Gość: brzoskwinka IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.01.03, 01:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: forum wciaga :-) IP: proxy / 213.17.170.* 17.01.03, 10:32 Jak brazylijski serial :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: forum wciaga :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 20:00 Nie napiszę, że bardziej niż wciągnęła mnie kiedyś tam Grecja, ale jest podobnie jak dla mnie Grecja narkotykiem, tyle, że troszkę słabszym. Zniewolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: forum wciaga :-) 17.01.03, 20:02 Gość portalu: Bebiak napisał(a): > Nie napiszę, że bardziej niż wciągnęła mnie kiedyś tam Grecja, ale jest > podobnie jak dla mnie Grecja narkotykiem, tyle, że troszkę słabszym. > Zniewolenie? a nie sadzisz, ze forum jest chora forma komunikacji miedzy ludzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: forum wciaga :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 20:10 Nie, nie odbieram takiego wrażenia. W pewnym sensie jak sms-y (które lubię) czy nawet zwykła poczta, tyle, że o szerszym zasięgu. Na moim ulubionym forum o Grecji jest zupełnie sympatycznie. A poza tym, dlaczego nie mamy sobie wzajemnie w pewnym sensie pomagać udzielając informacji czy nawet ot, tak po prostu porozumiewać się (żeby nie powiedzieć: "pogadać")? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: forum wciaga :-) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.01.03, 23:01 ja niestety mimo,l ze baaardzo czesto zagladam na forum, to nie mam o nim najlepszego zdania. Poniewaz: czesto zdarza mi sie, ze jest to forma zajecia mi czasu i zamiast zadzwonic do kogos znajomego, czy spotkac sie, to ulatwiam to sobie i bez ruszania sie z domu, ubrania, "zaangazowania" w realne spotkanie, wole "pogadac" sobie na forum. Uwazam ze to jest wlasnie chore. Mam tego swiadomosc. Jestem wygodnicka i nawet jak mi zle, to nie staram sie tego zmienic. mysle ze to jest cecha naszej codziennosci. Ludziom nie chce sie angazowac. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: forum wciaga :-) 22.03.03, 18:30 forum uzaleznia. wiem cos o tym jestem tu juz dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: forum wciaga :-) 22.03.03, 20:00 Chyba mialas dluga przerwe, ;)) bo widzie twoj nick po raz pierwszy. Chyba ze masz tuzin innych nickow. Odpowiedz Link Zgłoś