marylkaa 13.02.03, 15:33 ja z wykształacenia jestem filologiem, a pracuję jako asystentka w biurze handlowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: kim jesteście z zawodu? 13.02.03, 15:38 marylkaa napisała: > ja z wykształacenia jestem filologiem, a pracuję jako asystentka w biurze > handlowym. Tutaj ma się asystenki w pogardzie. Kiedyś pewne towarzystwo próbowało mnie zdyskredytować w oczach forumowiczów drwinami w stylu "asystentka szefa", parzy kawusie, lata po bułki. Ponieważ nie wiedziałam o czym mówią - olałam ich. Robię zupełnie co innego. Ale może Cię oszczędzą. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Przepraszam Pajda... 14.02.03, 08:33 pajdeczka napisała: > marylkaa napisała: > > > ja z wykształacenia jestem filologiem, a pracuję jako asystentka w biurze > > handlowym. > > Tutaj ma się asystenki w pogardzie. Kiedyś pewne towarzystwo próbowało mnie > zdyskredytować w oczach forumowiczów drwinami w stylu "asystentka szefa", parzy > > kawusie, lata po bułki. Ponieważ nie wiedziałam o czym mówią - olałam ich. > Robię zupełnie co innego. Ale może Cię oszczędzą. ...że się wcinam ale kiedyś to Ty mnie potraktowałaś odpowiednio jak się dowiedziałaś, że jestem asysytentką... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Przepraszam Pajda... 14.02.03, 09:03 lastka napisała: > pajdeczka napisała: > > > marylkaa napisała: > > > > > ja z wykształacenia jestem filologiem, a pracuję jako asystentka w bi > urze > > > handlowym. > > > > Tutaj ma się asystenki w pogardzie. Kiedyś pewne towarzystwo próbowało mni > e > > zdyskredytować w oczach forumowiczów drwinami w stylu "asystentka szefa", > parzy > > > > kawusie, lata po bułki. Ponieważ nie wiedziałam o czym mówią - olałam ich. > > > Robię zupełnie co innego. Ale może Cię oszczędzą. > > ...że się wcinam ale kiedyś to Ty mnie potraktowałaś odpowiednio jak się > dowiedziałaś, że jestem asysytentką... > Pierwszy raz słyszę, że jesteś asystentką.Może mnie z kimś pomyliłaś? Często to się tutaj zdarza.A propos. Moją najlepszą koleżanką jest właśnie sekretarka. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgiełka Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 16:23 a ja jestem ...dyrektorem w prywatnej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecya Re: kim jesteście z zawodu? 13.02.03, 16:34 Mgiełka :-) Dyrektor tu chyba nie zawód? Hy hy - tylko się nie obrażaj, bo coś nerwowa atmosfera dziś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgiełka Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 16:37 myśle, że jednak zawód pt. "zarządzacz personelem i sprzętem" oczywiście wczesniej skończyła m studia, uniwersyteckie, humanistyczne więc mój drugi zawód to ..magister m-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.proxy.aol.com 14.02.03, 03:11 obawiam sie ze "zarza..." to twoje stanowisko, a mgr to tytul naukowy, ale jakie to ma znczenie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgiełka Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 20:41 obawiam się, że po kilkuletniej eksploatacji siebie w roli "zarządzacza" moje uprawnienia zawodowe ...wygasły :-( a szkoda, bo całkiem fajne m-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.proxy.aol.com 14.02.03, 23:45 czy ten post wyslalas z pracy?, jak mozna tak niszczyc zdrowie /bez wzgladu na to kim lub czym zarzadzasz, uwazaj na siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri sagan! mow nie kokietuj :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri teee, sagan :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 16:52 ja tam sie nie wstydze ale jak powiem to strace jedyna karte przetargowa zeby to z Ciebe wyciagnac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri goga, ciiiii!!! wszystko psujesz :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 pierwsze prawo forum 13.02.03, 17:07 wszystko co napiszesz, moze zostac uzyte przeciwko Tobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri no ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:11 eeetam, ja jestem szczera i nic mnie tu zlego nie spotkalo :) sagan! mow! mow natychmiast! wszystko czego nie powiesz moze byc uzyte przeciwko Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 nie martw sie goga... ;) 13.02.03, 17:14 ... nie powiem... Gość portalu: suri napisał(a): > sagan! mow! mow natychmiast! wszystko czego nie powiesz > moze byc uzyte przeciwko Tobie obsmieja i wykorzystaja... jak pani w banku... ;) poza tym, nie ma sie czym chwalic...:)) Suri, napisz @ to sie zastanowie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri eee jak nieciekawe to mnie nie interesuje :)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:21 ale gdyby sagan sie nie mogl powstrzymac to podam @: surya@gazeta.pl :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 nie pisalam, ze nieciekawe... 13.02.03, 17:24 ... tylko, ze nie ma sie czym chwalic... ;) a Ty, Suri??? no przyznaj sie... na pewno ciekawe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri pisales, ze nie nteresujace :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:29 jasne, ze ciekawe ale chwalic sie nie wypada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 jak to pisalam, skoro wiem, ze interesujaca??:) 13.02.03, 17:37 Gość portalu: suri napisał(a): > jasne, ze ciekawe ale chwalic sie nie wypada :))) no pochwal sie, wypada... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: pisalAs, ze nieinteresujace :))) wersja popr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri pisalAs, przepraszam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier Re: kim jesteście z zawodu? 13.02.03, 17:30 sekretarka w fabryce serkow- to zawod jaki wykonuje, a z zawodu to w ogole jestem suwnicowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.abo.wanadoo.fr 13.02.03, 18:44 Jeszcze nikim - studiuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri melmire, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:56 > Jeszcze nikim - studiuje :D a to niedobrze, nie wiesz, ze jak pracowac nie zacznisz studiujac to z pracy po studiach moga byc nici :)?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: melmire, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 22:09 jestem architektem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: melmire, IP: *.abo.wanadoo.fr 13.02.03, 23:59 Hum, praca ktora pasowalabymi do rozkladu zajec to albo McDo, albo nocna sprzedaz narkotykow (za malo mam zapalu do handlowania wlasnymi wdziekami, nie mowiac o tym ze chyba za malo wdzekiow :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: melmire, 14.02.03, 04:01 Gość portalu: melmire napisał(a): > Hum, praca ktora pasowalabymi do rozkladu zajec to albo McDo, albo nocna > sprzedaz narkotykow (za malo mam zapalu do handlowania wlasnymi wdziekami, nie > mowiac o tym ze chyba za malo wdzekiow :) ) co do narkotykow to chyba sie mylisz: tak przynajmniej mysle na postawie moich obserwacji. otoz narkotykami najlepiej handluje sie w bialy dzien, w okolicy placu zabaw, w miejscach gdzie bardzo latwo spotkac policje. uprzedzajac od razu ewentualne pytania i podejrzenia wyjasniam ze nie robie tego tylko widze w mojej okolicy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: melmire, IP: *.abo.wanadoo.fr 14.02.03, 13:19 A nie, u mnie (handlowy deptak) wylacznie po zmroku :D Ale teraz troche zimno, a i konkurencja duza.......... :D Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Kokokoko. ;)) 13.02.03, 22:55 Jestem kura domowa. A forum gazety to najciekawszy kurnik, jaki znam. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrie_syd Re: kim jesteście z zawodu? 14.02.03, 03:23 asystentka biura turystycznego..o ile dobrze pamietam ze sie to tak nazywa..od 3 lat mieszkam za granica..i obecnie nie pracuje, ale jak mam wakacje to przcuje w kawiarniach...nie ma sie czym chwalic, he? no niestety nie ma. I jest mi z tego powodu bardzo smutno. Studouje Web Design...nie wiem co z tego bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: kim jesteście z zawodu? IP: 62.148.83.* 14.02.03, 08:37 a ja jestem tlumaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: kim jesteście z zawodu? 14.02.03, 08:40 KSIEGOWY JESTEM ROZLICZENIA ROCZNE ZROBIE - TANIO ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: kim jesteście z zawodu? IP: 212.244.209.* 14.02.03, 09:22 z wykształecenia teolog pedagog z zawodu sekretarka. o!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Wygląda na to,że... 14.02.03, 09:54 ..najwięcej czasu w pracy mają sekretarki i asystentki... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wygląda na to,że... 14.02.03, 10:07 pajdeczka napisała: > ..najwięcej czasu w pracy mają sekretarki i asystentki... Ale Ciebie najwięcej na tym forum Pajda :)) Też jesteś asystentką? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wygląda na to,że... 14.02.03, 11:13 lastka napisała: > pajdeczka napisała: > > > ..najwięcej czasu w pracy mają sekretarki i asystentki... > > Ale Ciebie najwięcej na tym forum Pajda :)) > Też jesteś asystentką? > > szefem - ci też mają zawsze najwięcej czasu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wygląda na to,że... 14.02.03, 11:19 pajdeczka napisała: > lastka napisała: > > > pajdeczka napisała: > > > > > ..najwięcej czasu w pracy mają sekretarki i asystentki... > > > > Ale Ciebie najwięcej na tym forum Pajda :)) > > Też jesteś asystentką? > > > > > szefem - ci też mają zawsze najwięcej czasu:))) No tak, oczywiście bo na sukces szefa pracują podwładni :) Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: kim jesteście z zawodu? 14.02.03, 09:36 Studiuję historię sztuki (ale już niedługo :), a pracuję jako sekretarka (i mam mocne założenie, że to tylko na studia :). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: kim jesteście z zawodu? 14.02.03, 09:36 a ja jestem pielegniarka. nigdy tego zawodu nie wykonywalam, ale jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy jam socjolog i pracuję w badaniach rynku IP: 195.94.203.* 14.02.03, 10:28 tak mi dopomóż Bóg Odpowiedz Link Zgłoś
popiolkowa Re: jam socjolog i pracuję w badaniach rynku 20.03.03, 21:09 Witam jak socjolog socjologa. Z badaniami marketingowymi miałam do czynienia na studiach biegając po wioskach i robiąc ankiety. Zimowa niepogoda, psy szczekają, ludzie często nie wiedzą o co chodzi. Jedna pani mówi "Socjolog? A, to ten co usypia!" Z anastazjologiem jej się pomyliło oczywiście. A może i miała rację. Koledze usnęła jedna babacia podczas wywiadu. Budzi się i mówi "A to pan jeszcze tutaj?" Teraz jestem asystentką w agencji mody. Pozdrowienia dla ojca Comta i wujka Durkhaima. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja kowalem jestem 14.02.03, 10:34 Swojego losu rzecz jasna. I śluszarz fakultatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.astercity.net 14.02.03, 17:28 Jestem magistrem stosunków międzynarodowych. Czy amcie jakies propozycje, jak mogę określić swoje wykształcenie, nie używając słowa magister? Mam też specjalizację: latynoamerykanista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: kim jesteście z zawodu? IP: 157.25.122.* 14.02.03, 17:33 a ja jestem prawnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
agick hehe.. 14.02.03, 17:44 z zawodu (z dyplomem) jestem pilotem wycieczek... po szkole hotelarsko turyst. w zawodzie parcowałam ponad 3 lata... teraz się przkwalifikowałam (dodatkowe studia) i jestem ekspertem od komunikacji marketingowej.. szeeeeerokie pojęcie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.11.* 14.02.03, 17:49 jestem prawnikiem, kieruję windykacjami płd-wsch Polsce w jednej z firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinka Re: kim jesteście z zawodu? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.02.03, 18:00 rowniez - juz niedlugo magister - prawnik :-) i mimo wielkiej niecheci do tego zawodu przez prawie cale studia, teraz - hura hura - zaczyna mi sie to podobac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: kim jesteście z zawodu? IP: 62.233.250.* 14.02.03, 18:52 a ja jestem magistrem filologii polskiej a już w czerwcu dyplomowaną logopedką. i chwilowo bez pracy, no jeśli nie liczyć korepetycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: kim jesteście z zawodu? 14.02.03, 20:00 Z wykształcenia chemik i ..., kurczę, nie wiem jak to nazwać (zarządzanie i marketing),zarządzacz-marketingowiec? A z zawodu męczy-student i naukawiec, czyli asystentka na uczelni (ciekawe co pajda na tą asystentkę), chociaż już niedługo, bo przejdę na adiunkta. Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: kim jesteście z zawodu? 14.02.03, 20:40 ja byłam (do niedawna) marketingowcem w firmie internetowej i szukam pracy - też może w marketingu albo w PR, bo dorabiam sobie zdalnie, robiąc PR prasowy jednej firmie, która robi serwisy www... byłam już w życiu: dziennikarką, redaktorką, robiłam korektę, ankieterką też byłam i koordynatorką projektów badania rynku (i pomyśleć, że to wszystko zmieściłam przed 30-tką ;)) a z wykształcenia jestem 1. socjolożka 2. fililożka (polska :)) a jak coś wiecie o wolnych etatach tego typu we Wrocku, to mówcie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecya Ja nie na temat, nie krzyczcie plis :-) 14.02.03, 21:01 Doroszko! Według prawideł rymotworów częstochowskich powinnaś być socjoloszką i filoloszką. To by był ambaras :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: Ja nie na temat, nie krzyczcie plis :-) 14.02.03, 21:09 lukrecya napisała: > Doroszko! Według prawideł rymotworów częstochowskich powinnaś być socjoloszką i > > filoloszką. To by był ambaras :-) :))) Doroszka to - jak nadmieniłam w wątku "skąd się wzięły wasze nicki" - od kombinacji imienia z nazwiskiem - końcówka nie mogła być inna ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecya Re: Ja nie na temat, nie krzyczcie plis :-) 14.02.03, 21:26 A czytałam, czytałam o Twoim nicku. Mnie się kojarzy z "Zaczarowaną dorożką" więc dobrze się kojarzy. Moje słowa nie są aluzją, są taką małą dywagacyją - chochlikiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miki46 Re: Ja nie na temat, nie krzyczcie plis :-) 15.02.03, 01:32 A bibliotekarzy tu nie ma? Bo ja nim jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Ja nie na temat, nie krzyczcie plis :-) 18.02.03, 15:21 Miki46, życie mi ratujesz, o ile to nie prowokacja ;), w TAKIM towarzystwie to aż się bałam przyznać, że wyrobnicą kultury jestem ;). To jednak jeszcze istniejemy...hmmm.....pocieszające ;). Pozdrowienia :)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
miki46 Re: Ja nie na temat, nie krzyczcie plis :-) 20.03.03, 00:37 glonik napisała: > Miki46, życie mi ratujesz, o ile to nie prowokacja ;), w TAKIM towarzystwie to > aż się bałam przyznać, że wyrobnicą kultury jestem ;). To jednak jeszcze > istniejemy...hmmm.....pocieszające ;). Pozdrowienia :)))))))). Długo tu nie zaglądałam, więc nie zauważyłam wcześniej Twojego wpisu. Również mi miło, że z resortu kultury ktoś jest obecny na tym forum, że się ktoś ujawnił. Też jesteś bibliotekarzem? Zawodu się nie wstydzę, pracy też nie, jedynie może... tej mizerii finansowej w resorcie. Ale ta od nas nie zależy. Z bibliotekarskim pozdrowieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mok-ka Re: kim jesteście z zawodu? IP: 195.245.213.* 15.02.03, 12:12 jestem ekonomistką, ale nie pracuję w zawodzie (całe szczęście).robię zupełnie coś innego. pani z tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_ Maz jest z zawodu DYREKTOREM!!!! 16.02.03, 00:55 Tak sobie pomyslalam jak przeczytalam post Mgielki...to o Tobie bylo rzeczywiscie Mgielka? ;)))) Pozdrawiam Kobietka Odpowiedz Link Zgłoś