wiktoria21 13.02.03, 10:34 ...do powiedzenia i wszystkich krytykuje? A to jej temat nie pasuje albo co innego.Na każdy temat ma najwięcej do powiedzenia. WSZECHWIEDZĄCA jakaś czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.athens.access.acn.gr 13.02.03, 10:40 Moze na priv napisac Ci dlaczego tak jest? Nie chcialabym sprawic Pajdeczce przykrosci wyrazajac swoje zdanie na ten temat publicznie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 10:44 Gość portalu: renia napisał(a): > Moze na priv napisac Ci dlaczego tak jest? Nie chcialabym sprawic Pajdeczce > przykrosci wyrazajac swoje zdanie na ten temat publicznie. :))) napisz napisz,może się wreszcie uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.athens.access.acn.gr 13.02.03, 10:48 wiktoria21 napisała: > napisz napisz,może się wreszcie uspokoi Nie zartuj. Jakbym napisala, to by dopiero zaczela sie rzucac!! P.S. Traktuj ja z przymrozeniem oka, wtedy jest nawet fajna ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 11:06 Gość portalu: renia napisał(a): > wiktoria21 napisała: > > > > napisz napisz,może się wreszcie uspokoi > > > Nie zartuj. Jakbym napisala, to by dopiero zaczela sie rzucac!! > > > P.S. Traktuj ja z przymrozeniem oka, wtedy jest nawet fajna ;)))) ale ja nie chcę się do niej dostosowywać i tolerowac jej ataków na wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri to moze wiktorio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 11:09 > ale ja nie chcę się do niej dostosowywać i tolerowac jej ataków na wszystkich powiedz paj co i dlaczego na priva a nie jakas partyzantke tu uskuteczniasz Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: to moze wiktorio 13.02.03, 11:21 Gość portalu: suri napisał(a): > > > ale ja nie chcę się do niej dostosowywać i tolerowac jej ataków na wszystk > ich > > powiedz paj co i dlaczego na priva a nie jakas partyzantke tu uskuteczniasz nie,właśnie tutaj chcę o tym pisac,terroryzuje całe forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri no to jedziesz, dziewczyno! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 11:23 > > powiedz paj co i dlaczego na priva a nie jakas partyzantke tu uskuteczniasz > nie,właśnie tutaj chcę o tym pisac,terroryzuje całe forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroma Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.chello.pl 13.02.03, 13:06 ja powiem tylko jedno - ludzie na forum są generalnie ok, ale od poczatku mam jedno ale - pajdeczka wlasnie. nic na to nie poradze, ale dziala mi na nerwy jak nikt inny - jej styl pisania i - jak to ktos wcześniej trafnie ujął - agresja do całego świata - byle kogoś dojechać, ośmieszyć, i zawsze mieć ostatnie słowo ciekaw jak wygląda facet tej kobiety - bo z takimi babami to chyba ciężko się żyje! ps jak tu ją ignorować, jak się wszędzie wciśnie? chyba rzeczywiście ma syndrom nie......bania. bo jak to inaczej wytłumaczyć ps a nick ma żałosny :) pozdro dla wszystkich (prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 13.02.03, 13:13 Gość portalu: Kroma napisał(a): > ja powiem tylko jedno - ludzie na forum są generalnie ok, ale od poczatku mam > jedno ale - pajdeczka wlasnie. > nic na to nie poradze, ale dziala mi na nerwy jak nikt inny - jej styl pisania > i - jak to ktos wcześniej trafnie ujął - agresja do całego świata - byle kogoś > dojechać, ośmieszyć, i zawsze mieć ostatnie słowo > > ciekaw jak wygląda facet tej kobiety - bo z takimi babami to chyba ciężko się > żyje! > > ps jak tu ją ignorować, jak się wszędzie wciśnie? chyba rzeczywiście ma syndrom > > nie......bania. bo jak to inaczej wytłumaczyć > > ps a nick ma żałosny :) pozdro dla wszystkich (prawie) FAJNIE,ŻE NIE JESTEM SAMA... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 14:31 Gość portalu: Kroma napisał(a): > ja powiem tylko jedno - ludzie na forum są generalnie ok, ale od poczatku mam > jedno ale - pajdeczka wlasnie. > nic na to nie poradze, ale dziala mi na nerwy jak nikt inny - jej styl pisania > i - jak to ktos wcześniej trafnie ujął - agresja do całego świata - byle kogoś > dojechać, ośmieszyć, i zawsze mieć ostatnie słowo > > ciekaw jak wygląda facet tej kobiety - bo z takimi babami to chyba ciężko się > żyje! > > ps jak tu ją ignorować, jak się wszędzie wciśnie? chyba rzeczywiście ma syndrom > > nie......bania. bo jak to inaczej wytłumaczyć > > ps a nick ma żałosny :) pozdro dla wszystkich (prawie) Mój facet? Chciałabyś (chciałbyś) takiego, ale nie zasługujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 14:38 pajdeczka napisała: > Gość portalu: Kroma napisał(a): > > > ja powiem tylko jedno - ludzie na forum są generalnie ok, ale od poczatku > mam > > jedno ale - pajdeczka wlasnie. > > nic na to nie poradze, ale dziala mi na nerwy jak nikt inny - jej styl > pisania > > i - jak to ktos wcześniej trafnie ujął - agresja do całego świata - byle > kogoś > > dojechać, ośmieszyć, i zawsze mieć ostatnie słowo > > > > ciekaw jak wygląda facet tej kobiety - bo z takimi babami to chyba ciężko > się > > żyje! > > > > ps jak tu ją ignorować, jak się wszędzie wciśnie? chyba rzeczywiście ma > syndrom > > > > nie......bania. bo jak to inaczej wytłumaczyć > > > > ps a nick ma żałosny :) pozdro dla wszystkich (prawie) > > Mój facet? Chciałabyś (chciałbyś) takiego, ale nie zasługujesz. musiała się odezwać bo by nie wyrzymała... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 14:46 wiktoria21 napisała: > musiała się odezwać bo by nie wyrzymała... Nic mnie tak nie bawi , jak "wyrzymanie" Twojego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ścierka do podłogi 13.02.03, 14:49 pajdeczka napisała: > wiktoria21 napisała: > > > musiała się odezwać bo by nie wyrzymała... > > Nic mnie tak nie bawi , jak "wyrzymanie" Twojego wątku. Bo Twój wątek, Droga Wikciu, to taka brudna szmata do podłogi, to sobie ją chętnie "powyrzymam". Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 13.02.03, 14:51 pajdeczka napisała: > pajdeczka napisała: > > > wiktoria21 napisała: > > > > > musiała się odezwać bo by nie wyrzymała... > > > > Nic mnie tak nie bawi , jak "wyrzymanie" Twojego wątku. > > Bo Twój wątek, Droga Wikciu, to taka brudna szmata do podłogi, to sobie ją > chętnie "powyrzymam". TAK,PAJDECZKO,POPISZ SOBIE JESZCZE ILE CHCESZ - TAK ŻEBY CI ULŻYŁO,BARDZO NIESZCZĘŚLIWA JESTEŚ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breskva Re: Ścierka do podłogi IP: *.acn.pl / 10.67.3.* 14.02.03, 00:27 chyba powyżymam? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ścierka do podłogi 14.02.03, 09:08 Gość portalu: breskva napisał(a): > chyba powyżymam? Nie zauważyłaś cudzysłowia? Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Pajda, znowu byk! 14.02.03, 15:46 pajdeczka napisała: > Gość portalu: breskva napisał(a): > > > chyba powyżymam? > > Nie zauważyłaś cudzysłowia? W jęz. polskim dopełniacz - cudzysłowu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 11:11 Poprostu jest inteligentna, a ze nie wszyscy łapią jej wypowiedzi podszyte raz sarkazmem raz ironią to inna sprawa. I tyle - troche wiecej tolerancji i będzie cacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Capa Negra IP: *.athens.access.acn.gr 13.02.03, 11:18 ODwolywanie sie do inteligencji Pajdeczki za kazdym razem przypomina mi to, co robia tu inni - gdy walna jakiegos orta to stwierdzaja, ze sa dyslektykami i to dlatego. No i co z tego, ze P jest inteligentna? (prawie)wszyscy tutaj sa inteligentni. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra do wszystkich cięzko oburzonych 13.02.03, 12:12 Uderz w stół a nozyce sie odezwą. Nagle wszyscy poczuli sie dotknięci moim stwierdzeniem, że pajda jest inteligentna. Bo jest co nie świadczy , że cała reszta forum nie jest. A, ze świetnie operuje sarkazmem i ironią, no cóż - taka jest. Powtarzam jeszcze raz słowo Tolerancja. Nie pasuje wam pajda nie rozmawiajcie z nia - wolnośc mamy czyz nie ??? Reniu - poczytaj swoje wypowiedzi jesteś bardzo podobna do pajdy - tylko ton wypowiedzi bardziej "ulizany", a przez to mniej rzucający sie w oczy. A tak między nami problemy z ortografią to dysgrafia i pewnie nie masz zielonego pojecia jakie to jest uciązliwe w zyciu skoro tak to bagatelizujesz i upraszczasz Nie wszyscy jesteśmy idealni... I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 13.02.03, 12:19 capa_negra napisała: > > Uderz w stół a nozyce sie odezwą. > Nagle wszyscy poczuli sie dotknięci moim stwierdzeniem, że pajda jest > inteligentna. > Bo jest co nie świadczy , że cała reszta forum nie jest. > A, ze świetnie operuje sarkazmem i ironią, no cóż - taka jest. > Powtarzam jeszcze raz słowo Tolerancja. > Nie pasuje wam pajda nie rozmawiajcie z nia - wolnośc mamy czyz nie ??? > > Reniu - poczytaj swoje wypowiedzi jesteś bardzo podobna do pajdy - tylko ton > wypowiedzi bardziej "ulizany", a przez to mniej rzucający sie w oczy. > > A tak między nami problemy z ortografią to dysgrafia i pewnie nie masz > zielonego pojecia jakie to jest uciązliwe w zyciu skoro tak to bagatelizujesz i > > upraszczasz > Nie wszyscy jesteśmy idealni... > I tyle ALE TO NIE O TO CHODZI,ŻE DRAŻNIĄ MNIE JEJ WYPOWIEDZI,ALE JAK KTOŚ ZAŁOŻY WĄTEK TO ONA OD RAZU SIĘ ODZYWA I MÓWI,ZE NP.TEN WĄTEK TO JEST TAKI A TAKI. NIE POTRZEBUJĘ JEJ DOBRYCH RAD,A ONA MYŚLI,ZE JEST TAKA WSZECHWIEDZĄCA Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 11:25 capa_negra napisała: > > Poprostu jest inteligentna, a ze nie wszyscy łapią jej wypowiedzi podszyte raz > sarkazmem raz ironią to inna sprawa. jeśli jest za dużo tego sarkazmu i ironii, to reszta forumowiczów, nie tak inteligentna jak Pajdeczka zaczyna się w tym gubić > I tyle - troche wiecej tolerancji i będzie cacy Pajdeczce to powiedz. najlepiej, zanim zdąży zwyzywać kogokolwiek po raz kolejny od chamów/chamek, prostaków/prostaczek, idiotów/idiotek, wredot etc., zanim po raz kolejny zacznie szydzić z czyjegoś logina, etc. to świadczy o inteligencji? nie sądzę. nie zaprzeczam, że jej cięte wypowiedzi ożywiają atmosferę, ale ta zapiekłość, wściekłość, niecheć do świata czy jak to inaczej nazwać, prowokacyjność na pokaz... nudne. niesmaczne. irytujące. soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.athens.access.acn.gr 13.02.03, 11:31 Ale ja najmocniej przepraszam, jak zmierzyliscie te inteligencje forumowiczow i wyszlo Wam, ze P jest bardziej, a inni mniej? Słowa - wytrychy do wszystkiego - INTELIGENCJA i DYSLEKSJA. Specjalisci sie znalezli. P jest jaka jest, nie uwazam, zeby terroryzowala, ani tez, zeby byla wybitnie inteligentna - przecietna kobieta z problemami i przeszloscia. Krzykliwa troche. Nieszkodliwa. Dobrze, ze jest, czasem milo sie z nia wymienia zartobliwe zlosliwosci. Trzeba oczywiscie zachowac umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 14:01 P jest jaka jest, nie > uwazam, zeby terroryzowala, ani tez, zeby byla wybitnie inteligentna - > przecietna kobieta z problemami i przeszloscia. Krzykliwa troche. Krzykliwa trochę? tylko trochę? powiedziałabym, że jak "straganiara z różyca":-) Nieszkodliwa. Nieszkodliwa? jak widać nie wszyscy tak sądzą... > > Dobrze, ze jest, czasem milo sie z nia wymienia zartobliwe zlosliwosci. Trzeba > oczywiscie zachowac umiar. Nareszcie dotarliśmy do sedna sprawy: ZACHOWAĆ UMIAR, to z tym nasza koleżanka P. ma problem i wydaje mi się, że własnie to najbardziej drażni innych firumowiczów... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa soczewico? 29.05.03, 10:18 soczewica napisała: > ale ta zapiekłość, wściekłość, niecheć do świata czy jak to > > inaczej nazwać, prowokacyjność na pokaz... nudne. niesmaczne. irytujące. > > soczew. to Ty nie 3masz z Kromalem? zawsze podejrzewałam Cię o zażyłość z Pajdą... kiedyś opowiadałaś o swojej długiej drodze do Pajdy, a tymczasem oczy ze zdumienia przecieram czytając powyższe. ech, sorry, ujmę to wprost - punktujesz ;-))) serio! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Farsa! Ile masz IQ? 29.05.03, 10:24 farsa napisała: > soczewica napisała: > > > ale ta zapiekłość, wściekłość, niecheć do świata czy jak to > > > > inaczej nazwać, prowokacyjność na pokaz... nudne. niesmaczne. irytujące. > > > > soczew. > > to Ty nie 3masz z Kromalem? zawsze podejrzewałam Cię o zażyłość z Pajdą... > kiedyś opowiadałaś o swojej długiej drodze do Pajdy, a tymczasem oczy ze > zdumienia przecieram czytając powyższe. > > ech, sorry, ujmę to wprost - punktujesz ;-))) serio! To było w lutym ciemnogrodzie, a teraz mamy maj i Soczewica od dwóch miesięcy jest człnkiem Pajdokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: A co ma do tego IQ? 29.05.03, 10:27 pajdeczka napisała: > To było w lutym ciemnogrodzie, a teraz mamy maj i Soczewica od dwóch miesięcy > jest człnkiem Pajdokracji. co ma do tego IQ?nie wiesz przypadkiem,zjeżdżaj na swoje durne forum Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Farsa! Ile masz IQ? 29.05.03, 10:28 pajdeczka napisała: > > To było w lutym ciemnogrodzie, a teraz mamy maj i Soczewica od dwóch miesięcy > jest człnkiem Pajdokracji. czy ja Cię o coś pytam? czy ja rozmawiam z Tobą? nie odzywaj się do mnie, proszę. bo kiedy zechcę pokazać Ci swoje IQ, możesz zacząć czuć się zniszczona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Farsa! Ile masz IQ? jedno pytanie 30.05.03, 08:11 tak z ciekawosci: co Wy tak wszystkie o tym IQ rozprawiacie? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica bo przekupka zawsze ma rację... 13.02.03, 11:16 .. a ta wirtualna też. soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: A może to cyt. syndrom "niedo.....bania"? 13.02.03, 11:24 Wczoraj pajdeczka przeprowadziła błyskawiczną analizę mego charakteru i stwiedziła z całą stanowczoscią, że cierpię na syndrom "niedojebania", więc może to właśnie z tym nasza droga pajdeczka ma kłopoty? ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.chello.pl 13.02.03, 12:10 trafna uwaga, ale po co sie tym przejmowac?! a jak jej o tym napiszesz na priva, to i tak Ci to na forum wyciagnie, wiec w sumie wszystko jedno, gdzie o tym piszesz. ludzie sa rozni, czasem rzeczywiscie trudno to uszanowac, jak takie rzeczy sie czyta, :-) ale przez to na forum cos sie dzieje, jest o czym dyskutowac, na szczescie rekoczyny w gre nie wchodza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do AnE 13.02.03, 12:27 Gość portalu: anE napisał(a): > trafna uwaga, ale po co sie tym przejmowac?! > a jak jej o tym napiszesz na priva, to i tak Ci to na forum wyciagnie, wiec w > sumie wszystko jedno, gdzie o tym piszesz. > ludzie sa rozni, czasem rzeczywiscie trudno to uszanowac, jak takie rzeczy sie > czyta, :-) > ale przez to na forum cos sie dzieje, jest o czym dyskutowac, > na szczescie rekoczyny w gre nie wchodza > > pozdrawiam Kiedyś pisałyśmy do siebie na skrzynkę. Byłaś bardzo miła, opowiadałaś, jak to kończysz studia, o pracy...Cóż, ludzie się zmieniają, na szczęście do nich nie należę. Przekonuję się po raz kolejny, że nie można się zanadto zbliżyć do ludzi piszących w internecie, bo wystarczy tylko zmienić nick, a wezmą Cię za kogoś innego. A przecież ja jestem cały czas tą samą osobą. Co do wywlekania listów na forum to zrobiłam to tylko dwa razy. Raz, kiedy napisał do mnie bardzo wulgarny list Mario i niedawno zażartowałam sobie z listu od Aanki. Dostaję wiele listów, najczęściej miłych, i ich nie "wywlekam". Bez pozdrowień, bo się na Tobie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Do AnE IP: *.chello.pl 13.02.03, 13:17 wiem, ze to Ty dzis rano mnie olsnilo, zastanawialam sie, jak zareagujesz na moj post, mialam do Ciebie napisac maila, "czy to Ty?" ale juz sie wyjasnilo. w ogóle od tego czasu, kiedy znow cos pisze i mam troche na to czasu, zastanawialam sie, co z Toba, jak sobie radzisz, bo forum od poczatku kojarzylo mi sie z Twoja osoba. mam prawo do swojej subiektywnej oceny i to zrobilam, bo Twoje niektore wypowiedzi sa po prostu krzywdzace dla innych.. ja moge to zniesc, bo sie tym nie przejmuje, ale sa osoby bardziej wrazliwe, ktorym to przeszkadza. nie mam zamiaru nikomu mowic, co ma robic, bo kazdy siebie sam osadza i to jego sprawa. zauwazylam jednak, ze nie znosisz krytyki, uwazam, ze to problem, z ktorym nie potrafisz sobie radzic i tyle.. znam jeszcze jedna osoba, ktora ma z tym problem, jest super-fajnie, dopoki wszyscy wokół poklaskuja i sie z nia zgadzaja, w momencie, kiedy powie sie w kierunku tej osoby cos negatywnego, krytycznego, niezgodnego z jej pogladem, nagle szczesliwy domek z kart sie rozsypuje i nagle przyjaciel staje sie wrogiem: bo sie nie zgodzil, bo byl krytyczny, tzn., ze teraz juz jest zly, po tej drugiej stronie, gdzie reszta zlych i niedobrych ludzi. uwazam, ze bardziej powinnas doceniac to, co ktos Ci mowi lub pisze.. moze dobrze byloby sie zastanowic, czy nie warto jeszcze nad soba popracowac. mi tez jest trudno znosic krytyke, ale walcze z tym i staram sie to doceniac. ale Ty jestes przeciwna, bo uwazasz, ze nic nie moze Cie ruszyc, ja to szanuje pozdrawiam Cie tak czy owak i ciesze sie, ze mimo postanowien, znow jestes na forum "w swojej bojowej formie" Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 z pewna taka niesmialoscia... 13.02.03, 12:45 chcialabym przypomniec, ze mozna w Moje Forum wybrac sobie osoby, ktorych wypowiedzi nie chcemy czytac i zaznaczyc ich jako nieprzyjaciol. Wtedy wyswietlaja sie na kolor jasnoszary, a niedawno dodano opcje, ze moga nie wyswietlac sie wcale. Jesli kogos sie nie lubi jest bardzo prostu sposob na pozbycie sie tej osoby ze swojego ekranu (wada: dotyczy to tylko osob zalogowanych). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: z pewna taka niesmialoscia... 13.02.03, 12:50 goga.74 napisała: > chcialabym przypomniec, ze mozna w Moje Forum wybrac sobie osoby, ktorych > wypowiedzi nie chcemy czytac i zaznaczyc ich jako nieprzyjaciol. Wtedy > wyswietlaja sie na kolor jasnoszary, a niedawno dodano opcje, ze moga nie > wyswietlac sie wcale. Jesli kogos sie nie lubi jest bardzo prostu sposob na > pozbycie sie tej osoby ze swojego ekranu (wada: dotyczy to tylko osob > zalogowanych). Polecam. > No właśnie. A ja żeby ułatwić ludziom życie się loguję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Wiktoria Cymes - ślepa jesteś? 13.02.03, 12:52 Wątek ku Twojej czci założyłam. Może byś łaskawie odpowiedziała na niego . Stchórzyłaś czy szef Cię nakrył (przepraszam za sformułowanie, he,he). Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Wiktoria Cymes - ślepa jesteś? 13.02.03, 12:58 pajdeczka napisała: > Wątek ku Twojej czci założyłam. Może byś łaskawie odpowiedziała na niego . > Stchórzyłaś czy szef Cię nakrył (przepraszam za sformułowanie, he,he). JAK BEDĘ MIAŁA OCHOTĘ,PRZEKUPO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Wiktoria Cymes - ślepa jesteś? IP: *.saint 13.02.03, 13:26 Pajda nie krzyczy a Ty tak. To kto jest przekupą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuska Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.acn.waw.pl 13.02.03, 13:21 Jestem tu krótko, ale moje pierwsze wrazenie o pajdeczce jest takie: infantylna. Może jeszcze zmienię zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 14:27 Gość portalu: nuska napisał(a): > Jestem tu krótko, ale moje pierwsze wrazenie o pajdeczce jest takie: > infantylna. Może jeszcze zmienię zdanie. To nawet fajne stwierdzenie. Nigdy się nie zestarzeję! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: ......kto sieje wiatr zbierze wiatr...... 13.02.03, 13:47 "Wiesz dlaczego dzwon GŁOŚNY? - Bo w środku jest PUSTY!" Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ......kto sieje wiatr zbierze wiatr...... 13.02.03, 14:34 jack_ napisał: > "Wiesz dlaczego dzwon GŁOŚNY? - Bo w środku jest PUSTY!" O nieprawda. W środku dzwona jest jego serce, które wybija rytm. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ......kto sieje wiatr zbierze wiatr...... 13.02.03, 14:33 Nie sądzisz, że się powtarzasz? Poza tym bardziej cenię przemyślenia osoby, która sama coś wymyśli, a nie powtarzanie frazesów. Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 ooo! i pajdeczka 'nadgryziona' ! 13.02.03, 16:11 pajdeczka napisała: > Nie sądzisz, że się powtarzasz? Poza tym bardziej cenię przemyślenia osoby, > która sama coś wymyśli, a nie powtarzanie frazesów. "frazes", a ząbki wyszczerbił? a może jeszcze jeden "frazes"? "NIE CZYŃ DRUGIEMU CO TOBIE NIE MIŁE" Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ooo! i pajdeczka 'nadgryziona' ! 14.02.03, 09:10 nict1 napisał: > pajdeczka napisała: > > > Nie sądzisz, że się powtarzasz? Poza tym bardziej cenię przemyślenia osoby > , > > która sama coś wymyśli, a nie powtarzanie frazesów. > > "frazes", a ząbki wyszczerbił? > a może jeszcze jeden "frazes"? > "NIE CZYŃ DRUGIEMU CO TOBIE NIE MIŁE" A co mi jest niemiłe? Bardzo jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 14:03 w pełni świadoma tego, że narażam się dużej liczbie wielbicielek pajdeczki i jej samej, ośmielę się mimo wszystko dołożyć swoje zdanie do tego tematu. Nie bawię na forum długo, nie mam 2letnich jak pajdeczka doświadczeń na gw ale od czasu kiedy tu wpadam i podglądam dyskusje a i czasem coś wtrące, mam wrażenie, że kopie ta dziewczyna i bije na ślepo na wszystkie strony. O jej inteligencji nie będę się wypowiadać ale powinna sobie momentami dać na wstrzymanie a jej kółko różańcowe zamiast jej bronić na ślepo powinno jej pomóc złapać równowagę w wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 14:36 tralalumpek napisała: > w pełni świadoma tego, że narażam się dużej liczbie wielbicielek pajdeczki i > jej samej, ośmielę się mimo wszystko dołożyć swoje zdanie do tego tematu. > Nie bawię na forum długo, nie mam 2letnich jak pajdeczka doświadczeń na gw ale > od czasu kiedy tu wpadam i podglądam dyskusje a i czasem coś wtrące, mam > wrażenie, że kopie ta dziewczyna i bije na ślepo na wszystkie strony. > O jej inteligencji nie będę się wypowiadać ale powinna sobie momentami dać na > wstrzymanie a jej kółko różańcowe zamiast jej bronić na ślepo powinno jej > pomóc złapać równowagę w wypowiedziach. Tralalumpku. Ja tu jestem dla zabawy, a Ty w jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 skoro tak mówisz 13.02.03, 14:54 pajdeczka napisała: > Tralalumpku. Ja tu jestem dla zabawy, a Ty w jakim celu? ja nie Tralalumpek, ale skoro mówisz "ja tu jestem dla zabawy" i mówisz to publicznie to - mimo iż wydawało mi się, że zabawie służą lalki, misie, klocki lego i inne tam - no cóż - może warto zastanowić się nad twoją "ofertą"?! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 14.02.03, 00:17 tralalumpek napisała: > w pełni świadoma tego, że narażam się dużej liczbie wielbicielek pajdeczki i > jej samej, ośmielę się mimo wszystko dołożyć swoje zdanie do tego tematu. > Nie bawię na forum długo, nie mam 2letnich jak pajdeczka doświadczeń na gw ale > od czasu kiedy tu wpadam i podglądam dyskusje a i czasem coś wtrące, mam > wrażenie, że kopie ta dziewczyna i bije na ślepo na wszystkie strony. ------------------------------->************** bardzo trafnie ujęte. na forum goszczę od paru miesięcy, większe doświadczenia mam jeśli chodzi o usenet (zwłaszcza grupę pl.rec.hihot, jeszcze wcześniej pl.rec.paranoja) i co? tam nie spotkałam się z nikim, kto w sposób tak dosadny, nierzadko wulgarny musztrowałby całą resztę. bluzgaczy wrzucało się do kf'a, i szlus, a każdy newbie, początkujący czyli, traktowany był z przymrużeniem oka, ewentualnie wykpiwany, a nie gnojony. zauważyłam, że po mojej uwadze na temat loginów (nicków jeśli ktoś woli) Pajdeczka potroiła wysiłki :>. w usiłowaniu, żeby kogoś uszczypnąć prześciga najlepszych biegaczy, ciekawe po co? Pajdeczko, w którymś poście napisałaś, że jesteś tutaj dla zabawy. ciekawie wyobrażasz sobie zabawę. czyżby jakaś trauma z dzieciństwa? soczew. aka grochówa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.pkesa.com 13.02.03, 14:49 bo to jest głupie znudzine życiem babsko Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 14:58 Gość portalu: ona napisał(a): > bo to jest głupie znudzine życiem babsko Jak się zalogujesz mogę z tobą porozmawiać. "Następna głupia, "ona", co jeszcze wymyślisz? Może "tchórz podszyty wiatrem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 15:40 Witam i żegnam:-) byłam tu pierwszy i ostatni raz," poczytanie Pajdeczki"uswiadomiło mi,ze to forum nie dla mnie. Myślałam ,ze trafiłam na forum KOBIETA a tu okazało sie ze jestem na PLACU ZABAW :-) pozdrawiam serdecznie idę nz DZIECKO:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 13.02.03, 15:53 Gość portalu: Maryla napisał(a): > Witam i żegnam:-) byłam tu pierwszy i ostatni raz," poczytanie > Pajdeczki"uswiadomiło mi,ze to forum nie dla mnie. Myślałam ,ze trafiłam > na forum KOBIETA a tu okazało sie ze jestem na PLACU ZABAW :-) > pozdrawiam serdecznie idę nz DZIECKO:-)))))))))))) Każdy szuka towarzystwa w swoim wieku. Powodzenia na dziecku! Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... 29.05.03, 10:22 pajdeczka napisała: > > Każdy szuka towarzystwa w swoim wieku. Powodzenia na dziecku! dlatego niektórzy udzielają się na forum pajdo-kracja. czyli dzieci-kracja. w dosłownym tłumaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trisz Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.chello.pl 13.02.03, 17:31 100 % racji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Południowy Koncern Energetyczny 13.02.03, 15:02 Następna głupia vel Ona- mówi ci coś ta nazwa? Czyżby ta sama branża , co moja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BozennaCool Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.toya.net.pl 13.02.03, 21:30 wiktoria21 napisała: > ...do powiedzenia i wszystkich krytykuje? > A to jej temat nie pasuje albo co innego.Na każdy temat ma najwięcej do > powiedzenia. > WSZECHWIEDZĄCA jakaś czy co??? No fakt, musze przyznac, pajda jest nieco pojechana, ale uwazam, ze jest to nie do konca jej wina, po prostu ma dziwny uklad hormonow w mozgu i neuroprzekaznikow, dlatego kobiecina czasami tak szaleje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 14.02.03, 15:56 Gość portalu: BozennaCool napisał(a): > wiktoria21 napisała: > > > ...do powiedzenia i wszystkich krytykuje? > > A to jej temat nie pasuje albo co innego.Na każdy temat ma najwięcej do > > powiedzenia. > > WSZECHWIEDZĄCA jakaś czy co??? > No fakt, musze przyznac, pajda jest nieco pojechana, ale uwazam, ze jest to > nie do konca jej wina, po prostu ma dziwny uklad hormonow w mozgu i > neuroprzekaznikow, dlatego kobiecina czasami tak szaleje na forum. może przechodzi menopauzę,to by było zrozumiałe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Dalczego Pajdeczka ma zawsze najwięcej... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 19:07 nie każdy każdego lubi, to jest fakt. I chociaż również nie należę do fan clubu Pajdeczki, uważam, że wątek na temat jednej osoby jest przesadą. Chyba, że miałby być pochwalny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Pajda,spadaj z tego forum 29.05.03, 09:56 To,że nikt nie ma odwagi powiedzieć tej podstarzałej,po prostu głupkowatej osobie,co o niej myśli to nie będę w to wnikać,ja natomiast mam odwagę powiedzieć to wprost wszem i wobec i nie mam zamiaru się z tym kryć.Taki był spokój podczas jej nieobecności. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda,spadaj z tego forum 29.05.03, 09:59 wiktoria21 napisała: > To,że nikt nie ma odwagi powiedzieć tej podstarzałej,po prostu głupkowatej > osobie,co o niej myśli to nie będę w to wnikać,ja natomiast mam odwagę > powiedzieć to wprost wszem i wobec i nie mam zamiaru się z tym kryć.Taki był > spokój podczas jej nieobecności. > A trzeba sobie było założyć następny wątek, a nie tak chyłkiem się dopisywać, ratlerku. Co to jest z tymi jazgotliwymi pieskami, że najmniejsze, a najwięcej mają zawsze do zaszczekania. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Pajda,spadaj z tego forum 29.05.03, 10:04 pajdeczka napisała: > A trzeba sobie było założyć następny wątek, a nie tak chyłkiem się dopisywać, > ratlerku. Co to jest z tymi jazgotliwymi pieskami, że najmniejsze, a najwięcej > mają zawsze do zaszczekania. > nie jestem tobą,żeby co rusz zakładać nowe wątki,wystarczy ten jeden Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Ponawiam mój wątek 12.03.03, 11:54 To nie tak,ze ja mam coś przeciwko Pajdeczce i że się non stop jej czepiam bez powodu,tylko chciałabym,zeby każdy tutaj miał prawo do swojej opinii i jeżeli ktoś chce sobie założyc wątek,zeby nie był od razu obrzucony stosem krytycznych uwag w/w osoby. Pajdeczka gdy poczuje się obrażona ma prawo do tego,by kogos wyrzucać z forum,natomiast gdy ona kogoś obraża i krytykuje nikt nie ma prawa sprzeciwic się temu.To jest po prostu terror na forum "Kobieta". Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do dzidzi 12.03.03, 11:59 wiktoria21 napisała: > To nie tak,ze ja mam coś przeciwko Pajdeczce i że się non stop jej czepiam bez powodu,tylko chciałabym,zeby każdy tutaj miał prawo do swojej opinii i jeżeli ktoś chce sobie założyc wątek,zeby nie był od razu obrzucony stosem krytycznych uwag w/w osoby. > Pajdeczka gdy poczuje się obrażona ma prawo do tego,by kogos wyrzucać z > forum,natomiast gdy ona kogoś obraża i krytykuje nikt nie ma prawa sprzeciwic > się temu.To jest po prostu terror na forum "Kobieta". > Dzidzia to nie jest obraźliwe słowo. A co sądzisz o takich, jak: k..a, badziew, złodziejka? Czy nie poczułabyś się obrażona? I po co podniosłaś do gory ten wątek? Sama siejesz w ten sposób ferment na FK. Jeszcze raz dowiodłaś tą wypowiedzią, że nie dojrzałaś do dyskusji na forum Kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Do dzidzi 12.03.03, 12:05 pajdeczka napisała: > Jeszcze raz dowiodłaś tą wypowiedzią, że nie dojrzałaś do dyskusji na forum > Kobieta. Tak oczywiście,natomiast Ty na każdym kroku tylko podkreślasz swoją dojrzałość,bo ty jesteś przecież wyrocznią na tym forum.Nie pozbędziesz się jednak moich uwag na Twój temat. Ps.Dzidzia bardzo fajnie brzmi,moze zmienię sobie nick-tak mi się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Do Pajdeczki 12.03.03, 12:08 pajdeczka napisała: > I po co podniosłaś do gory ten wątek? Musze Cie rozczarować Pajdeczko,ale nie będe się Ciebie pytała o zgodę czy mogę podnieść swój wątek do góry,wychowuj sobie swojego synka... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do Pajdeczki 12.03.03, 14:52 wiktoria21 napisała: > pajdeczka napisała: > > > I po co podniosłaś do gory ten wątek? > > Musze Cie rozczarować Pajdeczko,ale nie będe się Ciebie pytała o zgodę czy mogę > > podnieść swój wątek do góry,wychowuj sobie swojego synka... Dzidzia, jestem już w takim wieku, że nic mnie nie może rozczarować, chociaż, rozczarowałam się - Twoim brakiem inteligencji. Mianowicie, nie pytam, kto Ci dał zgodę na podniesienie wątku do góry, tylko - dlaczego to zrobiłaś? Ale nie musisz odpowiadać, bo dla mnie rozmowa z Tobą jest stratą cennego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Do Pajdeczki 12.03.03, 18:21 pajdeczka napisała: > wiktoria21 napisała: Mianowicie, nie pytam, kto Ci > dał zgodę na podniesienie wątku do góry, tylko - dlaczego to zrobiłaś? Bo Wiktoria21 istnieje na tym forum tylko jako przeciwniczka Pajdeczki Taki sens istnienia sobie wybrała Odpowiedz Link Zgłoś