Dodaj do ulubionych

jak go poderwac??

27.09.06, 10:32
Hej dziewczyny mam pytanko.Jak poderwac goscia ktory jest bardzo bardzo
niesmialy.do tego stopnia ze jak widzi jakas laskektora probuje zagadac to
albo gdzies idzie albo odwraca glowe.
Obserwuj wątek
    • beniusia79 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 10:39
      a moze jest gejem? moze nie jest niesmialy tylko tylko innej orientacji?
      • cyganka501 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 10:42
        nie sadze ze jest gejem.mieszkamy w tym samym miscie i czasem sie mijamy a on
        odwraca glowe.dodam jeszcze ze jak go widze to sie rozplywam:( caly czas o nim
        mysle i nie wiem co robic.
    • lemoorka Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 10:44
      Hm może widzi ładniejszy pejzaż w około:)
    • loltka Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 10:44
      a moze odwraca głowę bo nie chce byc poderwany?
      • cyganka501 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 10:47
        hmm w kazdym razie jest nieziemsko przystojny i co najwazniejsze nie obnosi sie
        z tym,mowie wam.ma 23 lata i chyba jeszcze nie mial dzwewczyny.chyba cos z
        nimnie tak no nie??
        • lemoorka Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 10:53
          ee nie ma sie co przejmować. Ty go zmienisz;)
          • cyganka501 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 10:57
            nawet sobie nie wyobrazasz jakbym chciala.musze sie odwazyc i podejsc do niego.
            zaczac jakas rozmowe.raz kozie smierc
            • bibita Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 10:59
              niesmieałośc nie polega na odwracaniu głowy...
              moze on widzi Twoje maslane spojrzenie i nie jest zainteresowany-wiesz, to widac
              po kobiecie jak chce zdobyc faceta, moze on tego nie chce....
          • yagres Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 11:00
            Nawiąz kontak wzrokowy. Uśmiechnij się. Podejdź do niego. Zapytaj o cokolwiek,
            o godzinę, o pogodę, o ulicę, sklep. Staraj się naturalna ale jednocześnie
            uśmiechnięta, patrz głęboko w oczy.
            Jak jest przynajmiej średniokumaty to nie tylko chętnie odpowie ale i nawiązę
            dłuższą rozmowę. A dalej? To już zależy od was :-)
            • cyganka501 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 11:02
              bibita to na czym polega niesmialosc??
              • bibita Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 11:10
                niesmiałosc w tym rpzypadku raczej polegałaby na niepewnym usmiechu, moze
                czerwienieniu sie, uciekanie wzrokiem tez, ale takie specyficzne troche
                wystraszone, ale bez odwracania głowy-poza tym jesli facet byłby zainteresowany
                ale powstrzynmywałaby go niesmiałosc to w momecie, gdy złapałby pare razy Twoje
                wpatrzone w niego spojrzenie-przełamałby sie i powiedział kilka słow
                • cerber80 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 11:14
                  Bzdura! Co Ty wiesz o tym co mysli niesmialy facet? Ja jestem niesmialy i to dosc bardzo. Wlasnie odwracam glowe jak widze atrakcyjna dziewczyne a o przelamaniu sie i odezwaniu sie do niej to nawet nie ma mowy. To jest wlasnie niesmialosc. Gdyby kazdy byl w stanie odwazyc sie nie byloby pojecia niesmialosci.
                  • bibita Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 11:18
                    ej facet, daj sposkoj- nie mow , ze nie odezwiesz sie do dziewczyny, ktora
                    wpatruje sie w ciebie jak w odbrazek??
                    gapi sie i robi maslane oczy a Ty odwracasz wzrok??

to jest niechec a nie niesmiałośc
                    • cerber80 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 13:09
                      Przede wszystkim na mnie sie nie gapia jak w obrazek. Moze jestem srednio przystojny. I wlasnie tak jak napisalem, to jest wlasnie niesmialosc, nie odezwe sie. Kobietom najwyrazniej ciezko zrozumiec, ze facet tez moze sie bac. I nie potrafi sie przelamac.
                  • cyganka501 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 11:33
                    jak juz mowilam nie mial jeszcze dziewczyny,a mialby w czym wybierac.czesto sie
                    spotykamy na imprezach ale ja tez nie mam odwagi podejsc.troche sie boje zemnie
                    splawi.ale jak tak sie bedziemy mijac to nigdy nie bede pewna.moze ja tez mu
                    sie podobam tylko ta jego niesmialosc.chyba lepiej zaryzykowac niz pozniej
                    zalowac ze nic sie nie zrobilo.
                    • loltka idz na całosc 27.09.06, 11:37
                      jesli jestes absolutnie przekonana ze to niesmiałośc, to sama do niego podejdz,
                      nawet na imrezie-mozesz zagadnac o czymkolwiek, najwyzej ogadacie chwile i sie
                      zmyjesz:)
    • widokzmarsa Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 11:07
      idzie sobie facet spokojnie ulicą i myśli: kurde znowy ten pasztet mnie zaczepia
      wzrokiem. Uff... już poszła
      • cyganka501 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 11:12
        hahaha to bylo dobre.bez przesady,az tak za nim nie laze.raczej nie daje po
        sobie poznac
        • bibita mowa ciała moja droga 27.09.06, 11:19
          mało kto umie nad tym zapanowac
          • cyganka501 Re: mowa ciała moja droga 27.09.06, 11:38
            plan mam taki ze mmusze zaczaccos robic bo chyba zwariuje.a jesli sie nie uda
            to trudno
            • tunka18 Re: mowa ciała moja droga 27.09.06, 15:25
              a nie przyszlo ci do glowy ze nie jest zainteresowany? pamietaj tez na
              przyszlosc, ze nie podrywa sie niezainteresowanych
              • monika_lewinsky Re: mowa ciała moja droga 27.09.06, 17:33
                e ja tam wierze w dziewczyne. jesli autorka mowi ze sie chlopak nie obnosi tym
                ze jest taki przystojny i pomimo ze moglby miec duzo dziewczyn nie ma zadnej to
                napewno nie bedzie niemily. pewnie jest kulturalny i cichy i nic ci nie grozi ;)
                raz kozie śmierć

powodzenia!
    • agentka00007 Re: jak go poderwac?? 27.09.06, 19:44
      Polecam lekturę tego wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=48861446&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka