lady284 31.07.06, 11:33 Przylepą faceta jest jego kumpel, przyjaciel... Jakie sa szanse że przylepa będzie wszystko wiedział o kobiecie z która facet się spotyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.downar Re: Facet i jego przylepa 31.07.06, 11:38 Moim zdaniem wieksze sa szanse, ze facet bedzie wiedzial wszystko o dziewczynie przylepy.... ale nie znam goscia, wiec trudno powiedziec. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacjona Re: Facet i jego przylepa 31.07.06, 13:11 W 100% przylepa bedzie wiedział wszystko o dziewczynie...znam to z autopcji :- )))Mało tego -jak przylepa bedzie miał dziewczyne to przyjaciel równiez bedzie wiedzial wszystko z drobnymi szczegółami.A co najwazniejsze zacznie sie porównywanie dziewczyn(która lepsza a która gorsza).Nastepnie oczywiście zalezy to od "znaczenia ich męskiej przyjaźni"...bedą sobie nawzajem zazdrościć,oczywiscie doprowadza to do niepotrzebnych nieporozumien zarówno między nimi jak i z partnerkami. Trzeba to przezyć ...aby zrozumiec! Oczy szeroko otwarte i powodzenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Facet i jego przylepa 31.07.06, 14:03 no właśnie:) facet z przylepą - odpada! Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Re: Facet i jego przylepa 31.07.06, 14:13 To dziwne bo do tej pory zawsze slowo przylepa to mi pasowalo do dziewczyn. Np na wakacje jada faceci z dziewczynami. I caly czas sa razem fajnie jest. A raz faceci chca sobie wyjsc sami na piwko. Ale gdzie tam.. kto za nimi czlapie??? Przylepy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Facet i jego przylepa 31.07.06, 14:27 > To dziwne bo do tej pory zawsze slowo przylepa to mi pasowalo do dziewczyn. A dla mnie to był ktoś dopominający się pieszczot, przytulania itd.- np. dziecko, kociak. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Facet i jego przylepa 31.07.06, 14:28 Kazdy ma tego na kogo zasłuzył:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszula_24 Re: Facet i jego przylepa 31.07.06, 22:52 duze, poza tym przylepe trudno oderwac, moze byc tak ze przylepa bedzie wam towrzyszyla w waszych wspolnych wyjsciach, najgorzej jest gdy przylepa nie ma swojej przylepki:) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Facet i jego przylepa 31.07.06, 22:54 ja swoim kumplom nigdy wszytkiego nie mowie o mojej kobiecie oni zreszta tez Odpowiedz Link Zgłoś