pajdeczka 29.01.03, 14:30 ...ciekawe, czy admini to zauważą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri Re: Dupa... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:33 czekam w ukryciu <suri dech wstrzymujaca> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri moze wreszcie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:35 cos sie zacznie dziac na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri to ja tu tak sama ze soba pogadam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:36 zeby watek byl na wierzchu caly czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri jak widac IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:36 zupelnie nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dupa... 29.01.03, 14:40 ..zimna, blada, co tam jeszcze? Może macie jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dupa... 29.01.03, 14:43 Gość portalu: suri napisał(a): > ...wredna To o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Dupa... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:47 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > ...wredna > > To o mnie? paaaaaaj, prosze Cie.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri a do tego IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:41 glupia. wredna glupia dupa Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: a do tego 29.01.03, 14:43 wredna głupia i do tego nie myta dupa oczywiście... Chyba mi sie rzuciło na głowe przed 15 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a do tego 29.01.03, 14:47 capa_negra napisała: > wredna > głupia > i do tego nie myta > dupa oczywiście... czyli, najzwyczajniej śmierdząca > > Chyba mi sie rzuciło na głowe przed 15 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a do tego 29.01.03, 14:44 Gość portalu: suri napisał(a): > glupia. > > wredna glupia dupa czy Ty Suri aby nie przesadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri n/t IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:48 jak uzywam slowa dupa to najczesciej z przymiotnikami glupia albo wredna :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: n/t 29.01.03, 14:51 Gość portalu: suri napisał(a): > jak uzywam slowa dupa to najczesciej z przymiotnikami glupia albo wredna > :) Bardzo mądrze. Właśnie myślę o takiej jednej z pracy. Ale mnie wnerwiła. Stara panna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: n/t IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:52 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > jak uzywam slowa dupa to najczesciej z przymiotnikami glupia albo wredna > > :) > > Bardzo mądrze. Właśnie myślę o takiej jednej z pracy. Ale mnie wnerwiła. Stara > panna. olej. to najwieksza zniewaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Dupa... IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 14:42 pajdeczka napisał: > ..zimna, blada, co tam jeszcze? Może macie jakiś pomysł? > > Jak zimna i blada to ja sie nie piszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Dupa... IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 14:45 pajdeczka napisał: > ..ładna może być, jak idzie ulicą ... To Ty też Paj patrzysz na damskie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Dupa... 29.01.03, 14:48 A ty mój drogi nie wiesz, ze nie ma to jak zgrabna męska dupka i ze kobiety tez maja oczy... powiem więcej nawet ich uzywaja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Dupa... IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 14:50 capa_negra napisała: > A ty mój drogi nie wiesz, ze nie ma to jak zgrabna męska dupka i ze kobiety tez > > maja oczy... powiem więcej nawet ich uzywaja :-))) Ja tam swojej w lustrze nie oglądam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Szkodliwy ucisk 29.01.03, 14:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > ..ładna może być, jak idzie ulicą ... > > > To Ty też Paj patrzysz na damskie? :)) Same się mi rzucają w oczy. Taka teraz moda, że nie da rady inaczej. A props - słyszeliście, że obcisłe spodnie na biodrach rujnują zdrowie dziewczynom, a wypchany portfel włożony do tylnej kieszeni męskich spodni powoduje ucisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Szkodliwy ucisk IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 14:51 > Same się mi rzucają w oczy. Taka teraz moda, że nie da rady inaczej. > A props - słyszeliście, że obcisłe spodnie na biodrach rujnują zdrowie > dziewczynom, a wypchany portfel włożony do tylnej kieszeni męskich spodni > powoduje ucisk? Ucisk na pęcherz? Ja myślałem że pęcherz to w innych okolicach... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Szkodliwy ucisk 29.01.03, 14:52 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Same się mi rzucają w oczy. Taka teraz moda, że nie da rady inaczej. > > A props - słyszeliście, że obcisłe spodnie na biodrach rujnują zdrowie > > dziewczynom, a wypchany portfel włożony do tylnej kieszeni męskich spodni > > powoduje ucisk? > > > Ucisk na pęcherz? Ja myślałem że pęcherz to w innych okolicach... :)) Na nerw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Dupa... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:50 na ladne damskie jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Dupa... IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 14:54 Gość portalu: suri napisał(a): > na ladne damskie jak najbardziej! No widzisz. Znów mamy coś ze sobą wspólnego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Dupa... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:56 > No widzisz. Znów mamy coś ze sobą wspólnego :)) co, mam nadzieje, pozostanie jak najkrocej nasza wspolna cecha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Dupa... IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 15:08 Gość portalu: suri napisał(a): > > > No widzisz. Znów mamy coś ze sobą wspólnego :)) > co, mam nadzieje, pozostanie jak najkrocej nasza wspolna cecha ;) No cóż. Jak na grę bez zasad to dość poważna zasada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do S i X 29.01.03, 15:11 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > No widzisz. Znów mamy coś ze sobą wspólnego :)) > > co, mam nadzieje, pozostanie jak najkrocej nasza wspolna cecha ;) > > > No cóż. Jak na grę bez zasad to dość poważna zasada :))) Ja tu o dupie, a Wy o Dupie Maryni. Nie schodźcie z tematu przewodniego. Chociaż raz, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri ok ale jeszcze swoje 3 gr dorzuce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:16 > > No cóż. Jak na grę bez zasad to dość poważna zasada :))) rycerstwo zobowiazuje > Ja tu o dupie, a Wy o Dupie Maryni. Nie schodźcie z tematu przewodniego. > Chociaż raz, dobra? juz skonczylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ok ale jeszcze swoje 3 gr dorzuce IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 15:19 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > No cóż. Jak na grę bez zasad to dość poważna zasada :))) > > rycerstwo zobowiazuje no rules no fools :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ok ale jeszcze swoje 3 gr dorzuce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:21 to sie wlasnie nazywa copywritingiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ok ale jeszcze swoje 3 gr dorzuce IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 15:24 Gość portalu: suri napisał(a): > to sie wlasnie nazywa copywritingiem ;) To pewnie jednak jestem copywriterem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ok ale jeszcze swoje 3 gr dorzuce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:26 mam nosa!:) przy mnie trzeba byc tworczym, nie wtornym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ok ale jeszcze swoje 3 gr dorzuce IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 15:28 Gość portalu: suri napisał(a): > mam nosa!:) > przy mnie trzeba byc tworczym, nie wtornym;) > Tak. Ogromnego nosa :))) Teraz takie czasy. Wszyscy są wtórni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ok ale jeszcze swoje 3 gr dorzuce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:30 > Tak. Ogromnego nosa :))) a co Ty mozesz o tym wiedziec;)? > Teraz takie czasy. Wszyscy są wtórni... sie te czasy nazywaja postmodernistycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Cos... 29.01.03, 14:50 mi smierdzi w tym watku, tylko jeszcze nie wiem co... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: Cos... IP: 212.244.209.* 29.01.03, 14:53 stara dupa oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Cos... 29.01.03, 14:54 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > stara dupa oczywiście Czy to znowu o mnie mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri mam Cie! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 14:55 informuje, ze w Twojej skrzynce czeka zaproszenie. i wiecej juz o tym nie wspomne <bo zapomne> Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: mam Cie! 29.01.03, 14:57 Gość portalu: suri napisał(a): > informuje, ze w Twojej skrzynce czeka zaproszenie. > i wiecej juz o tym nie wspomne > > <bo zapomne> Zajrzałam i nic nie ma. Chyba , jak zwykle, do Xanatosa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri do paj i Y! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:02 paj, Ciebie to ja juz i na wino i na lody a Ty jak ten glaz polodowcowy... zaproszenia tym razem dla Y bo mu obiecalam a wlasnie sie stalo, czym rodosnie sie dziele! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do paj i Y! 29.01.03, 15:05 Gość portalu: suri napisał(a): > paj, Ciebie to ja juz i na wino i na lody a Ty jak ten glaz polodowcowy... > > zaproszenia tym razem dla Y bo mu obiecalam a wlasnie sie stalo, czym rodosnie > sie dziele! Ty wiesz, ze ja nie mogę, bo jestem ograniczona, ale zawsze dziękuję. A Ydorius to pewnie jak zwykle chętny? Tylko nie wiem na co. Dowiem się? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius do paj 29.01.03, 15:11 Ode mnie nie :-) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri do Y IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:13 ydorius napisał: > > Ode mnie nie :-) > nie badz taki dowcipny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius suri... 29.01.03, 15:15 ja nawet nie wiem, co znaczy to slowo, a definiuje je sobie wylacznie przez zaprzeczenie: "nie-ydorius = dowcipny" m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do S i Y 29.01.03, 15:20 Lepszego wątku do romansowania nie mogliście sobie znaleźć? Już sam tytuł odrzuca... ydorius napisał: > > ja nawet nie wiem, co znaczy to slowo, a definiuje je sobie wylacznie przez > zaprzeczenie: > "nie-ydorius = dowcipny" > > m, > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Do P i Y IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:22 Y jest najporzadniejszym narzeczonym na swiecie (i ni emoim zeby byla jasnoasc), sama slyszalam ;) wiec nie smialabym...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius D S I P I K T J T I 29.01.03, 15:25 znów Ci jakis rzeczy o mnie naopowiadal... Matko, jaki plotkarz, no... :-))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Q F F F S IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:29 moge sobie pisac co chce bo mi sie nie pozwolil z Toba spotkac ---- Quod felix, faustum fortunatumque sit hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Taaaa... 29.01.03, 15:34 moze sobie :-))) choc z drugiej strony wie co robi... :-))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri tere fere IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:38 ani troche Wam nie wierze! jeden wspanialszy od drugiego :)) towarzystwo wzajemnej adoracji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: tere fere 29.01.03, 15:39 Gość portalu: suri napisał(a): > > ani troche Wam nie wierze! > jeden wspanialszy od drugiego :)) > towarzystwo wzajemnej adoracji ;) Suri, ten Ydorius to cham. Szkoda na niego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius zupelnie slusznie 29.01.03, 15:40 wierz tylko mi :-) Xan to konfabulantor jakich malo :-))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: zupelnie slusznie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:43 > wierz tylko mi :-) > Xan to konfabulantor jakich malo :-))) chyba konfabulator, jak juz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: zupelnie slusznie 29.01.03, 15:47 zastanawialem sie jeszcze nad konfabularz, ale to za bardzo egzotycznie brzmialo. :-) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius sur 29.01.03, 15:52 masz kolejnego maila. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: do paj i Y! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:13 paj, nie wierz nikomu, kto mowi, ze jestes ograniczona!:) zaproszenie obejmuje formalnie tylko piwo. taki byl deal Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do paj i Y! 29.01.03, 15:14 Gość portalu: suri napisał(a): > > paj, nie wierz nikomu, kto mowi, ze jestes ograniczona!:) > > zaproszenie obejmuje formalnie tylko piwo. > taki byl deal ALe to ja mówię, Pajdeczka!!! Jestem ograniczona rodziną, czasem i odległością, nie umysłowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: do paj i Y! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:17 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > paj, nie wierz nikomu, kto mowi, ze jestes ograniczona!:) > > > > zaproszenie obejmuje formalnie tylko piwo. > > taki byl deal > > ALe to ja mówię, Pajdeczka!!! Jestem ograniczona rodziną, czasem i odległością, > > nie umysłowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) tylko sprawdzalam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do paj i Y! 29.01.03, 15:21 Gość portalu: suri napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > paj, nie wierz nikomu, kto mowi, ze jestes ograniczona!:) > > > > > > zaproszenie obejmuje formalnie tylko piwo. > > > taki byl deal > > > > ALe to ja mówię, Pajdeczka!!! Jestem ograniczona rodziną, czasem i > odległością, > > > > nie umysłowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > :))) > tylko sprawdzalam Musiałam sprostować, nawet gdybym się domyślała, bo tu pełno "niedomyślnych" i mieli by radochę, gdyby to przeczytali:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: do paj i Y! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:23 > > Musiałam sprostować, nawet gdybym się domyślała, bo tu pełno "niedomyślnych" i > mieli by radochę, gdyby to przeczytali:)))) tak tak nigdy nie wiadomo, z ktorej strony spadnie cios a przezorny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Papier sprzedaje ,papier IP: *.devs.futuro.pl 29.01.03, 14:54 toaletowy!!!!!!!! Komu,komu bo ide do domu.... rozowy dla dam szary dla plci brzydkiej zielony dla wojska a łaciaty dla zwyciescow łaciatego Mleka.... Komu ,komu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Papier sprzedaje ,papier 29.01.03, 14:56 Gość portalu: fikuska napisał(a): > toaletowy!!!!!!!! > Komu,komu bo ide do domu.... > rozowy dla dam > szary dla plci brzydkiej > zielony dla wojska > a łaciaty dla zwyciescow łaciatego Mleka.... > Komu ,komu !!!! Tej to tylko "interes" w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska co? IP: *.devs.futuro.pl 29.01.03, 15:13 "interes" ?? ja myslalam ze tu o dupie a nie o meskim interesie.. ale nie szkodzi, kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boi: Gumki sprzedaje,gumki!!!!!! truskawkowe, bananowe, mietowe, Łaciate dla zwyciescow Łaciatego Komu ,bo ide do domu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: co? 29.01.03, 15:17 Gość portalu: fikuska napisał(a): > "interes" ?? ja myslalam ze tu o dupie a nie o meskim interesie.. > ale nie szkodzi, kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boi: > Gumki sprzedaje,gumki!!!!!! > truskawkowe, > bananowe, > mietowe, > Łaciate dla zwyciescow Łaciatego > Komu ,bo ide do domu!!!!!!!! Chyba ubiję ten interes i będzie spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Ubiję? IP: *.devs.futuro.pl 29.01.03, 15:21 swiniaki do ubicia tez mam! rozowe ,łaciate ,z kopytkami,juz bez...,z ryjkiem ,z ryjkiem juz odcietym, Miss Pigi,i Kermita Zabe dorzuce w promocji Komuuuuuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: co? IP: proxy / 213.17.170.* 29.01.03, 15:20 Gość portalu: fikuska napisał(a): > "interes" ?? ja myslalam ze tu o dupie a nie o meskim interesie.. > ale nie szkodzi, kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boi: > Gumki sprzedaje,gumki!!!!!! > truskawkowe, > bananowe, > mietowe, > Łaciate dla zwyciescow Łaciatego > Komu ,bo ide do domu!!!!!!!! A mentolowe z filterem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: co? 29.01.03, 15:24 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: fikuska napisał(a): > > > "interes" ?? ja myslalam ze tu o dupie a nie o meskim interesie.. > > ale nie szkodzi, kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boi: > > Gumki sprzedaje,gumki!!!!!! > > truskawkowe, > > bananowe, > > mietowe, > > Łaciate dla zwyciescow Łaciatego > > Komu ,bo ide do domu!!!!!!!! > > > > A mentolowe z filterem :))) U koleżanki obok:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dupa... 29.01.03, 15:03 pajdeczka napisał: > ...ciekawe, czy admini to zauważą? Nie zauważyli, jak zresztą wielu innych niecenzuralnych słow. A tak się cieszyłam, że będzie porządek. Był, ale krótko. A może za mały kaliber, trzeba z grubszej rury? Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Dupa... 29.01.03, 15:33 tak. jest to bardzo poważny problem. gdzie oni są?!?!?!? śpią czy co?!?!?!?!?! trzeba do nich napisać i zjeba...okrzyczeć ich trzeba bardzo. nie po to płacę podatki, żeby oni olewali sobie sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dupa... 29.01.03, 15:34 muszek0 napisał: > tak. jest to bardzo poważny problem. gdzie oni są?!?!?!? śpią czy co?!?!?!?!?! > trzeba do nich napisać i zjeba...okrzyczeć ich trzeba bardzo. > nie po to płacę podatki, żeby oni olewali sobie sprawę. Żartujesz? Jaki "poważny problem", taki mały teścik, wyluzuj owadziku. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Dupa... 29.01.03, 15:48 to 'owadziku' było wzruszające. takie czułe, takie pieszczotliwe. nikt się tak do mnie nie zwrócił od czasów, kiedy będąc małym chłopcem zapisałem się do sekcji zapaśniczej w SKS. to trener tak zwracał się do każdego podopiecznego kiedy pokazywał podwójnego nelsona. potem okazało się, że był pedałem i został zwolniony ze szkoły, jakoby z powodów zdrowotnych. ale moja ksywka nie wzięła się z 'muchy' jak mniemasz, poniekąd prezentując słuszny i logiczny tok rozumowania. moja ksywka wzięła się od słowa 'musieć' i sięga jeszcze czasów przedszkola, kiedy to wychowaczyni poinformowała mnie, że lalkami bawią się tylko dziewczynki, a chłopcy mają do dyspozycji samochody i klocki. o jakże się myliła ta kobieta. gdyby teraz przeczytała choć jeden felieton kingi dunin na pewno by spłonęła ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jeszcze może być... 29.01.03, 15:07 ..dupa z uszami (to akurat o mężczyźnie). Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male A co powiecie o 29.01.03, 15:34 wołowej. Nikogo konkretnego akurat nie mam na myśli. Może też być - ale dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Female 29.01.03, 15:35 fe_male napisała: > wołowej. Nikogo konkretnego akurat nie mam na myśli. > > Może też być - ale dupa. No i dzięki Female. Na Ciebie mogę zawsze liczyć! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Do Suri, Xana i Yriodusa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:31 nie wierze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Do pipeczki 29.01.03, 15:35 W zasadzie to ja Ciebie tez :-)) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do pipeczki 29.01.03, 15:37 ydorius napisał: > > W zasadzie to ja Ciebie tez :-)) > > m, > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. Ciekawe , co na to Xanatos i Suri. Od ich odpowiedzi będzie wiele zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Do pipeczki IP: *.acn.pl 29.01.03, 16:01 > Ciekawe , co na to Xanatos i Suri. Od ich odpowiedzi będzie wiele zależało. Mogę mu dołożyć od Ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri teee, Ydorius IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:41 zrzucam Twoja wypowiedz na karb braku dobrego smaku <chcialam napisac cos innego ale tylko to sie rymowalo> Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius suri 29.01.03, 15:42 jak chcesz. napisalem co mysle. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:44 wiec niech bedzie tak, jak chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Do Pajdki 29.01.03, 15:40 pajdeczka napisał: > Mam Was dosyć! Wiesz co Pajdka, będąc kosekwentną autorką wątku powinnaś napisać: Mam Was w tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Pajdki 29.01.03, 15:41 fe_male napisała: > pajdeczka napisał: > > > Mam Was dosyć! > > > Wiesz co Pajdka, będąc kosekwentną autorką wątku powinnaś napisać: > > Mam Was w tyłku. > Za mały. Nie da rady. Tzn. jednego już tam umieściłam, oczywiście domyślasz się, którego. A S i X są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Do Pajdki 29.01.03, 15:44 pajdeczka napisał: > fe_male napisała: > > Mam Was w tyłku. > > > Za mały. Nie da rady. Tzn. jednego już tam umieściłam, oczywiście domyślasz > się, którego. A S i X są w porządku. O biedna, ja to tak urządzam, żeby zawsze jakieś miejsce się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: Dupa... IP: *.devs.futuro.pl 29.01.03, 15:53 pajda ,ty to zawsze wyskoczysz z najbardziej ostra czescia swego ...ciala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Dupa... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.01.03, 16:36 dupa,dupeczka,dupencja,dupeluszka,dupcia...... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean A kwestii tytułowej... 29.01.03, 16:40 to jeszcze zbita. Dupa znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś