pajdeczka Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 11.02.03, 08:32 Wczoraj się całowałam z kolegą z pracy i jak mam to rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blum pajda-pajda IP: 168.143.123.* 12.02.03, 19:16 pajdeczka napisała: > Wczoraj się całowałam z kolegą z pracy i jak mam to rozumieć? a z kim sie całował pięć minut przed tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 11.06.03, 12:26 pajdeczka napisała: > Wczoraj się całowałam z kolegą z pracy i jak mam to rozumieć? z jezyczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Do inus 11.02.03, 08:33 Od pewnego czasu obserwuje twoja dzialalnosc na forach gazety i nasuwa mi sie pytanie, czy walczysz o palme pierwszenstwa w kategorii "forumowicz produkujacy najwieksze ilosci durnych i naiwnych watków"? Odpowiedz Link Zgłoś
inus Re: 11.02.03, 08:39 tse-tse napisała: > Od pewnego czasu obserwuje twoja dzialalnosc na forach gazety i nasuwa mi sie > pytanie, czy walczysz o palme pierwszenstwa w kategorii "forumowicz produkujacy > > najwieksze ilosci durnych i naiwnych watków"? --- a czy obowiązuje jakiś limit zadawanych pytań na forum,myślałam,że jeżeli mam jakieś pytanie,to mogę je zadać,ale widzę,że wszystkim to przeszkadza. To nie jest żadna działalność,a skąd wiesz,że inni ludzie też nie zadawają ciągle jakiś pytań - mogą zmienić sobie nick,ja tego nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyou Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 11.02.03, 08:42 TAK!!! to juz zdrada! Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 11.02.03, 08:54 onlyou napisała: > TAK!!! to juz zdrada! W policzek, czólko, czy nosek, a moze w raczke, nie mowiaz o zbereznym pocalunku w stopke? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyou Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 11.02.03, 08:59 oczywiscie mam na mysli pocalunek w usta, namietny... (i dobrze o tym wiesz) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 11.02.03, 09:03 onlyou napisała: > oczywiscie mam na mysli pocalunek w usta, namietny... (i dobrze o tym wiesz) > > > Pozdrawiam... pocalunek w stópke tez moze byc namietny... Odpowiedz Link Zgłoś
inus Re: 11.02.03, 09:07 tse-tse napisała: > onlyou napisała: > > > oczywiscie mam na mysli pocalunek w usta, namietny... (i dobrze o tym wies > z) > > > > > > Pozdrawiam... > > pocalunek w stópke tez moze byc namietny... *** chcesz byc taka dowcipna czy o co ci chodzi? na innych to mówi,a sama to szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
fikuska Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 11.02.03, 09:08 pocalunek czy co innego to juz tylko dowod zdrady. ona zaczyna sie w glowie .....w myslach ,a jaki jest potem jej wyraz to dla zdradzanego zadne pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Sama sobie odpowiedz. 11.02.03, 10:24 Czy pocalunek na pozegnanie z ciocia lub wujkiem jest zdrada? Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: Sama sobie odpowiedz. 11.02.03, 11:25 melinek napisał: > Czy pocalunek na pozegnanie z ciocia lub wujkiem jest zdrada? > jezeli sie pocaluje ciocie, a wujka nie, czy wujcio wtedy powinien sie poczuc zdradzonym??? Oto jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
inus Re: 12.02.03, 07:57 tse-tse napisała: > melinek napisał: > > > Czy pocalunek na pozegnanie z ciocia lub wujkiem jest zdrada? > > > > jezeli sie pocaluje ciocie, a wujka nie, czy wujcio wtedy powinien sie poczuc > zdradzonym??? Oto jest pytanie! ^^ kolejne genialne pytanie od genialnej Tse-Tse - WSZYSTKOWIEDZĄCEJ Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Sama sobie odpowiedz. 12.02.03, 10:36 Jesli sie jest bi, to i ciocia poczuje sie zdradzona i wujek. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
inus Re: 12.02.03, 07:56 melinek napisał: > Czy pocalunek na pozegnanie z ciocia lub wujkiem jest zdrada? > haha,ale śmieszne,skoro nie rozumiesz pytania to szkoda,nie chodzi mi o pocałunek z ciocią MELINKU a o pocałunek kobiety z mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: 12.02.03, 10:22 inus napisała: > melinek napisał: > > > Czy pocalunek na pozegnanie z ciocia lub wujkiem jest zdrada? > Wujkowie to z reguły mężczyźni.... > > > haha,ale śmieszne,skoro nie rozumiesz pytania to szkoda,nie chodzi mi o > pocałunek z ciocią MELINKU a o pocałunek kobiety z mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: 12.02.03, 10:41 inus napisała: > haha,ale śmieszne,skoro nie rozumiesz pytania to szkoda,nie chodzi mi o > pocałunek z ciocią MELINKU a o pocałunek kobiety z mężczyzną. Ciesze sie, ze masz poczucie humoru. ;)) Pytanie bylo zadane tak oglednie, ze nie dziw sie teraz, jesli odpowiedzi beda traktowaly temat szeroko. Na przyszlosc uscislaj o co ci chodzi podajac kontekst sytuacji. Unikniemy w ten sposob niepotrzebnych nieporozumien. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: 12.02.03, 16:01 inus napisała: > melinek napisał: > > > Czy pocalunek na pozegnanie z ciocia lub wujkiem jest zdrada? > > > > > > haha,ale śmieszne,skoro nie rozumiesz pytania to szkoda,nie chodzi mi o > pocałunek z ciocią MELINKU a o pocałunek kobiety z mężczyzną. a ciocia nie jest kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 12:08 no chyba nie mówimy o buziaku dla cioci.. a całowanie się z kolegą w pracy uważam za zdradę. Oczywiście, jesli ma się kogo zdradzać, bo jeśli ten kolega z pracy jest równocześnie mężem.. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwitch Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 12.02.03, 15:59 Z inna osoba, czyli jak moj chlopak pocaluje inna kobiete tak, jak mnie caluje. Ale jesli sa czyjes np. urodziny, to pocalunek w policzek solenizantki, to wg mnie jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? IP: *.athens.access.acn.gr 12.02.03, 19:33 Mógł to byc fajny wątek, ale zaczeliscie o tej cioci i wujku, teraz jeszcze o imieninach kolezanki, qrka do czego to doszlo. Ze to niby takie super poczucie humoru narod ma, tak? he he he. Tak jakby ktos nie wiedzialo jaki pocalunek chodzi Autorce topica. Co tu doprecyzowywac. Odrobina dobrej woli wystarczylaby, zeby tych wszystkich glupich komentarzy nie bylo a temat rozwinal sie w fajne i ciekawe rozwazanie o milosci, zdradzie, calowaniu.... ;)))) A moje zdanie w temacie - namietny pocalunek to moze byc zdrada, ale niekonieczne. JEsli sie ludzie szybko przebudza to mozna uznac recz za niebyla, a wraz z nia i zdrade. Gorzej, jesli ten pocalunek jest przezywany potem milion razy, followed by nastepne i ostatecznie prowadzi do pojscia na calosc. Przy okazji zapraszam do przedstawienia Waszych opinii bo jednak nie jest to temat nieciekawy, tak mi sie wydaje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inus Re: 13.02.03, 10:06 Gość portalu: renia napisał(a): > Mógł to byc fajny wątek, ale zaczeliscie o tej cioci i wujku, teraz jeszcze o > imieninach kolezanki, qrka do czego to doszlo. Ze to niby takie super poczucie > humoru narod ma, tak? > > he Dobrze to ujęłaś,myślał by kto,że oni wszyscy mają takie wspaniałe poczucie humoru i nie wiedzą o jaki pocałunek chodzi...kretyni > > > > > > > he > > > > > he. > > > > Tak jakby ktos nie wiedzialo jaki pocalunek chodzi Autorce topica. Co tu > doprecyzowywac. Odrobina dobrej woli wystarczylaby, zeby tych wszystkich > glupich komentarzy nie bylo a temat rozwinal sie w fajne i ciekawe rozwazanie o > > milosci, zdradzie, calowaniu.... ;)))) > > > > A moje zdanie w temacie - namietny pocalunek to moze byc zdrada, ale > niekonieczne. JEsli sie ludzie szybko przebudza to mozna uznac recz za niebyla, > > a wraz z nia i zdrade. Gorzej, jesli ten pocalunek jest przezywany potem > milion razy, followed by nastepne i ostatecznie prowadzi do pojscia na calosc. > > > Przy okazji zapraszam do przedstawienia Waszych opinii bo jednak nie jest to > temat nieciekawy, tak mi sie wydaje. :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 19:25 z głośnego romansidła - wszystko, ale nie całuję więc chyba jest zdradą (jeżeli nie partnera, to samej siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 12.02.03, 19:47 Zdrada to jest takie specyficzne uczucie - czasem nawet spojrzenie na inną osobę może być zdradą. Moim zdaniem o zdradzie możemy mówić wtedy, kiedy robimy coś o czym nie chcemy powiedzieć naszemu partnerowi i dodatkowo to "coś" wzbudza w nas dreszczyk emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? IP: 80.48.96.* 11.06.03, 12:36 Najlepiej zapytać Billa Clintona - jest specjalistą od pocałunków tu i tam i interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? IP: *.chello.pl 11.06.03, 13:47 ja zgodze sie z opinia fikuska, ktora napisala: "pocalunek czy co innego to juz tylko dowod zdrady. ona zaczyna sie w glowie" pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? 11.06.03, 15:50 Bez przejścia z wyobraźni do czynów, nie ma zdrady. Cóż każdy namiętny pocałunek jest wstępem do zdrady. Ja bym to nazwał ciężkim naruszeniem zaufania. Ale ja jestem facet, więc dla mnie zdrada to „łóżko” niezależnie, czy robi się to w łóżku, czy w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czy pocałunek z inną osobą to już zdrada? IP: *.chello.pl 11.06.03, 15:52 wydaje mi sie, ze pocalunek (o ktorym tu mowa) jest jakby zmaterializowana forma zdrady w myslach no a lozko to juz w ogole, :-) pocalunek moze byc tylko wstepem do dalszych 'dzialan' pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE :-) IP: *.chello.pl 11.06.03, 16:30 Kobieta jest w gabinecie lekarza i nagle wola: - Doktorze! Niech mnie pan pocaluje! Lekarz spojrzal na nia i rzekl: - Nie moge pani pocalowac, to by bylo wbrew etyce lekarskiej. Po 20 minutach kobieta znow wola: - Doktorze niech mnie pan pocaluje! Choc raz! Lekarz znow odmawia krotkim: - Jako lekarzowi nie wypada mi. Po kolejnych 15 minutach znow slychac kobiete: - No panie doktorze... choc raz... jeden malutki pocalunek. - No nie moge pani pocalowac. Nie rozumie pani tego? W zasadzie to nawet nie powinienem pani teraz posuwac. Odpowiedz Link Zgłoś