t.b 09.02.03, 21:07 co mam powiedziec dziewczynie przy zareczynach moze cos w stylu: kocham cie, masz tutaj pierscionek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: zareczyny IP: *.athens.access.acn.gr 09.02.03, 21:11 Tia, tekst "masz tutaj pierscionek" jest doskonaly. Mozesz dorzucic jeszcze "weź se go załóz na palec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: zareczyny IP: *.abo.wanadoo.fr 09.02.03, 22:13 Przynajmniej orginalnie :D Ale lepiej zeby dziewczyna miala poczucie humoru :D Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: zareczyny 10.02.03, 00:54 Gość portalu: melmire napisał(a): > Przynajmniej orginalnie :D > Ale lepiej zeby dziewczyna miala poczucie humoru :D Bo jak nie bedzie miala, to odpowie: Wiesz, dzis mam spuchniete palce, przymierze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
pcarin Re: zareczyny 10.02.03, 19:10 To chyba nie jest aż tak istotne, ważniejsze,według mnie, jest jak wszystko zaaranżujesz, gdzie i w jakich okolicznościach poprosisz swoją dziewczynę o rękę. Zabierz ją w jakieś wyjątkowe miejsce, może nastrój chwili udzieli sie także Tobie i wszystko już pójdzie jak z płatka.... Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: zareczyny 10.02.03, 19:18 pcarin napisała: > To chyba nie jest aż tak istotne, ważniejsze,według mnie, jest jak wszystko > zaaranżujesz, gdzie i w jakich okolicznościach poprosisz swoją dziewczynę o > rękę. Zabierz ją w jakieś wyjątkowe miejsce, może nastrój chwili udzieli sie > także Tobie i wszystko już pójdzie jak z płatka.... wiesz co, to jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: zareczyny IP: 62.233.201.* 10.02.03, 21:17 najlepiej zrezygnuj z tych zareczyn jesli nie wiesz co powiedziec. w dzisiejszych czasach raczej nalezy poznac troszke dziewczyne zanim sie z nia zareczy. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: zareczyny 10.02.03, 22:02 Gość portalu: mmm napisał(a): > najlepiej zrezygnuj z tych zareczyn jesli nie wiesz co powiedziec. w > dzisiejszych czasach raczej nalezy poznac troszke dziewczyne zanim sie z nia > zareczy. mmm ma jaknajbardziej rację ;) Odpowiedz Link Zgłoś