melinek Re: mam wolne pol godz moge pagadac.... 17.02.03, 21:38 Tez mam wreszcie wolne. Nie wiem tylko czy az pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: mam wolne pol godz moge pagadac.... 17.02.03, 21:39 rzuc temat u mnie tez czas niepewny ale zakladam ze maz nie wroci wczesniej wiec "raz ekran prosze"... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: mam wolne pol godz moge pagadac.... 17.02.03, 21:40 Pragne miec dluzsze wolne np. takie dwutygodniowe. Ech, marzenie scietej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: mam wolne pol godz moge pagadac.... 17.02.03, 21:41 tak, dokladnie, ja wprawdzie chyba latwiej moge to wolne zorganizowac (nikt mi nie placze) ale tez sie nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:40 Choć nie powinnam. Jutro znów bedę nadganiać. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:43 jutro mam zabiegany dzien, auto do warsztatu, do b uira biegiem, a tam wcale nie swiety spokoj...wieczorem chyba tez nie za bardzo jutro sie poplotkuje, w czwartek tez mnie nie ma a w piatek!!!! jade do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:45 tralalumpek napisała: >jade do Polski Odwiedzic ukochany Krakow? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:47 taaaaaaaaaaaak i zaraz polece do pani stasi na pierogi i na rynek po ksiazki i bede bialy polski serk jesc.... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:50 Nabralam ochoty na krakowskiego obwarzanka. Sprzedaja je rowniez w Warszawie, ale to nie to samo. Brakuje tu tych przeszkolonych wozeczkow, w ktorych je woza. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:56 lubie bajgle ale monachijskie do piwa to niestety bija nasze na glowe, nie sa takie zakalcowate - sorry krakowskie obwarzanki Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 22:08 Monachijskich nie znam a krakowskie lubie wlasnie z powodu zakalca. Za to sernik karkowski jest bez zakalca. Czy w Austrii jest jakis odpowiednik tego ciasta? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 22:11 sernik wiedenski ;-) uwielbiam "polski sernik wiedenski" i kremowki.... tu jak wiesz sie strudlami zajadaja i do piernika dorabiaja teorie sachera Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ps 17.02.03, 22:13 a strudle to jablka badz ser zawiajny ciastem francuskim bue Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 22:14 tralalumpek napisała: > sernik wiedenski ;-) Zgadza sie, sporo mamy z Wiedenkowem wspolnego. > uwielbiam "polski sernik wiedenski" i kremowki.... > tu jak wiesz sie strudlami zajadaja i do piernika dorabiaja teorie sachera Zaraz, zaraz to Sacher chece nasz piernik przerobic na swoj? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: piernik jak piernik 17.02.03, 22:16 a jadlas kiedys sachera? toc to zwykly piernik jak kazda nasza pani w kuchni robi Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:43 lyche1 napisała: > Choć nie powinnam. Jutro znów bedę nadganiać. Gdyby nie forum, jak wygladalaby twoja przerwa. Radio, ksiazka, TV, czy cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:45 Książka. Najlepiej odprężam się przy Skiroławkach Nienackiego Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: A ja zrobiłam sobie przerwę 17.02.03, 21:47 lyche1 napisała: > Książka. Najlepiej odprężam się przy Skiroławkach Nienackiego He, he, ostatnio i ksiazki czytam juz w internecie o czasopismach nie wspominajac. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Melinku daj mi link 17.02.03, 21:51 melinek napisał: > He, he, ostatnio i ksiazki czytam juz w internecie o czasopismach nie > wspominajac. > Nigdy nie mam czsu by przeszukać internet i znaleść jakąś wirtualną biblotekę Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No przesadziłam 17.02.03, 21:48 ostatnio mi oczy i kręgosłup wysiadają. Więc kładę się na kanapę i oglądam Discovery albo Animal Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: No przesadziłam 17.02.03, 21:55 Staram wybrac albo forum albo TV. Zwykle wybiram to pierwsze. Kregoslup tez mam wrazliwy, wiec go gimnastykuje. A propos sygnaturki sw Antoni podobnie jak sw Walenty tez jest chyba od milosci. Ordonka spiewala taka piosenke: Swiety Antoni, swiety Antoni serce zgubialam pod miedza, ach co to bedzie, ach co to bedzie, gdy sie sasiedzi dowiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: No przesadziłam 17.02.03, 22:06 melinek napisał: > A propos sygnaturki sw Antoni podobnie jak sw Walenty > tez jest chyba od milosci. Ordonka spiewala taka piosenke: > Swiety Antoni, swiety Antoni > serce zgubialam pod miedza, > ach co to bedzie, ach co to bedzie, > gdy sie sasiedzi dowiedza? Jeden z moich ciotecznych urodził się siódmego listopada i ciocia do dziś nie może odżałować że mu Antoni nie dała na imię :))))))) A ponieważ 7.11 to rocznica rosyjskiej rewolucji - niezły z niego rewolucjonista i stąd żal cioci :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: PS sygnaturka została mi z dyskusji 17.02.03, 22:07 Walentynkowej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: PS sygnaturka została mi z dyskusji 17.02.03, 22:11 lyche1 napisała: > Walentynkowej :))) W ktorej sie udzielalam, bo mnie nie przy kompie nie bylo. Wyjatkowo duzo watkow sie tego dnia posypalo i wiekszosc o Walentynkach. Czy dyskutanci zaakceptowali sw Antoniego? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Lenie ( tej ze śląska) 17.02.03, 22:15 To już ok Andrzejek polecałam. Była bardzo zadowolon zresztą zaraz Ci podciągnę do góry Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Właśnie robię sobie masaż 17.02.03, 22:12 Kupiłam w realu "Ab gimnic" czy jak to pieroństwo się nazywa. Co prawda moja talia nie szczupleje ale urządzenie doskonale nadaje się do maszżu kręgosłupa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a ja leze odlogiem 17.02.03, 22:14 ...a ja leze na kanapie i ogladam wiadomosci i boki zrywam bo od prawie 3 miesiecy nie moga rzadu sobie poskladac... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Tez ma abgimnik. 17.02.03, 22:19 Juz nie stosuje. Ale brzuch mnie bolal jakbym miala dostac zakwasow. tralalumpek napisała: > ...a ja leze na kanapie i ogladam wiadomosci i boki zrywam bo od prawie 3 > miesiecy nie moga rzadu sobie poskladac... Abgimnik tez zwywa boki, ale tak dobrze nie laskocze jak polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re:juz nie mam wolne pol godz ... 17.02.03, 22:21 ..i to by bylo na tyle ... pozdrawiam wieczorowo i pedze grac jedna ze swoich rol, tym razem "zone" , maz wrocil do domku Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re:juz nie mam wolne pol godz ... 17.02.03, 22:34 Pozdrawiam dobranoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Gazeta nam przerwała w tak interesującej 17.02.03, 22:34 dyskusji. Składam zażalenie Odpowiedz Link Zgłoś
niewierna Naprawiaja serwer czy co? 18.02.03, 01:01 lyche1 napisała: > dyskusji. Składam zażalenie Odpowiedz Link Zgłoś