pajdeczka 13.02.03, 09:19 Czas oddzielić ziarno od plew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Segregacja rasowa czy religijna? n/t 13.02.03, 09:54 pajdeczka napisała: > Czas oddzielić ziarno od plew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: Wojnie - tak! IP: 212.244.209.* 13.02.03, 10:01 pajdeczka napisała: > Czas oddzielić ziarno od plew. i przy okazji skasować cały plon. w pinechy. o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Wojnie - tak! IP: *.athens.access.acn.gr 13.02.03, 10:02 Wojna to jest taki wynalazek, ze uderza w najslabszych i niewinnych - najbardziej. Na pewno nie poowduje oddzielenia ziarna od plew. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wojnie - tak! 13.02.03, 10:03 Gość portalu: renia napisał(a): > Wojna to jest taki wynalazek, ze uderza w najslabszych i niewinnych - > najbardziej. Na pewno nie poowduje oddzielenia ziarna od plew. Pierdnęła sobie i poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Wojnie - tak! IP: *.athens.access.acn.gr 13.02.03, 10:06 pajdeczka (osoba bardzo kulturalna) poinformowala wszystkich, ze > > Pierdnęła sobie..... >i poszła... na kolejny wątek polowac na posty Reni. Mniej fasoli jedz, a wiecej owocow. I woda, duzo czystej wody!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Wojnie - tak! 13.02.03, 12:15 pajdeczka napisała: > Gość portalu: renia napisał(a): > > > Wojna to jest taki wynalazek, ze uderza w najslabszych i niewinnych - > > najbardziej. Na pewno nie poowduje oddzielenia ziarna od plew. > > Pierdnęła sobie i poszła. Już Pajdeczka zapomniałaś jak to było za czasów Twojej młodości za okupacji? Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Wojnie - tak! 13.02.03, 10:05 pajdeczka napisała: > Czas oddzielić ziarno od plew. i przy okazji zaprzepaścić plony Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Wojnie - tak! 13.02.03, 10:07 pajdeczka napisała: to ta ciąża wpływa na twój tok rozumowania? soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: Wojnie - tak! 14.02.03, 11:42 soczewica napisała: >Jeśli ktoś nie ma racjonalnych argumentów to zawzse używa słów obelżywych. (C) to jest dobre i nawet sie z tym zgadzam (a jak nie slow obelzywych to piesci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wojnie - tak! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 12:08 A jednak kretynka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Wojnie - tak! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.02.03, 21:12 A ja tez tepy jestem. Napisz chociaz kto/co jest tu tym twoim ziarnem a co plewa. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Żartowałam 14.02.03, 08:02 Chciałam Was , jak zwykle, sprowokować. Nikt przy zdrowych zmysłach nie chce wojny. To nie te czasy, żeby rozwiązywać problemy siłą. Ale, jak patrzę na to wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Chyba nikt powazny nie wzial tego na powaznie? n/t 14.02.03, 10:19 pajdeczka napisała: > Chciałam Was , jak zwykle, sprowokować. > Nikt przy zdrowych zmysłach nie chce wojny. To nie te czasy, żeby rozwiązywać > problemy siłą. > Ale, jak patrzę na to wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Chyba nikt powazny nie wzial tego na powaznie 14.02.03, 10:23 melinek napisał: > pajdeczka napisała: > > > Chciałam Was , jak zwykle, sprowokować. > > Nikt przy zdrowych zmysłach nie chce wojny. To nie te czasy, żeby rozwiązy > wać > > problemy siłą. > > Ale, jak patrzę na to wszystko.... Melinku, a jak myślisz, skąd wczorajsza nagonka na moją osobę? Bo od naiwniaków aż się roi. Sama nieraz dam się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Chyba nikt powazny nie wzial tego na powaznie 14.02.03, 10:28 pajdeczka napisała: > melinek napisał: > > > pajdeczka napisała: > > > > > Chciałam Was , jak zwykle, sprowokować. > > > Nikt przy zdrowych zmysłach nie chce wojny. To nie te czasy, żeby roz > wiązy > > wać > > > problemy siłą. > > > Ale, jak patrzę na to wszystko.... > > Melinku, a jak myślisz, skąd wczorajsza nagonka na moją osobę? Bo od naiwniaków > > aż się roi. Sama nieraz dam się nabrać. żarty też mogą być niestosowne i głupie. zamiast nazywać postowiczów naiwniakami, zastanów się na przyszłość, gdzie są granice prowokacji. a nagonka nie wzięła się z powietrza, mocno pozałaziłaś ludziom za skórę, to masz efekty. współczuję tylko poziomu niektórych oponentów, ale jak akcja, taka reakcja. soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Chyba nikt powazny nie wzial tego na powaznie 14.02.03, 11:37 Chyba z zazdrosci.) Wielu chcialoby Ci dorownac, ale nie potrafia. :)) Oryginalnosc czesto jest pietnowana. :)) Najciekawsze jest to, ze gdyby nie Ty kilka osob nie mialoby nic do napisania na forum. Jesli chodzi o nabieranie wiele razy odnosze wraznie, ze forum jest jednym wielkim wzajemnym nabieraniem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wojnie - tak! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 17:01 A pajdeczce - NIE Odpowiedz Link Zgłoś