobr > azic; > > )! > > > > > > > > > > > > > > > Gdybym miał żonę to bym codziennie pił :))) > > > > wniosek z tego... wlasnie jaki? albo ja logicznie - nie, albo T > y:)) > > > > > > > > > Ty logicznie nie moja suri :))) > > tia... to juz uzgodnilismy:)) a wniosek? > > > > <jaki wniosek?> > > > Won't you come a bit closer, > Close enough so I can smell you. > I need you to feel this, > I can't stand to burn too long. > :))) > i co ja, porzadna dziewczyna, mam odpowiedziec;)? chyba, ze musze isc spac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to lubie IP: *.acn.pl 16.01.03, 00:32 > i co ja, porzadna dziewczyna, mam odpowiedziec;)? > chyba, ze musze isc spac :)) Nie możesz bowiem noc dopiero wstała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: to lubie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 00:34 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > i co ja, porzadna dziewczyna, mam odpowiedziec;)? > > chyba, ze musze isc spac :)) > > > Nie możesz bowiem noc dopiero wstała :) to jaki plan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to lubie IP: *.acn.pl 16.01.03, 00:36 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > i co ja, porzadna dziewczyna, mam odpowiedziec;)? > > > chyba, ze musze isc spac :)) > > > > > > Nie możesz bowiem noc dopiero wstała :) > to jaki plan? Trust in me. Don't judge or question. Odpowiedz Link Zgłoś