matrek 12.03.03, 16:11 Katarzyna Kolęda-Zalewska, dziennikarka Sejmowa - wyrzucona z TVP, pracuje teraz dla TVN24 Idioci, pozbyc się takiego rodzynka ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlota Re: Jak się Wam podoba Kolęda-Zalewska w TVN24 ? 12.03.03, 16:19 A dlaczego wyrzucili ją z TVP??? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jak się Wam podoba Kolęda-Zalewska w TVN24 ? 12.03.03, 16:22 charlota napisała: > A dlaczego wyrzucili ją z TVP??? Hm, jakby to powiedzieć ... - Njepravomyslnosc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Jak się Wam podoba Kolęda-Zalewska w TVN24 ? IP: *.u.mcnet.pl 12.03.03, 16:55 a kiedy mozna ja zobaczyc? bo o wywaleniu i przyjeciu do tvn24 slyszalam, ale jescze jej tam nie widzialam. prowadzi jakis konkretny program o stalej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Katarzyna Kolęda-Zalewska 12.03.03, 17:08 Gość portalu: monia76 napisał(a): > a kiedy mozna ja zobaczyc? bo o wywaleniu i przyjeciu do tvn24 slyszalam, ale > jescze jej tam nie widzialam. prowadzi jakis konkretny program o stalej porze? Tak jak w TVP, relacjonuje obrady Sejmu, wiec oglądając TVN24 można się na nią "nadziać" w każdej chwili. Dla mnie osobiście, to teraz druga po Justynie Pochanke gwiazda na pokładzie TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Katarzyna KoLENDa-ZaleSKA 12.03.03, 17:17 Podoba się, pewnie. tylko nie nazywa się ani Kolęda, ani Zalewska :-) Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowana Re: Katarzyna KoLENDa-ZaleSKA IP: *.acn.pl 12.03.03, 17:20 Nikt jej nie wywalał z TVP, sama odeszła bo w pewnym momencie skończyło się jej gwiazdorstwo, a to jej przestało pasować.Pozatym była silnie promowana przez UW, a jak UW przestała cokolwiek znaczyć,skończyła się jej kariera. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Katarzyna KoLENDa-ZaleSKA 12.03.03, 17:36 "Gwiazdorstwo", to kwestia oceny warsztatu, jakim dysponuje konkretny dziennikarz. Jak dla mnie, TVP długo jeszcze nie będzie miała kogoś pórwnywalnego pod względem poziomu profesjonalizmu, na jej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Katarzyna KoLENDa-ZaleSKA 12.03.03, 17:37 pieskuba napisała: > Podoba się, pewnie. tylko nie nazywa się ani Kolęda, ani Zalewska :-) > > Pieskuba Myślę że Pania Kasia wybaczy mi to :) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Katarzyna KoLENDa-ZaleSKA 12.03.03, 17:40 matrek napisał: > Myślę że Pania Kasia wybaczy mi to :) > Pewnie tak, dobrze jej z oczu patrzy :-) Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś