Dodaj do ulubionych

Chce zaimponować Negrze, co robić?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 19:32
Od kilku dni mam obsesje, nie mogę spać ani jeść. Muszę, ale to musze
zaimponować Negrze28. Jak mam to zrobić, co napisać? Kobita ma firme, klase,
pupe ladniejsza niż biust, osobistego asystenta, i jeszcze mnóstwo rzeczy
które mi się nawet nie śniły. No cholera ja ja muszę mieć. Jestem średnio
przystojny, srednio bogaty, srednio inteligentny, jak się kocham z żona to
sąsiedzi w sciany nie walą. Coś tam krzyknie ona czasem, ale może tylko chce
zrobić mi przyjemność. Jakim trzeba byc manem aby zdobyć taką kobietę? A może
wystarczy jedna rzecz o której nie wiem, a która zwala z nóg każda kobietę?
Pomóżcie mi trochę, jestem u progu obłędu.
Obserwuj wątek
    • melinek Re: Chce zaimponować Negrze, co robić? 23.03.03, 20:04
      Napisz do niej na priva.
      Sam wiesz z obserwacji watkow Negry,
      ze emocjonalny ekshibicjonizm ;))
      na forum ostatnio nie jest mile widziany.
    • Gość: Gosia Re: Chce zaimponować Negrze, co robić? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 21:24
      musisz zacząć chodzić w pończochach
      • Gość: Andrzej Re: Chce zaimponować Negrze, co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 09:46
        A ja głupia pipa w rajstopach latam. Na wątku o ponczochach napisałem jej coś
        (patrz nizej) ale ona sie do mnie nawet nie odezwie.Dobrych rad udzielam a ona
        mnie ...hm...indaguje?, impregnuje?..intercyzuje? ...o już wiem, IGNORUJE
        (szczescie ze sobie przypomniałem bo byłby wstyd).

Negra mam propozycje, "dusisz sie w rajstopach"? Miałem to samo, tez rajstopy
        cisneły mnie w jaja. Problem mozesz rozwiazac kupujac te z klinem. Pomaga.
        Jeżeli nie jesteś facetem, to zakładam się że pracujesz jako wagowa na świńskim
        skupie. Przyjezdzaja "chlopaki" w walonkach, przywozą wino, a Negra sie napije
        i potem snia jej sie wszystkie obejrzane seriale.Nic przeciwko nie mam, ale
        znam lepsze sposoby dowartoścoiwania sie niz bredzenie na forum. Przeczytaj
        jakaś ksiazke, na poczatek nie musi byc trudna, nawet tani romans ale
        przeczytaj. Potem obetnij paznokcie u nóg. Wiem wiem, dawno tego nie robilas i
        nożyczki nie biorą. W szopie powinny być twojego chlopa obcinaczki do drutu,
        one powinny zadziałac. Zrób na szydełku jakąś serwetke, bedzie ci pasowała do
        jelenia z termometrem co stoi na telewizorze. Zrób porządek w kalwaryjskim
        regale, z kury (no wiesz tej szklanej co stoi na tremie) powyrzucaj stare
        papiery. Wywal tez te kamienie z woreczka żółciowego co pan doktor dał ci na
        pamiatke po operacji, gościom wcale nie chce się ich oglądac za kazdym razem
        jak przyjdą na Celmarkę. Wymień cerate na stole w kuchni, koszt niewielki a od
        razu lepiej sie poczujesz. Opieprz chłopa że jak juz musi szczać w sieni do
        cynkowego wiaderka, to przynajmniej niech lepiej celuje bo juz się listonosz
        krzywi ze wstrętem jak przynosi ci wezwanie z ZUSU na komisje o podwyzszenie
        grupy. Jednym słowem zdziałaj coś pożytecznego, więcej da ci to satysfakcji niż
        napisanie na forum że twoim osobistym asystentem jest Bratt Pitt. A znajac cię
        już trochę nie watpię że w końcu to napiszesz.
        Pozdrawiam cie serdecznie, ale teraz leć do okna bo Burek mało się z łańcucha
        nie urwie. Pewno kuzyny z miasta przyjechały? Nie daj się wykorzystywać, chcą
        kartofli to niech se kupia. Dość juz im nadawałas a ony ci za to tylko jakies
        szmaty przywożą, co już same chodzic w nich nie chcą. Dosyć tego, musisz o
        siebie zadbać bo cię ta flustracja kiedyś całkiem wykończy. Buzka.:))

• Gość: Andrzej ;) Re: Chce zaimponować Negrze, co robić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 23:15
      Droga Pani Negro!

Od kilku dni, chcąc nie chcąc, myślę o Pani prawie bez przerwy, i to, niestety,
      w kontekście sexu. Opierając się na zjawisku telepatii doszedłem do wniosku, że
      Pani też myśli o mnie, a tym samym wysyła w moim kierunku jakieś fale. O czym
      uprzejmie donoszę.

Czekam na Pania jak kania na deszcz. Chyba, że już Panią odstraszyłem swoimi
      zaangażowanymi listami? Proszę się nie bać, nie zjam Pani. Z natury jestem
      subtelny, dyskretny, uroczy i czuły. Jak mniemam. Itd. :)
      • negra28 Szanowny Panie Andrzeju! 24.03.03, 12:03
        Mój osobisty asystent powiadomil mnie przed chwila o Panskiej obsesji na moim
        punkcie.
        Uprzejmie donosze, iz stosunek seksualny nie wchodzi w gre, gdyz z
        wytresowanymi zwierzetami nie wspolzyje - jeszcze; gdy zmienie upodobania w tej
        kwestii, zostanie Pan jako pierwszy niezwlocznie powiadomiony.
        Fale, o ktorych wysylanie Pan mnie pomawia, pomylic sie Panu musialy z dwoma
        impulsami pomiedzy trzema synapsami w panskiej czaszce, w ktore wredna matka
        natura w tak deficytowej formie i ulomnej tresci wyposazyc Pana raczyla, a
        ktorych sila - siłą rzeczy - z racji zwiekszonej przestrzeni
        wewnątrzczaszkowej, jest w sposob zwielokrotniony odczuwana.
        Z powazaniem:
        negra28
        • Gość: Andrzej Re: Szanowny Panie Andrzeju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 13:39
          Pani Negro, trzeba sprawdzic co kto pisze, ja to nie ten sam Andrzej ktoremu
          raczyla Pani odpisac. Druga sprawa ze to co Pani napisala i tak nie trzyma sie
          kupy.
    • drzazga1 Re: Chce zaimponować Negrze, co robić? 24.03.03, 11:06
      1. Nauczyć się parzyć kawę lepszą niż jej asystent.
      2. Opłacić asystentowi urlop na Seszelach - jeżeli brak Ci funduszy, to zawsze
      możesz go napaść w ciemnej ulicy - wyladuje w szpitalu
      wtedy po wstępnym oczyszczeniu terenu możesz
      3. Wkroczyć do jej gabinetu w obłoku upojnej woni, w samonośnych pończochach
      i szkockim kilcie - strój na wskroś męski, a dostęp łatwy...

Powodzenia!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka