sloggi 14.02.03, 11:43 Może mała autoprezentacja? Może współforumowicze podzielą się swomi spostrzeżeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frunze Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 11:48 Sloggi, ale po co to robisz? Znowu zadrażniasz. Tak Cię obchodzi, jaka jest akurat Pajdeczka? A dlaczego nie Czarna, albo fe_male, albo ktokolwiek inny? Oj, wścibski jesteś, wścibski ... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 11:51 Póki co fascynuje mnie Pajdeczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 11:54 Oj, to widzę dwie możliwości. Albo biedna Pajdeczka, albo biedny Sloggi :) Consensusu tu chyba nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do fermenciary 14.02.03, 12:01 frunze napisała: > Oj, to widzę dwie możliwości. Albo biedna Pajdeczka, albo biedny Sloggi :) > Consensusu tu chyba nie będzie :) I tu się mylisz. Znam Sloggiego, głownie z Mężczyzny. Bardzo sobie cenię jego wypowiedzi, kiedyś nawet dałam temu wyraz, ale On nie pamięta tego widocznie. Nie wykluczam, że jeżeli nie zmienisz swojego nastawienia do mnie to Ty Frunze będziesz biedna. Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Do fermenciary 14.02.03, 12:04 Jezu Pajdeczko, to przerażające, jak łatwo przychodzi Ci ocenianie innych. Nie mam zamiaru tu mieszać, po prostu zażartowałam sobie, a Ty wzięłaś to poważnie. Niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do fermenciary 14.02.03, 12:13 frunze napisała: > Jezu Pajdeczko, to przerażające, jak łatwo przychodzi Ci ocenianie innych. Nie > mam zamiaru tu mieszać, po prostu zażartowałam sobie, a Ty wzięłaś to > poważnie. Niepotrzebnie. Jaaaasne.... Teraz wyjdzie, że ja się znowu czepiam. To może zanim coś napiszesz przemyśl? Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Do fermenciary 14.02.03, 12:26 A czepiaj się ile chcesz. I wierz mi, myślę zanim coś napiszę. I dlatego nie krzywdzę ludzi nierozważnymi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jeszcze jedno Frunze 14.02.03, 12:26 frunze napisała: > Jezu Pajdeczko, to przerażające, jak łatwo przychodzi Ci ocenianie innych. Nie > mam zamiaru tu mieszać, po prostu zażartowałam sobie, a Ty wzięłaś to > poważnie. Niepotrzebnie. "To przerażające, jak łatwo innym przychodzi ocenianie Pajdeczki" - szkoda, że tego nie napisałaś (patrz wczorajsza dyskusja). Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Jeszcze jedno Frunze 14.02.03, 12:29 Pajdeczko, a nie zuważyłaś, że ja Cię nie oceniam? To przeczytaj wszystko jeszcze raz, wygrzeb nawet stare wątki i sprawdź zanim napiszesz kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jeszcze jedno Frunze 14.02.03, 12:46 frunze napisała: > Pajdeczko, a nie zuważyłaś, że ja Cię nie oceniam? To przeczytaj wszystko > jeszcze raz, wygrzeb nawet stare wątki i sprawdź zanim napiszesz kolejny raz. > Wszystko jest kwestią interpretacji na własną korzyść. Dla mnie stwierdzenie "Jezu, jak ty wszystkich łatwo oceniasz" jest ocenianiem mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Intymnie 14.02.03, 12:17 sloggi napisał: > Póki co fascynuje mnie Pajdeczka :) Już taki jeden był mną zafascynowany, wtedy miałam inny login. I co ? I nic! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 11:56 frunze napisała: > Sloggi, ale po co to robisz? Znowu zadrażniasz. Tak Cię obchodzi, jaka jest > akurat Pajdeczka? A dlaczego nie Czarna, albo fe_male, albo ktokolwiek inny? > Oj, wścibski jesteś, wścibski ... Pzdr. Oj, nieładnie być taką zazdrosną. A kim Ty jesteś, Frunze? Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 12:06 Przepraszam, ale to nie psychoterapia, jak chcę pogadać o sobie to się spotykam z przyjaciółmi. A z forum dowiesz się o mnie tyle, ile będę chciała, żebyś się o mnie dowiedziała. Nic nie robię na życzenie, Pajdeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 12:15 frunze napisała: > Przepraszam, ale to nie psychoterapia, jak chcę pogadać o sobie to się > spotykam z przyjaciółmi. A z forum dowiesz się o mnie tyle, ile będę chciała, > żebyś się o mnie dowiedziała. Nic nie robię na życzenie, Pajdeczko. To sobie pogadaj na mój temat, jak się spotkasz z przyjaciółmi, dobra? Aha, jesteś świetna w odwracaniu kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 12:23 Pajdeczko, muszę przyznać że masz bardzo rozwinięte własne ego. A niby po co miałabym o Tobie gadać z przyjaciółmi? Na szczęście mamy dużo innych tematów do rozmów. Nie jedna Pajdeczka na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 12:40 frunze napisała: > Pajdeczko, muszę przyznać że masz bardzo rozwinięte własne ego. A niby po co > miałabym o Tobie gadać z przyjaciółmi? Na szczęście mamy dużo innych tematów > do rozmów. Nie jedna Pajdeczka na świecie :) > Nie rozumiemy się. Napisałaś, że jak masz problem z sobą to rozmawiasz o tym z przyjaciółmi (myślimy o tych z reala, prawda?). Widzę, że masz ze mną problem, więc pogadaj o tym z przyjaciółmi z reala, nie z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 13:09 Pajdeczko, masz rację, nie rozumiemy się, więc żeby już skończyć to chandryczenie się, wypunktuję Ci to: 1. Nie jesteś moim problemem i podpisuję się pod tym obiema rękami. 2. Z Twojej wypowiedzi wynika, że łażę z forum na forum i opowiadam, jaka to Pajdeczka jest wredna. Otóż przyjmij do wiadomości, że nie łażę, a o Tobie wypowiadam się tylko do Ciebie lub w Twojej obecności na danym wątku. 3. I po trzecie nie oceniam Cię i nie wyzywam. A to, że powiedziałam, że łatwo oceniasz ludzi to chyba nie jest ocena, tylko stwierdzenie faktu przez osobę, którą, nie znając jej zupełnie, nazwałaś fermenciarą. Mam nadzieję, że się zrozumiałyśmy. Weź sobie do serca to, co Ci powiedziałam i naucz się odróżniać wrogów od przyjaciół (a może raczej osoby pozytywnie i negatywnie do Ciebie nastawione, bo słowo wróg i przyjaciel to chyba za dużo powiedziane). Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 13:15 frunze napisała: > Pajdeczko, masz rację, nie rozumiemy się, więc żeby już skończyć to > chandryczenie się, wypunktuję Ci to: > > 1. Nie jesteś moim problemem i podpisuję się pod tym obiema rękami. > 2. Z Twojej wypowiedzi wynika, że łażę z forum na forum i opowiadam, jaka to > Pajdeczka jest wredna. Otóż przyjmij do wiadomości, że nie łażę, a o Tobie > wypowiadam się tylko do Ciebie lub w Twojej obecności na danym wątku. > 3. I po trzecie nie oceniam Cię i nie wyzywam. A to, że powiedziałam, że łatwo > oceniasz ludzi to chyba nie jest ocena, tylko stwierdzenie faktu przez osobę, > którą, nie znając jej zupełnie, nazwałaś fermenciarą. > Mam nadzieję, że się zrozumiałyśmy. Weź sobie do serca to, co Ci powiedziałam > i naucz się odróżniać wrogów od przyjaciół (a może raczej osoby pozytywnie i > negatywnie do Ciebie nastawione, bo słowo wróg i przyjaciel to chyba za dużo > powiedziane). > Nie ufam ludziom, których nie widzę na oczy. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 13:35 I masz rację Pajdeczko, ja też nie ufam. Więcej Ci powiem, ja nawet w realu nie ufam ludziom, dopóki ich nie poznam. Chciałam Ci tylko powiedzieć, że nie jestem Twoim wrogiem i nie chcę nim być. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Na zakończenie 14.02.03, 13:42 frunze napisała: > I masz rację Pajdeczko, ja też nie ufam. Więcej Ci powiem, ja nawet w realu > nie ufam ludziom, dopóki ich nie poznam. Chciałam Ci tylko powiedzieć, że nie > jestem Twoim wrogiem i nie chcę nim być. Pozdrowienia. Chciałam napisać "jeden wróg w tą czy w tamtą", ale mnie dzisiaj (i wczoraj też) głowa boli od tej ilości wrogów. A może od wczorajszego wypadku, nieważne. To buzi-buzi z okazji WalęTego (świętego). Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Na zakończenie 14.02.03, 13:48 pajdeczka napisała: > frunze napisała: > > > I masz rację Pajdeczko, ja też nie ufam. Więcej Ci powiem, ja nawet w real > u > > nie ufam ludziom, dopóki ich nie poznam. Chciałam Ci tylko powiedzieć, że > nie > > jestem Twoim wrogiem i nie chcę nim być. Pozdrowienia. > > Chciałam napisać "jeden wróg w tą czy w tamtą", ale mnie dzisiaj (i wczoraj > też) głowa boli od tej ilości wrogów. A może od wczorajszego wypadku, nieważne. > To buzi-buzi z okazji WalęTego (świętego). Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: Na zakończenie 14.02.03, 13:51 pajdeczka napisała: > frunze napisała: > > > I masz rację Pajdeczko, ja też nie ufam. Więcej Ci powiem, ja nawet w real > u > > nie ufam ludziom, dopóki ich nie poznam. Chciałam Ci tylko powiedzieć, że > nie > > jestem Twoim wrogiem i nie chcę nim być. Pozdrowienia. > > Chciałam napisać "jeden wróg w tą czy w tamtą", ale mnie dzisiaj (i wczoraj > też) głowa boli od tej ilości wrogów. A może od wczorajszego wypadku, nieważne. > To buzi-buzi z okazji WalęTego (świętego). Z tym buzi-buzi to przesada (chyba że to ironia :). Ale podaję Ci rękę, czy chcesz, czy nie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 11:53 sloggi napisał: > Może mała autoprezentacja? > Może współforumowicze podzielą się swomi spostrzeżeniami? Już się podzielili. Wczoraj, może wystarczy? A co do własnej opinii to jestem bardzo fajną kobitką w wieku lekko bo balzakowskim, czasami niestrawialną, a czasami do "rany przyłóż". Sama się z sobą nieraz męczę. Współczuję wię innym. Aha, ktoś nazwał mnie nimfomanką. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_ Re: Kim jesteś PAJDECZKO ? 14.02.03, 12:10 Pajdeczko. Wczoraj mnie tu nie było. Wiem, że mnie lubisz - z wzajemnością. Ponieważ ludziska piszą głupoty tego typu wątek pokaże mi kto jest Twoim wrogiem, a kto Ci sprzyja. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Sloggi 14.02.03, 12:22 sloggi_ napisał: > Pajdeczko. > Wczoraj mnie tu nie było. > Wiem, że mnie lubisz - z wzajemnością. > Ponieważ ludziska piszą głupoty tego typu wątek pokaże mi kto jest Twoim > wrogiem, a kto Ci sprzyja. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie mało wpisów na mój temat, bo, szczerze powiedziawszy, temat wyczerpał się wczoraj. Wystarczy abyś otworzył wątek pt."Czy Pajdeczka musi mieć zawsze rację" i jeszcze dwa inne wątki. Ja już kiedyś napisałam, że ja nie jestem tutaj dla lubienia tylko dla zabawy. A wiadomo - jakie towarzystwo taka zabawa. Póki co, nieźle się bawię. Ze stałymi bywalcami nie mam problemu. Wkurzają mnie tylko te siusiu-majtki, które nie znając mnie od razu dokonują linczu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siusiu-majtki Re: Sloggi IP: *.parkiet.com.pl 14.02.03, 13:31 Wkurzają mnie tylko te siusiu-majtki, > które nie znając mnie od razu dokonują linczu. I vice versa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Sloggi 14.02.03, 13:43 Gość portalu: siusiu-majtki napisał(a): > Wkurzają mnie tylko te siusiu-majtki, > > które nie znając mnie od razu dokonują linczu. > > I vice versa ;-) A tom się uśmiała, niczym futro z norek! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Sloggi mój Droggi! 14.02.03, 13:44 Gdzieżeś przepadł? Nie skończyliśmy rozmowy, a podobno prawdziwego mena rozpoznaje się po tym , jak kończy! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi mój Droggi! 14.02.03, 13:57 Jeśli chcesz przez to powiedzieć, że przypominam Millera - to mnie z dekla obrażasz. Wolisz długą grę wstępną czy szybkie zakończenie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Sloggi mój Droggi! 14.02.03, 14:02 sloggi napisał: > Jeśli chcesz przez to powiedzieć, że przypominam Millera - to mnie z dekla > obrażasz. > Wolisz długą grę wstępną czy szybkie zakończenie? Ja tam nie mam nic do Millera. A co to Twego pytania to zależy co masz na myśli. Bo ja cały czas rozmowę:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi 14.02.03, 14:51 Mam dwa loginy. Oczywiście, że rozmowę - polemika również rozpoczyna się od gry wstępnej, oczywiście gry słów i słówek. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Sloggi 14.02.03, 14:57 sloggi napisał: > Mam dwa loginy. > Oczywiście, że rozmowę - polemika również rozpoczyna się od gry wstępnej, > oczywiście gry słów i słówek. Polemika vaginy i plemnika? Tak mi się zrymowało, sorry. Lubię rymowanki. Dla mnie gra wstępna może trwać cały czas. Bo z zakończeniem różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi 14.02.03, 15:01 Czasami takie neverending story jest bardziej ekscytujące, bo można do sprawy zawsze powrócić :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Sloggi 14.02.03, 15:48 sloggi napisał: > Czasami takie neverending story jest bardziej ekscytujące, bo można do sprawy > zawsze powrócić :) To buhaj zdrówkiem do przyszlego tygodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sloggi 14.02.03, 16:11 sloggi napisał: > Jaki tam ze mnie buhaj :))) Nie wypieraj sie bo ona gotowa Cie posadzic o cos gorszego niz buchanie buhajstwem.-)Ten typ tak juz ma ,ze jest nieprzewidywalny. Buziaki walentynkowe:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś