niebieskooka77 08.06.06, 15:06 Co mężczyzna ma na mysli mówiąc kobiecie, że lepiej, zeby nie poznała jego złej strony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiczka Re: co on ma na myśli 08.06.06, 15:08 Jeśli to znowu ten z ulicy, zmień numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka77 Re: co on ma na myśli 08.06.06, 15:18 No co Ty. Tamten to .... Kopnąc w d;-) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: co on ma na myśli 08.06.06, 15:08 ma na myśli: że lepiej, zeby nie poznała jego złej strony :P Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: co on ma na myśli 08.06.06, 15:12 To znaczy, ze rzeczywiscie tak byloby lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: co on ma na myśli 08.06.06, 15:21 usiłuje być intrygujący.a czasami ta ,,ciemna strona mocy" bywa bardzo fajna:) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: co on ma na myśli 08.06.06, 15:45 Może to jest "ciemna strona niemocy"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brylancik1 Re: co on ma na myśli 08.06.06, 15:50 ale mi moj facet z ktorym jestem 1,5 roku mowi mi ze dobrze ze nie widzialam go jak jest tak na maksa wsciekły bo bym sie przestraszyła :( ale ja jestem twarda :) Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: co on ma na myśli 08.06.06, 16:03 Jasne... jak tak gada, to znaczy, że chce, zebyś o tym myslała, chce byc intrygujący. A jak wiadomo, kobiety lubią takich z mrocznymi tajemnicami:) Znałam kiedyś kolesia, który próbował mi wkręcać jakieś drętwe kawałki o swoich ciemnych stronach, prawie jak z westernu - kowboj taki, co to szlachetny w głębi duszy, ale musząc się zmagac z twardym światem, sam stał się twardy i miała problemy ze światem całym:) A prawda okazała się taka, ze facet (rzeczywiście nieziemsko przystojny i z "tym czymś", na co wszystkie dziewczyny leciały - taki był troche buntownik bez powodu) pochodzi z mełej mieściny, prowadzi zupełnie zwyczajne, ndnawa nawet zycie, tyle że ma "to coś" - reszta to bujda była. Ale kilka wieczorów się zasatnawiałam - co tez takiego ma za sobą, że tak mówi i chronić mnie chce (phi! - tak mówił) :) Ale głupia byłam i młoda bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: co on ma na myśli 08.06.06, 18:11 POciągnij go za jęzor i wtedy dowiesz sie wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: co on ma na myśli 08.06.06, 22:14 Moze on jakis damski bokser jest. Tak, moze lepiej niech ominie cie ta przyjemnosc poznania tej ciemnej jego strony.On sie ta swoja ciemna strona chcial sie przed toba pochwalic, czy ciebie zastraszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
zyta244 Re: co on ma na myśli 09.06.06, 00:17 nieprawda. moim zdaniem skoro facet tak mowi, to chce Cie powoli do czegos niemilego przygotowac, tylko nie wie jak zaczac bo czuje, ze moze Cie z tego powodu nawet stracic Ty sie nie ciesz, tylko im szybciej wyciagniesz z niego o co chodzi tmy lepiej dla Ciebie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: co on ma na myśli 09.06.06, 02:39 Moze ta ciemna strona jest to, ze on jej nie kocha, bo bycie zakochanym po uszy raczej nalezy do tych jasnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: co on ma na myśli 09.06.06, 07:32 pewnie dopiero wrócił z więzienia Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: co on ma na myśli 09.06.06, 18:20 A moze dopiero przyszedl do niej od innej. Odpowiedz Link Zgłoś