ala981 15.08.06, 10:35 Jaką prasę prawniczą najchętniej czytacie? Pozdrawiam wszystkie prawniczki obecne na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Prasa prawnicza 15.08.06, 13:59 hehe, pytanie jak z rozmowy kwalifikacyjnej "jaka prase prawnicza Pani czyta" ja czytam tylko zolte strony Rzepy, a inne tylko wtedy gdy poszukuje info na jakis konkretny temat, albo jak mam luzniejszy dzien w pracy i czytam sobie najnowszy numer PPH albo MP Odpowiedz Link Zgłoś
birichino28 Re: Prasa prawnicza 15.08.06, 19:25 zgadzam się z przedmówczynią; rzeczpospolita pozwala na zdobycie informacji o nowościach; polecam też MP (Monitor Prawniczy) można tam znaleźć wiele ciekawych opinii pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: Prasa prawnicza 27.08.06, 15:18 Rzepa zawsze, tym bardziej ze w pracy mam codziennie. Gazetę prawną w szczególności o podatkach, bo bardzo do mnie dociera ta materia w tej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Prasa prawnicza 31.08.06, 17:12 Rzepa, Monitor Podatkowy, Gazeta Prawna w części tematów, gdzie głąb jestem ostatni a potrzebuje info łopatologicznego, to samo z MP. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: Prasa prawnicza 31.08.06, 18:40 Żółte strony Rzepy, czasem Gazeta Prawna (bardziej przeglądam niż czytam). Z tych poważniejszych - Kwartalnik Prawa Prywatnego dla poszerzenia horyzontów. Odpowiedz Link Zgłoś