malina966 23.06.06, 18:48 jestm w martwym punkcie nie wiem jak wybrnac, mam 31 lat i wlasciwie nic nie osiagnelam, nie zalozylam rodziny, nie mam pracy itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania1022 Re: dol 23.06.06, 18:52 31 lat to nie jst taki straszny wiek. Zacznij dzialac a nastepne 31 lat beda zupelnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dol 23.06.06, 18:52 malina966 napisała: > jestm w martwym punkcie nie wiem jak wybrnac, mam 31 lat i wlasciwie nic nie > osiagnelam, nie zalozylam rodziny, nie mam pracy itd. przeczytaj bezsenność w tokio, tam facet świetnie opisuje taki stan to przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: dol 23.06.06, 18:53 W czym zamykasz osiagniecia. Jak je mierzysz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
heejakawa Re: dol 23.06.06, 19:51 ja co prawda prace mam ale nic mnie nie cieszy:( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: dol 23.06.06, 20:16 cos robilas przez te lata... jedyna przyczyna Twoich odczuc, moglaby byc taka, ze ktos Ci mowil caly czas, co masz robic; jesli robilas to, na co masz ochote, tzn, ze wszystko ok i masz chwilowego dola, a jesli tak nie bylo, to teraz rob tylko to na co masz ochote, ja np. nie mam meza i to jest niby porazka jakas, a dla mnie jest osiagnieciem, ze uwolnilam sie od przymusu posiadania meza, poczytaj Dalai Lame, jest w american bookstore i przebudzenie de mello i od razu bedziesz z siebie zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: dol 23.06.06, 20:20 Nie zawsze jest wszystko OK kiedy sie robi to na co ma sie ochote. Czasem w rozpuscie mozna utonac. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: dol 23.06.06, 20:21 poki sie nie zajdzie w ciaze i nie zlapie niczego, rozpusta jest ok, jesli sprawia przyjemnosc :) nie mow kropek, ze nie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: dol 23.06.06, 20:31 No, ja tak nie mowie i nigdy nie powiem. Wydaje sie ze jej nigdy zaduzo nie jest. Jednak bede obstawal przy tym co napisalem, ze w niej tez mozna utonac, ale to tylko glupcy w niej tona, a madrzy sie nia rozkoszuja. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: dol 23.06.06, 20:55 Tak, moze bardziej niz kto inny,ale do czasu. Ja tu o rozkoszy zycia mowie, nie chwilowym wybryku. Odpowiedz Link Zgłoś