oleanderr 16.07.06, 14:24 mając nadzieję na dłuższą znajomość oczywiście i czy wogóle są ku temu jakieś zasady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola1211 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 14:33 Nastepna idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
oleanderr Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 14:37 ale za to słodka Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:33 jezeli sie wczesniej nie bzykalas z murzynem i masz spoko badania, to kto wie.. kto wie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 14:34 Natychmioast, żeby się nie rozmyślił, a rozsmakował! Potem będzie [być może] jadł z ręki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 14:36 myślę że prędkość 4 km/h bedzie odpowiednia, nie ma sie co spieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:18 hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 19:12 no nie wiem może dostać dziewczyna zadyszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:24 do łózka należy pójśc dołądie 135 godzin 25 minut i 5 sekund licząc od pierwszego spotkania. Już do samego łózka należy zbliżać się powoli a zanim się doń wpadnie należy sprawdzić czy aby na pewno stoi bza nami. Dobrym rozwiązaniem jest bycie zaniesionym do łózka, ale jak partner lu partnerka wątły(a) to może z dlaszym ciągiem być krucho Należy unikać łózek rozkładanych, mogą się złóżyć w kulminacyjnym momencie...ufff to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:26 tak sobie pomyslalam, ze nie ma na co dlugo czekac, wniosek = od razu! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:30 niezachowanie wymaganego terminy jest niezgodne z zasadami BHP i grozi wydaleniem ze związku....przy samym łózku należy mieć na względzie bezpieczeństwo stanowiska pracy , łózko winno mieć cztery nogi i być miękkie żeby zapobiegać urazom Odpowiedz Link Zgłoś
oleanderr Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:20 ale dlaczego ma to być łóżko???? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:31 no widac, ze dziewczyna sie zakochala! moja droga, zasady sa takie, ze do lozka nalezy isc, kiedy sie ma na to ochote :) ps. alez dzis duzo mlodych szczypiorkow tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 19:12 chyba nie łudzisz się że jak sie z nim szybko prześpisz to zostanie na dłużej?? :| Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:38 ciarna_87 napisała: > chyba nie łudzisz się że jak sie z nim szybko prześpisz to zostanie na > dłużej?? :| a po co ma zostac na dluzej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
50procent_gratis Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:30 Daj sobie czas. Niech Cię pozdobywa. Będziesz mu lepiej smakować. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:32 a moze autorka juz sie nie moze doczekac? ;) jestem za rownouprawnieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
50procent_gratis Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:55 Uprawnienie, uprawnieniem. Ale jak chłopaka zaskoczy, to ten może spanikować i nic z tego nie będzie. A jeszcze jąkać może się zacząć ;) Niech chociaż pozory zachowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
oleanderr Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:24 o to chodzi że pozory są nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:34 koniecznie na pierwszej randce! :P Odpowiedz Link Zgłoś
progtom Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:00 Może za którymś razem się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:03 z doswiadczenia wiem, ze bedzie zszokowany, wiec badz dla niego delikatna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
50procent_gratis Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:25 Tak, bądźcie dla nas delikatne :D I nie hamujcie swoich żądzy :) Równouprawnienie ponad wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:38 sluchaj, jestes moze wolny? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
50procent_gratis Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:57 Jak taczanka na stepie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:59 A czy mozesz mi napisac na priva, ile masz lat? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.tapczan kilka przykladow 17.07.06, 11:02 zasady pieprzyć...zaś najlepsza metoda to mówienie trchę-nie-wprost, na przyklad: "chodzmy do mnie/chodzmy do ciebie, ty jestes taki wesoly, a moje cycuszki takie smutne. pocieszmy je!~" lub tez "moja kasia z radoscia przyjmie dzis nowego goscia, wiec wybieraj - odwiedzasz ja TERAZ w kiblu, czy ZA CHWILĘ na tylnej kanapie mojego opla, ewentualnie jedziemy do ciebie/do mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Po ślubie... oczywiscie n/t. 18.07.06, 00:26 No moze, po obietnicy slubu :) Zeby nie czekac za dlugo :) Zreszta ja chce wszystko przeprowadzic sprawnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wm Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 17.07.06, 15:30 Kiedyś była, a może i teraz jest taka zasada: pierwsza - druga (randka, spotkanie czy jak tam) pocałunek - trzecia - czwarta to stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś
festina-lente Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 17.07.06, 23:48 Co za pytanie, oczywiście na pierwszym spotkaniu. Dla Ciebie już za późno. Chyba przegapiłaś swoją szansę. Szkoda. Pokazałabyś jaka "fajna, otwarta, trendy, cool i jazzy jesteś" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś