Dodaj do ulubionych

Wątek kobieco-piłkarski

05.07.06, 22:56
Pewnie nie jestem jedyną kobietą ogladającą MŚ, a więc drogie panie, kto
zostanie nowym mistrzem świata: Italia czy Francja ?
Obserwuj wątek
    • cala_w_kwiatkach Re: Wątek kobieco-piłkarski 05.07.06, 22:58
      Italy!
      • kszynka Wiadomo! 07.07.06, 08:44
        Zidane i Francyja!
        :-D
      • baribal2 mundial a zakupy :) 07.07.06, 11:04
        Francja, tylko Francja! A tu coś dla kobiet na tę końcówkę mundialu:
        www.porysunki.blox.pl
    • more.words Re: Wątek kobieco-piłkarski 05.07.06, 22:59
      biorac pod uwage kondycje i sposob prowadzenia gry...
      i jesli Włosi beda grac z Francja w takim tempie jak grali z Niemcami... to
      odpowiedz jest prosta..

ogladałam dzisiejszy mecz... wiele był gorszy od wczorajszego połfinału..

a na dodatek śmiem twierdzic ze finał nie bedzie juz takim dobrym widowiskiem
      sportowym jak połfinał: niemcy- włochy.

pozdrawiam..

ps. w walce o 3 miejsce miedzy niemcami a portugalia- wygraja niemcy

ot takie me przemyslenia ;)
      • orrka Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 13:09
        czy to kolezanki pierwszy mundial??? no coz, nie ma czegos takiego jak walka o 3
        miejsce, ci co przegrali odpadaja i koniec, walczy sie tylko o pierwsze miejsce :D
        • pluci Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 13:31
          orrka napisała:

> czy to kolezanki pierwszy mundial??? no coz, nie ma czegos takiego jak walka o
          > 3
          > miejsce, ci co przegrali odpadaja i koniec, walczy sie tylko o pierwsze miejsce
          > :D

Muszę się wstawić za koleżanką. To kolega się myli ( to chyba jego pierwszy
          mundial!!!) W sobotę Niemcy grają z Portugalią o trzecie miejsce, w Stuttgarcie
          bodajże.
        • 75ona Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 15:51
          meczu o 3 miejsce nie ma na ME, na MŚ jest
          pozdr.
    • extreme_honey Re: Wątek kobieco-piłkarski 05.07.06, 22:59
      Zapomniałam dodać jakie jest moje zdanie: a więc tak, logika podpowiada, że
      będzie to Italia, a serce podąża w stronę Francji, ot tak z sentymentu do
      wielkiego Zidane'a :)
      • extreme_honey Re: Wątek kobieco-piłkarski 05.07.06, 23:02
        O tak, widowisko jakie zgotowała Italia z Niemcami było niepowtarzalne, to
        zdecydowanie najlepszy mecz tych mistrzostw, moim zdaniem.
        • more.words Re: Wątek kobieco-piłkarski 05.07.06, 23:03
          nooo ;)
          świetny był.. ehh

u mnie podobnie: faworyci to Włochy, ale kibicowac bede Francji ...
          <dzis miałam problem, gdyz od poczatku mundialu kibicowałam 3 duzynom: polski,
          portugalii, francji >

pozdrawiam
    • sumire Re: Wątek kobieco-piłkarski 05.07.06, 23:08
      niestety nie Portugalia :(( daj Boże Włochy, ale obawiam się, że Francja...
    • sandrus84 Re: Wątek kobieco-piłkarski 05.07.06, 23:11
      obstawiam Italie :))
    • lykaena Re: Wątek kobieco-piłkarski 05.07.06, 23:25
      Francja Francja Francja!!! Allez les bleus!!Jeszcze staruszki pokaza na co ich
      stac
      • orrka Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 13:13
        czesciowo sie z toba zgadzam, tylko ze w innym jezyku : FORZA AZZURRI !!!!!
    • brawurka75 Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 10:23
      mam nadzieję, że Italia
    • krwawabestia Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 10:25
      chiny
    • danuta_gaw Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 20:29
      Francja. Tylko jak to zrobić jak Zidane nie zagra?? Wczoraj się pogubili biedacy
      w drugiej połowie, dobrze że obrona grała na swoim najlepszym poziomie.

Allez les bleus!
      • edie_997 Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 22:14
        jako facet wypowiem ię ale boje się lincz;)
        Wygrają oczywiście Włosi, ponieważ-
        -są lepsi
        -grają ładniej
        -lubię ich
        i coś dla kobiet ( jak mówi moja siostra)-
        -są zzajesmerfnie przystojni;)
        no to Drogie Panie, nie przejmujcie sieże meśkie szowinistyczne świnie mówią, ze
        nie znacie siena futbolu- często to Wy lepiej oceniacie sytuacje dzieki Waszemu
        trzeźwemu podejściu do sprawy;) Pozdrawiam wszystki Kobiety-zapalone kibicki;)
        FORZA ITALIA!!!:)
        • danuta_gaw Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 22:19
          Dlaczego mamy linczować - każdy będzie kibicował komu woli, w niedzielę się
          okaże kto miał rację. Czy Włosi są lepsi? Nie wiem. Czy ładniej grają? Moim
          zdaniem nie. A przystojni nie są!! Przystojny to jest Figo (jak wino), Ballack i
          jeden Szwed (ale jak się nazywa to nie wiem). No i Henry :)Ale to chyba najmniej
          ważne będzie (chyba że sędziować będzie kobieta).

Allez les bleus!
          • mk0101 Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 22:28
            Wlosi sa przystojniejsi i wszystkie moje kolezanki tak twierdza (wlacznie ze
            mna). Tego jestem pewna !!! A kibicujemy roznie... Wlosi w finale sa faworytem -
            tak twierdzi wiekszosc moich neutralnych znajomych (ja jestem za Wlochami wiec
            popytalam sie wczesniej innych,zeby nie bylo...tych, co nie kibicuja ani
            Wlochom ani Francji),ale to jeden mecz miedzy godnymi siebie zespolami. Moze
            byc roznie, choc wierze,ze wygra Italia. Pozdrawiam
    • mk0101 Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 21:50
      Italia !!!
    • aziza_kama Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 22:22
      Kibicować będę Francji - ale mam obawy, że wygrają jednak Włosi:(
    • vdagv Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 22:31
      heh...kibicować to nie będę chyba nikomu (ani jednej ani drugiej drużyny nie
      trawię, pod względem wizualnym również brak motywacji do kibicowania
      komukolwiek), ale Włosi są obecnie chyba jednak lepsi i na nich stawiam.
      • kasiamilan Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 22:53
        kibicować będę Italii, choć obawiam się, że wygrają Francuzi, ale nic to,
        przeżyję :)
        najważniejsze, żeby Portugalia dokopała Niemcom, (przepraszam jeśli kogoś
        słowem "dokopała" uraziłam)

• mk0101 Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 23:03
          Najwazniejsze,zeby Wlosi wygrali w finale... A co do Portugalczykow, to maja
          szanse. Niemcy mierzyli w final (byli niemal tego pewni) i porazka w polfinale
          ich rozbila.. Choc z drugiej strony graja u siebie i solidarnosc kibicow moze
          im pomoc otrzasnac sie z tego. Jesli udaloby im sie to zrobic, to Portugalczycy
          nie maja szans. Szczerze mowiac udzial Portugalii w polfinale to byla wielka
          niespodzianka. Obawiam sie,ze na wiecej niz 4 miejsce ich jednak nie stac
          • mk0101 Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 23:21
            Hehs , wlasnie przeczytalam,ze Niemcy zagraja o 3 miejsce bez dwoch
            podstawowych obrońców Arne Friedricha i Pera Mertesackera. Niepewny jest tez
            udzial Klose... Cos Niemiecka druzyna sie sypie... Szanse Portuglaczykow rosna
        • extreme_honey Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 23:31
          kasiamilan napisała:

> najważniejsze, żeby Portugalia dokopała Niemcom, (przepraszam jeśli kogoś
          > słowem "dokopała" uraziłam)
          >

Tu się zgodzę, też mam nadzieję, że tak się stanie !
          • extreme_honey Re: Wątek kobieco-piłkarski 06.07.06, 23:36
            Zgadzam się też, że Figo jest jak dobre wino - klasyczne południowe, któremu
            lata dodają tylko smaku i finezji :)
            Włosi jako tacy wizualnie nie przypadli mi do gustu, natomiast nie mogłam się
            napatrzeć na kapitana Ghany - Stevena Appiah, wyglądał niczym nubijski faraon :)ehhh
    • bez.wyksztalcenia Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 00:05
      mam nadzieje, ze wlochy....
    • babiana Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 03:10
      Kibicuje za Wlochami. Z calego serca zycze im wygranej. Ledwo przezylam mecz
      Wlochy-Niemcy. Napiecie bylo niesamowite. W dogrywce zdobyc dwa gole! Drugi w
      ostatniej sekundzie. Niesamowite. Trzeciego miejsca zycze Portugalii. W
      niedziele czekaja nas wielkie emocje. Nie wyobrazam sobie jak bedzie wygladal
      Montreal w przypadku wygranej Wlochow. Chyba polowa ulic bedzie zamknieta dla
      ruchu samochodowego.
      • deana Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 07:24
        Ech,ja też mam dylemat:( Serce mówi Francja,ale wydaje mi się,że Włosi troszkę
        lepiej grają,i chyba bardziej na tę wygraną zasłużyli.Widziałam już raz
        świętującego Zidane'a,teraz może czas na Alessandro.Poza tym wygrana Włochów
        dobrze by wpłynęła na nastroje i graczy i kibiców włoskich(w związku z tą aferą).
        • 7dreams Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 07:38
          Ja stawiam na chłopaków from Italy....viva Italia!!!!!!
    • qapsik Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 11:18
      Po pierwsze: jak wspaniale, że się, Moje Drogie Panie, zmobilizowałyśmy!!! Jak mnie denerwują artykuły typu: "Jak przeżyć Mundial?" "Nie pytaj go, co to spalony". Dostaję drgawek, szczególnie, że u mnie w domu wygląda to na odwrót: Mój Chłopak nienawidzi piłki nożnej :D

Po drugie: Boję się, że wygrają Włosi, chociaż kibicuję Francji, należy im się za krytykę, za poprzednie Mundial (kiedy nie wyszli z grupy...). No dobra, z drugiej strony Włochom też się należy za poprzednie MŚ ("wyeliminowanie" przez Koreę), ale jestem za Francją, Allez les bleus, ALLEZ, ALLEZ, ALLEZ!!!
      Zresztą nieważne, bo dla mnie liczyło się tylko, że Niemcy odpadli i gorąco kibicuję Portugalii (No przecież się serce kraje, kiedy Ronaldo płacze...)

Po trzecie: Blog z rysunkami po prostu boski, o wiele lepszy niż Endo :)

Pozdrawiam wszystkie Kibicki :D i Kibiców też :)))
      • danuta_gaw Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 12:44
        On płacze żeby go kręcono. Jak go kręcą ma kibiców (i kibicki). Zgrywa się na
        takiego, który potrzebuje opieki ;P Nienie. Mnie bardziej rozczuliło (to chyba
        nie tego słowa szukałam) jak po meczu z Portugalią dwóch przyjaciół Zidane i
        Figo - wygrany i przegrany, dwóch kończących karierę świetnych piłkarzy było
        przytulonych. Z jednej strony cieszyli się swoimi sukcesami, ale sukces na pewno
        okupili żalem za drugiego.

Poradniki "jak przeżyć mundial" podrzucałam mojemu TŻowi. Jemu też tłumaczyłam
        kto to Ronaldo (i czemu ich jest dwóch), co znaczyło "powtórka sprzed 8 lat" (o
        meczu Brazylia-Francja)i czemu o Francuzach mówi się że są emerytami:)

Portugalii wcale nie kibicowałam po brzydkim meczu z Holandią (rzeźnia
        normalnie!!), Niemcy grali naprawdę przyzwoicie w tym mundialu!
        • extreme_honey Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 13:06
          No proszę, a ja myślałam, że tylko mój mężczyzna nie pała miłością do futbolu,
          okazuje się że nie jestem sama :) Chociaż muszę przyznać, że rozgrywki ligowe w
          ogóle mnie nie interesują - jestem mistrzowską kibicką, raz na 4 lata :)
          • qapsik Re: Wątek kobieco-piłkarski 09.07.06, 17:29
            ja raz na dwa: na ME i MŚ :D
            Pozdrawiam!
        • qapsik Re: Wątek kobieco-piłkarski 09.07.06, 17:31
          Pewnie, że robi to specjalnie, ale dobrze mu idzie :D niestety, Portugalia przegrała :( Fakt, że i tak doszli wysoko, to prawda, że grają brzydko i faulują, mimo wszystko wydają mi się niezwykle sympatyczni ;)
          Gest Figo+Zidane był niesamowicie sympatyczny :)
          Pozdrawiam!
    • orrka Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 13:19
      A ZAUWAZYLYSCIE, ZE I WLOCHY I FRANCJA W SWOICH OJCZYSTYCH JEZYKACH TO "NIEBIESCY"??
    • ishhaa Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 16:25
      IMHO-Italia :)
    • nathasha Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 16:47
      zdecydowanie Włochy... Włosi maja niesamowita obrone, mam nadzieje, ze
      wytrzymyja pierwsze ataki Francuzow, a pozniej kontra i po wszystkim:) oby
      tylko Henry nie wywrocil sie w teatralnym gescie tuz przed bramka
      aaa... Bufon rzadzi:)
      • danuta_gaw Re: Wątek kobieco-piłkarski 07.07.06, 17:19
        Czy wywrócił się teatralnie czy nie - karny był podyktowany słusznie. Atakowana
        noga, Henry podcięty. Zbliżenia potwierdziły. Jak również potwierdziły, iż
        Portugalczycy kładący się na polu karnym pod bramką Barteza byli kiepskimi
        aktorami.

Jak podcina się kogoś na polu karnym to trzeba się liczyć z tym, że podyktowany
        zostanie karny. Jakby się utrzymał, to sędzia pewnie by nie zauważył i nie
        podyktował 11.

• kalia_t Italia będzie mistrzem!!!:-)))) 07.07.06, 19:26

• elmoska ITALIA :)))))))))))) 08.07.06, 09:06
      • mag-ia Re: 08.07.06, 10:42
        Uwielbiam piłkę nożną :)) Stawiam na Francję!
    • magdaksp Re: Wątek kobieco-piłkarski 08.07.06, 10:45
      ja jestem kibicem nie tylko w czasie mistrzostw ale i n codzien(na co wskazuje
      moj nick).iod 6 lat kibcuje
      francji,oczywiscie w niedziele tez
      • magdaksp Re: Wątek kobieco-piłkarski 08.07.06, 10:52
        a wogole to wygra francja dlatego ze wszystkie druzyny ktore chcialy sie
        francji zrewanzowac za porazki z poprzednich ms i me(portugalia i brazylia)
        odpadly ,wyeliminowane przez francje.mysle ze gdyby grali zniemcami to
        zostaliby wyeliminowani.i tak samo bedzie z wlochami.pozatym wlosi to najlepsi
        aktorzy ,udaja faule po mistrzowsku ,graja brzydka pilke,co do przystojnych
        pilkarzy to jest to stereotyp ze wlosi tacy piekni, wloscy pilkarze oprocz
        canavaro i del piero wygladaja wszyscy tak samo a najprzystojniejsi wedlug mnie
        to zidane ,trezeguet,henry ijeszcze wiltord sie zalapie:)
        • kow3l Wygra Italia 08.07.06, 14:41
          Akurat najlepszymy aktorami byli w tym turnieju Francuzi, hmm indywidualnie na
          pewno Henry, ktory w kazdym meczu odwalal kawal dobrej roboty aktorskiej. Mi
          osobiscie podobalo sie trzymanie za twarz w meczu z Hiszpanami choc to on
          akurat faulowal,a twarzy nikt mu nawet nie dotknal. Po tym zagraniu byl rzut
          wolny dla Francji i bramka. Francuzom oszustom i symulantom mowimy NIE !!!.

P.S JAk wszyscy pilkarze wloscy wygladaja tak samo to chyba tylko ty z
          Szpakowskim tak uwazasz (jejku jak on mogl mylic Camoranesiego o innym kolorze
          skory i wlosach z Cannavaro). Kazdy zawodnik wloski jest niepodobny do innego z
          tej kadry wiec chyba ogladalas nie ich mecze ;)
    • quille Re: Wątek kobieco-piłkarski 08.07.06, 16:11
      tylko WŁOCHY!!!
      żabojadfy powinny odpaść w meczu z Hiszapnią kiedy to dostały karnego za
      sfaulowanie Hiszpana :/
    • kalia_t Kibicowski nos mnie nie zawiódł...Viva Italia!!!!! 09.07.06, 23:16
      wspaniały mecz:-))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka