Dodaj do ulubionych

jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżka?

16.07.06, 14:24
mając nadzieję na dłuższą znajomość oczywiście
i czy wogóle są ku temu jakieś zasady?
Obserwuj wątek
    • jola1211 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 14:33
      Nastepna idiotka.
      • oleanderr Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 14:37
        ale za to słodka
        • dziewice Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:33
          jezeli sie wczesniej nie bzykalas z murzynem i masz spoko badania, to kto wie..
          kto wie.. :-)
    • jantoni.jajcorz Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 14:34
      Natychmioast, żeby się nie rozmyślił, a rozsmakował!
      Potem będzie [być może] jadł z ręki:))
    • beberebe Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 14:36
      myślę że prędkość 4 km/h bedzie odpowiednia, nie ma sie co spieszyć
      • martalek Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:18
        hehehhe
      • ciarna_87 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 19:12
        no nie wiem może dostać dziewczyna zadyszki ;)
    • kotbehemot6 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:24
      do łózka należy pójśc dołądie 135 godzin 25 minut i 5 sekund licząc od pierwszego spotkania. Już do samego łózka należy zbliżać się powoli a zanim się doń wpadnie należy sprawdzić czy aby na pewno stoi bza nami. Dobrym rozwiązaniem jest bycie zaniesionym do łózka, ale jak partner lu partnerka wątły(a) to może z dlaszym ciągiem być krucho Należy unikać łózek rozkładanych, mogą się złóżyć w kulminacyjnym momencie...ufff to wszystko
      • martalek Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:26
        tak sobie pomyslalam, ze nie ma na co dlugo czekac, wniosek = od razu!
        • kotbehemot6 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:30
          niezachowanie wymaganego terminy jest niezgodne z zasadami BHP i grozi wydaleniem ze związku....przy samym łózku należy mieć na względzie bezpieczeństwo stanowiska pracy , łózko winno mieć cztery nogi i być miękkie żeby zapobiegać urazom
          • oleanderr Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:20
            ale dlaczego ma to być łóżko????
    • mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 18:31
      no widac, ze dziewczyna sie zakochala! moja droga, zasady sa takie, ze do lozka
      nalezy isc, kiedy sie ma na to ochote :)

ps. alez dzis duzo mlodych szczypiorkow tu :)
    • ciarna_87 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 19:12
      chyba nie łudzisz się że jak sie z nim szybko prześpisz to zostanie na
      dłużej?? :|
      • asiulka81 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:38
        ciarna_87 napisała:

> chyba nie łudzisz się że jak sie z nim szybko prześpisz to zostanie na
        > dłużej?? :|

a po co ma zostac na dluzej? :)
    • 50procent_gratis Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:30
      Daj sobie czas. Niech Cię pozdobywa. Będziesz mu lepiej smakować.
      • mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:32
        a moze autorka juz sie nie moze doczekac? ;) jestem za rownouprawnieniem :)
        • 50procent_gratis Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:55
          Uprawnienie, uprawnieniem. Ale jak chłopaka zaskoczy, to ten może spanikować i
          nic z tego nie będzie. A jeszcze jąkać może się zacząć ;) Niech chociaż pozory
          zachowa :D
          • oleanderr Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:24
            o to chodzi że pozory są nie dla mnie
    • asiulka81 Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 20:34
      koniecznie na pierwszej randce! :P
      • progtom Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:00
        Może za którymś razem się uda.
      • mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:03
        z doswiadczenia wiem, ze bedzie zszokowany, wiec badz dla niego delikatna! :)
        • 50procent_gratis Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:25
          Tak, bądźcie dla nas delikatne :D I nie hamujcie swoich żądzy :)
          Równouprawnienie ponad wszystko :D
          • mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:38
            sluchaj, jestes moze wolny? ;D
            • 50procent_gratis Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:57
              Jak taczanka na stepie :D
              • mahadeva Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 16.07.06, 21:59
                A czy mozesz mi napisac na priva, ile masz lat? :)))
    • dr.tapczan kilka przykladow 17.07.06, 11:02
      zasady pieprzyć...zaś najlepsza metoda to mówienie trchę-nie-wprost, na
      przyklad:

"chodzmy do mnie/chodzmy do ciebie, ty jestes taki wesoly, a moje cycuszki
      takie smutne. pocieszmy je!~"

lub tez

"moja kasia z radoscia przyjmie dzis nowego goscia, wiec wybieraj - odwiedzasz
      ja TERAZ w kiblu, czy ZA CHWILĘ na tylnej kanapie mojego opla, ewentualnie
      jedziemy do ciebie/do mnie"
    • kaczm77 Po ślubie... oczywiscie n/t. 17.07.06, 13:04
      • mahadeva Re: Po ślubie... oczywiscie n/t. 18.07.06, 00:26
        No moze, po obietnicy slubu :) Zeby nie czekac za dlugo :) Zreszta ja chce
        wszystko przeprowadzic sprawnie :))
    • wm Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 17.07.06, 15:30
      Kiedyś była, a może i teraz jest taka zasada: pierwsza - druga (randka,
      spotkanie czy jak tam) pocałunek - trzecia - czwarta to stosunek.
    • festina-lente Re: jak szybko iść z nowopoznanym facetem do łóżk 17.07.06, 23:48
      Co za pytanie, oczywiście na pierwszym spotkaniu.
      Dla Ciebie już za późno. Chyba przegapiłaś swoją szansę.
      Szkoda. Pokazałabyś jaka "fajna, otwarta, trendy, cool i jazzy jesteś"
      ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka