maniia 06.11.01, 02:22 ....mnie leje. Szczegolnie po tylku..z wynikiem zebry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brronek Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? 06.11.01, 02:32 Jestes chora. Idz do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qocur Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? IP: *.*.*.* 06.11.01, 17:13 W ten sposób musiałbyś wysłać do psychiatrów większość populacji. Przecież prawie każdy ma jakieś swoje upodobania i "różności", szczególnie w sferach erotyczno-seksualnych. A jeśli ktoś nie ma, to tylko mu współczuć należy takiego nieciekawego życia erotycznego ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? IP: 192.168.10.* 06.11.01, 02:48 No proszę jaki szczęśliwy związek ! Bierzcie wszyscy przykład ! Zdradź nam co sprawia ci największą przyjemność. Ręka ? Pasek ? Sznur od żelazka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odszczep Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? IP: *.rivernet.com.au 06.11.01, 12:59 Maniia , zawsze tak lubisz ? A nie masz czasem wrazenia,ze to troche dziwne ( chore) ? Odpowiedz Link Zgłoś
zofia9 Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? 06.11.01, 03:01 Ojej!!! wstyd mi ze jestem kobieta, slyszac takie horrory! Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? 06.11.01, 03:03 No, ale jak moze bic i kochac.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? 06.11.01, 03:08 Gratuluje pomyslu na trafny post..... rece i nogi sie uginaja ...... taaa, szczegolnie lubie jak z piachy wali w oko- bardzo kozystnie sie prezentuje nastepnego dnia, a jeszcze jak flacha, ktora wlasnie wypil da przez leb to juz orgazm murowany........... pozdrawiam mimo wszystko i zycze rozumu - tego nigdy za wiele ::))) watka napisa?(a): > No, ale jak moze bic i kochac.. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia9 Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? 06.11.01, 03:10 maniia napisał(a): > ....mnie leje. Szczegolnie po tylku..z wynikiem zebry Mysle ze to prowokacja! Zignorujmy solidarnie ten obrazliwy watek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdszczep Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? IP: *.rivernet.com.au 06.11.01, 09:16 A ja mysle ze maniia to naprawde lubi .. sadomacho :) haha... to forum jest coraz lepsze... maniia a nosisz przy tym skorzane majteczki ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Uwielbiam jak mezczyzna ....a wy? IP: 194.175.243.* 06.11.01, 09:19 Nie przejmuj się tymi sztywnymi pruderyjnymi tradycjonalistami. Wiem co masz na myśli - przecież nie chodzi Ci o to, że za każdym razem kiedy wracasz do domu przy drzwiach stoi facet i leje Cię po dupie, prawda? Ja też lubię od czasu do czasu ni to na żarty ni to poważnie zostać przełożona przez kolano. (Z umiarem oczywiście) A co do reszty - doprawdy nie wiem z czego robicie problem i co Was tak szokuje!?! To chyba Wasze posty są prowokacją! Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Do podszczepa 06.11.01, 10:32 Nie... skora dla faceta. Ja mam koronkowe stryngi, ktore on brutalnie zrywa.. A jak ja zasluguje na lanie, to dostaje. A bardzo staram sie zasluzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELROY Ja muszę Cię poznać.. IP: *.unresolved.mcnet.pl 06.11.01, 16:22 Umówmy się... ja lubię kobiety bić, zleję cię jak nigdy, założę ci smycz i obrożę będziesz szczekać na zawołanie, a potem skomleć z ...rozkoszy..., czujesz to?? Mam tyle pomysłów i odpowiedni sprzęt : bacik, kolczuge (jest super), wibrator z wymiennymi "końcówkami", pałę, rękawiczki przeróżne, kajdanki i łoże tortur. Na co dzień chodzę w garniturze od Armaniego i noszę krawaty Gucci - jestem sybarytą, ale po nocy uwielbiam zamieniać się w bydlę i oprawcę niewinnych, niegrzecznych calineczek. Jeśli to zboczenie to stać mnie. Odpisz będzie nam cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Ja muszę Cię poznać.. IP: 194.181.183.* 06.11.01, 16:27 wasienko czy to ty popelnilas ponizszy? ach, ty to masz wyobraznie. caluski, gucio (drapiac przechodzace po plecach ciarki) Gość portalu: ELROY napisał(a): > Umówmy się... ja lubię kobiety bić, zleję cię jak nigdy, założę ci smycz i > obrożę będziesz szczekać na zawołanie, a potem skomleć z ...rozkoszy..., > czujesz to?? Mam tyle pomysłów i odpowiedni sprzęt : bacik, kolczuge (jest > super), wibrator z wymiennymi "końcówkami", pałę, rękawiczki przeróżne, > kajdanki i łoże tortur. > Na co dzień chodzę w garniturze od Armaniego i noszę krawaty Gucci - jestem > sybarytą, ale po nocy uwielbiam zamieniać się w bydlę i oprawcę niewinnych, > niegrzecznych calineczek. Jeśli to zboczenie to stać mnie. Odpisz będzie nam > cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Ja muszę Cię poznać... (do trutnia) 06.11.01, 16:50 Guciu, truteńku, u ciebie nadal z konceptem nie najlepiej. Po pierwsze (primo) nie podpisuję się inaczej niż "wasia", chyba że na czacie, wtedy używam nicku brata, bo lubię jak podrywają mnie nastoletnie panienki: ot, takie drobne zboczenie ;-))) Po drugie (primo) może lubię sadomaso, ale w trochę innym składzie osobowym, niż ten w cytowanym przez ciebie poście. Nastoletnie dziewczęta mogą sprawiać mi radochę;) na czacie, ale do bicia to się za bardzo nie nadają... Co innego trutnie ;-))) Bat tak świetnie do ich ciałka przystaje... No i te krzyki... Miód na moją zbolałą duszę ;-))) Pzdr, Twoja pani, wasia Gość portalu: gucio napisał(a): > wasienko czy to ty popelnilas ponizszy? ach, ty to masz wyobraznie. > > caluski, > gucio (drapiac przechodzace po plecach ciarki) > > Gość portalu: ELROY napisał(a): > > > Umówmy się... ja lubię kobiety bić, zleję cię jak nigdy, założę ci smycz i > > > obrożę będziesz szczekać na zawołanie, a potem skomleć z ...rozkoszy..., > > czujesz to?? Mam tyle pomysłów i odpowiedni sprzęt : bacik, kolczuge (jest > > > super), wibrator z wymiennymi "końcówkami", pałę, rękawiczki przeróżne, > > kajdanki i łoże tortur. > > Na co dzień chodzę w garniturze od Armaniego i noszę krawaty Gucci - jeste > m > > sybarytą, ale po nocy uwielbiam zamieniać się w bydlę i oprawcę niewinnych > , > > niegrzecznych calineczek. Jeśli to zboczenie to stać mnie. Odpisz będzie n > am > > cudownie. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Ja muszę Cię poznać... (do trutnia) IP: 194.181.183.* 06.11.01, 17:07 uderz w stol a wasia sie odezwie. wasienko, przyjmuje wyjasnienia - na jakze bym mogl przypuszczac, ze lubisz sie zabawic z mlodymi pannami. a propos twojego postu, to czy zamiast krzykow moze byc proste trutniowe bzykanko, wszak trutnie w tych sprawach nie wrzeszcza "yees, yeees, oh god, yees"? g wasia napisał(a): > Guciu, truteńku, u ciebie nadal z konceptem nie najlepiej. > > Po pierwsze (primo) nie podpisuję się inaczej niż "wasia", chyba że na czacie, > wtedy używam nicku brata, bo lubię jak podrywają mnie nastoletnie panienki: ot, > > takie drobne zboczenie ;-))) > > Po drugie (primo) może lubię sadomaso, ale w trochę innym składzie osobowym, ni > ż > ten w cytowanym przez ciebie poście. Nastoletnie dziewczęta mogą sprawiać mi > radochę;) na czacie, ale do bicia to się za bardzo nie nadają... Co innego > trutnie ;-))) Bat tak świetnie do ich ciałka przystaje... No i te krzyki... Mió > d > na moją zbolałą duszę ;-))) > > Pzdr, > Twoja pani, wasia > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > wasienko czy to ty popelnilas ponizszy? ach, ty to masz wyobraznie. > > > > caluski, > > gucio (drapiac przechodzace po plecach ciarki) > > > > Gość portalu: ELROY napisał(a): > > > > > Umówmy się... ja lubię kobiety bić, zleję cię jak nigdy, założę ci sm > ycz i > > > > > obrożę będziesz szczekać na zawołanie, a potem skomleć z ...rozkoszy. > .., > > > czujesz to?? Mam tyle pomysłów i odpowiedni sprzęt : bacik, kolczuge > (jest > > > > > super), wibrator z wymiennymi "końcówkami", pałę, rękawiczki przeróżn > e, > > > kajdanki i łoże tortur. > > > Na co dzień chodzę w garniturze od Armaniego i noszę krawaty Gucci - > jeste > > m > > > sybarytą, ale po nocy uwielbiam zamieniać się w bydlę i oprawcę niewi > nnych > > , > > > niegrzecznych calineczek. Jeśli to zboczenie to stać mnie. Odpisz będ > zie n > > am > > > cudownie. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Do trutnia... 06.11.01, 17:12 Yees, yees, yees!!! może być i bzykanko, aby bicie było... ;-))) pzdr, na zawsze twoja pani, wasia Gość portalu: gucio napisał(a): > uderz w stol a wasia sie odezwie. > > wasienko, przyjmuje wyjasnienia - na jakze bym mogl przypuszczac, ze lubisz sie > > zabawic z mlodymi pannami. a propos twojego postu, to czy zamiast krzykow moze > byc proste trutniowe bzykanko, wszak trutnie w tych sprawach nie wrzeszcza "yee > s, > yeees, oh god, yees"? > g > > wasia napisał(a): > > > Guciu, truteńku, u ciebie nadal z konceptem nie najlepiej. > > > > Po pierwsze (primo) nie podpisuję się inaczej niż "wasia", chyba że na cza > cie, > > wtedy używam nicku brata, bo lubię jak podrywają mnie nastoletnie panienki > : ot, > > > > takie drobne zboczenie ;-))) > > > > Po drugie (primo) może lubię sadomaso, ale w trochę innym składzie osobowy > m, ni > > ż > > ten w cytowanym przez ciebie poście. Nastoletnie dziewczęta mogą sprawiać > mi > > radochę;) na czacie, ale do bicia to się za bardzo nie nadają... Co innego > > > trutnie ;-))) Bat tak świetnie do ich ciałka przystaje... No i te krzyki.. > . Mió > > d > > na moją zbolałą duszę ;-))) > > > > Pzdr, > > Twoja pani, wasia > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > wasienko czy to ty popelnilas ponizszy? ach, ty to masz wyobraznie. > > > > > > caluski, > > > gucio (drapiac przechodzace po plecach ciarki) > > > > > > Gość portalu: ELROY napisał(a): > > > > > > > Umówmy się... ja lubię kobiety bić, zleję cię jak nigdy, założę > ci sm > > ycz i > > > > > > > obrożę będziesz szczekać na zawołanie, a potem skomleć z ...rozk > oszy. > > .., > > > > czujesz to?? Mam tyle pomysłów i odpowiedni sprzęt : bacik, kolc > zuge > > (jest > > > > > > > super), wibrator z wymiennymi "końcówkami", pałę, rękawiczki prz > eróżn > > e, > > > > kajdanki i łoże tortur. > > > > Na co dzień chodzę w garniturze od Armaniego i noszę krawaty Guc > ci - > > jeste > > > m > > > > sybarytą, ale po nocy uwielbiam zamieniać się w bydlę i oprawcę > niewi > > nnych > > > , > > > > niegrzecznych calineczek. Jeśli to zboczenie to stać mnie. Odpis > z będ > > zie n > > > am > > > > cudownie. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Do trutnia... IP: 194.181.183.* 06.11.01, 17:27 no to jak sie poweizialo a, to trzeba tez powiedziec bzzz. tylko co ja z tego bicia bede mial, poza bzykaniem oczywiscie? pijesz chociaz? g wasia napisał(a): > > Yees, yees, yees!!! może być i bzykanko, aby bicie było... ;-))) > > pzdr, na zawsze twoja pani, wasia > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > uderz w stol a wasia sie odezwie. > > > > wasienko, przyjmuje wyjasnienia - na jakze bym mogl przypuszczac, ze lubis > z sie > > > > zabawic z mlodymi pannami. a propos twojego postu, to czy zamiast krzykow > moze > > byc proste trutniowe bzykanko, wszak trutnie w tych sprawach nie wrzeszcza > "yee > > s, > > yeees, oh god, yees"? > > g > > > > wasia napisał(a): > > > > > Guciu, truteńku, u ciebie nadal z konceptem nie najlepiej. > > > > > > Po pierwsze (primo) nie podpisuję się inaczej niż "wasia", chyba że n > a cza > > cie, > > > wtedy używam nicku brata, bo lubię jak podrywają mnie nastoletnie pan > ienki > > : ot, > > > > > > takie drobne zboczenie ;-))) > > > > > > Po drugie (primo) może lubię sadomaso, ale w trochę innym składzie os > obowy > > m, ni > > > ż > > > ten w cytowanym przez ciebie poście. Nastoletnie dziewczęta mogą spra > wiać > > mi > > > radochę;) na czacie, ale do bicia to się za bardzo nie nadają... Co i > nnego > > > > > trutnie ;-))) Bat tak świetnie do ich ciałka przystaje... No i te krz > yki.. > > . Mió > > > d > > > na moją zbolałą duszę ;-))) > > > > > > Pzdr, > > > Twoja pani, wasia > > > > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > wasienko czy to ty popelnilas ponizszy? ach, ty to masz wyobrazn > ie. > > > > > > > > caluski, > > > > gucio (drapiac przechodzace po plecach ciarki) > > > > > > > > Gość portalu: ELROY napisał(a): > > > > > > > > > Umówmy się... ja lubię kobiety bić, zleję cię jak nigdy, za > łożę > > ci sm > > > ycz i > > > > > > > > > obrożę będziesz szczekać na zawołanie, a potem skomleć z .. > .rozk > > oszy. > > > .., > > > > > czujesz to?? Mam tyle pomysłów i odpowiedni sprzęt : bacik, > kolc > > zuge > > > (jest > > > > > > > > > super), wibrator z wymiennymi "końcówkami", pałę, rękawiczk > i prz > > eróżn > > > e, > > > > > kajdanki i łoże tortur. > > > > > Na co dzień chodzę w garniturze od Armaniego i noszę krawat > y Guc > > ci - > > > jeste > > > > m > > > > > sybarytą, ale po nocy uwielbiam zamieniać się w bydlę i opr > awcę > > niewi > > > nnych > > > > , > > > > > niegrzecznych calineczek. Jeśli to zboczenie to stać mnie. > Odpis > > z będ > > > zie n > > > > am > > > > > cudownie. > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Do trutnia... 07.11.01, 10:45 Gość portalu: gucio napisał(a): > no to jak sie poweizialo a, to trzeba tez powiedziec bzzz. tylko co ja z tego > bicia bede mial, poza bzykaniem oczywiscie? pijesz chociaz? > g No abstynentką to ja nie jestem... A tak w ogóle to wycofuję się z oferty: na chwilę zapomniałam, że nie jesteś piętnastoletnią dziewicą :-((( pzdr, wasia (dominatrix) Odpowiedz Link Zgłoś