06.07.06, 14:22
...mój facet z którym jestem jakieś dwa tygodnie zaczął mnie szczegółowo wypytywać o sex z byłym(którego wręcz nienawidzi). nie
wystarczają mu ogolnikowe odpowiedzi tylko chce żebym opowiadała szczegółówo. zastanawiam się po co mu ta wiedza....mnie jakoś
nie obchodzą szczegóły jego poprzedniego związku. było minęło. czy wy też się wypytujecie??
Obserwuj wątek
    • cala_w_kwiatkach Re: sex 06.07.06, 14:25
      hehe ja sie wypytywalam bo mnie to ciekawilo, ale mowil o tym o czym chcial nic
      nie naciskalam ani nie drazylam tematu
      z kolei moj facet nie wypytuje bo chyba za bardzo zazdrosny jest;)
    • ade1 nigdy w zyciu 06.07.06, 14:26
      to najbardziej prostacka zagrywka !!! i do czego to mialoby doprowadzic? jaki
      sens takich glupich wypytywanek??? od razu daj mu pstryka w nos i niech spada
      • pelna-obaw Re: nigdy w zyciu 06.07.06, 14:28
        też chciałabym wiedzieć do czego to prowadzi....podobno ma nas zbliżyć....
    • kryzolia Re: sex 06.07.06, 14:28
      nigdy nie warto facetowi opowiadać o poprzednikach bo to sie prawie zawsze
      mści...... powiedz że juz nie pamietasz i nie jest to dla CIebie ważne ponieważ
      masz jego.....i jest Ci z nim ....
    • arctic_man Re: sex 06.07.06, 14:29
      Facet ma taką naturę że chciałby wiedzieć i najlepiej jakby usłyszał że wszyscy
      byli byli beznadziejni.
    • anulenka7 Re: sex 06.07.06, 17:13
      Powiedz mu tylko, że owszem było miło ale nie tak przyjemnie jak z nim. ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka