Dodaj do ulubionych

Signum temporis?

15.05.13, 11:20
Jak się kulturalnie zwalnia?
Nie pewno nie tak, jak to zrobiono ze mną. Skoro TVP ustami swojej rzecznik, której nawet nie znam, informuje, że powody mojego zwolnienia są tajemnicą, sugeruje to, że mogłam zrobić coś złego bądź szkodliwego. Mnie naprawdę chodzi o formę. Dlaczego ta rzeczniczka do mnie wcześniej nie zadzwoniła, byśmy mogły uzgodnić wspólne stanowisko? I czy oni naprawdę myśleli, że gdy zwolnią osobę z tak opatrzoną gębą jak moja, trzydzieści lat na małym ekranie, to nikt nie zapyta, co się stało? A wystarczyło mnie wezwać, dać chociaż kilka słów wyjaśnienia, plus ewentualnie bukiecik kwiatów i wszystko byłoby w zgodzie ze sztuką.

tiny.pl/h8sfh
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Signum temporis? 15.05.13, 11:31
      sugerujesz ze Kasia zostala ofiara rezimu Tuska ?
      • remez2 Re: Signum temporis? 15.05.13, 11:35
        szwampuch58 napisał:

> sugerujesz ze Kasia zostala ofiara rezimu Tuska ?
        Nie. Sugeruję/uważam/jestem pewny, że padła ofiarą ogólnego schamienia, na które na FK mamy dowodów aż nadto.
        • szwampuch58 Re: Signum temporis? 15.05.13, 11:39
          eeee tam ,nie ma co sie szczypac Wolak trzeba jasno powiedziec :Wina Tuska sOm za tanie ,dlatego takie chamstwo nam panuje
          • remez2 Re: Signum temporis? 15.05.13, 11:53
            szwampuch58 napisał:

> eeee tam ,nie ma co sie szczypac Wolak trzeba jasno powiedziec :Wina Tuska sOm
            > za tanie ,dlatego takie chamstwo nam panuje
            POPiSujesz się? Po co?
          • zoil44elwer Re: Signum temporis? 15.05.13, 13:36
            szwampuch58 napisał:

> eeee tam ,nie ma co sie szczypac Wolak trzeba jasno powiedziec :Wina Tuska sOm
            > za tanie ,dlatego takie chamstwo nam panuje
            O tęPOta! O mores!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka