inus 04.02.03, 14:45 ...dobrą wróżką,czy pozwala Wam odejść w dorosłe życie???czy raczej wszystko zawsze zalezy od niej??? Moja mama pozwala odejść w moje,dorosłe życie,nie wtrąca się - a jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Spaprane dziecinstwo. 04.02.03, 15:44 Gdy sie wyrwalam, wreszcie poczulam, ze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Czy matka jest dla Was... IP: 80.48.96.* 04.02.03, 18:13 Ja zawsze robiłam co chciałam i Mama wspierała mnie w tym. Stale słyszałam *Ty zawsze sobie poradzisz, we wszystkim co robisz jesteś dobra* i tak sobie radzę. Weszłam w dorosłe życie niepostrzeżenie i nawet nie wiedziałam jak wiele wyniosłam z domu. Patrzę na moje rodzeństwo - jesteśmy podobni w postępowaniu, zasadach którymi kierujemy się w życiu, pracowitości, zaradności, uczciwości. Nie może to być tylko wpływem genów, to sprawiło wychowanie nas przez taką Mamę. Myślę,że własnymi rękami rozpościerała nam skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy matka jest dla Was... 04.02.03, 18:26 U mnie to raczej "było", teraz nawet gdyby chciała to już za późno :) Tak poważnie, to zawsze próbowała uczyć mnie samodzielności. I chwała jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś