Gość: He, he IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 14:59 Jestem przekonany, że to Pajda. Wstyd jej było się przyznać, że wróciła z płaczem na Kobietę, to robi cyrk, żeby się jakoś tu z powrotem wkręcić. Udając święte oburzenie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Negra28 = Pajda 24.03.03, 15:16 Ależ oczywiście. Negra28 będzie zaszczycona tym znakiem równania. Zobacz sobie głąbie Hehe ile na moim prywatnym forum wpisów. Tam mam więcej do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
male.serduszko Re: Negra28 = Pajda 24.03.03, 15:21 pajdeczka napisała: > Ależ oczywiście. Negra28 będzie zaszczycona tym znakiem równania. > Zobacz sobie głąbie Hehe ile na moim prywatnym forum wpisów. Tam mam więcej do > roboty. Pajdeczko... przywołuję cię do porządku! "Głąbie"? Gdzie się podziała twoja kultura i delikatność? Ach, pewnie zostały na twoim forum... Tyle masz tam wpisów, a to pewnie świadczy, że jesteś uwielbiana, najmądrzejsza i w ogóle taka cool. Tylko pogratulować :) Może od dziś zaczniemy mierzyć wartość forumowiczów liczbą założonych wątków, ilością wpisów na forach prywatnych? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Negra28 = Pajda 24.03.03, 15:28 male.serduszko napisała: > > Pajdeczko... przywołuję cię do porządku! "Głąbie"? Gdzie > się podziała twoja kultura i delikatność? Ach, pewnie > zostały na twoim forum... > Tyle masz tam wpisów, a to pewnie świadczy, że jesteś > uwielbiana, najmądrzejsza i w ogóle taka cool. Tylko > pogratulować :) Może od dziś zaczniemy mierzyć wartość > forumowiczów liczbą założonych wątków, ilością wpisów na > forach prywatnych? Za kulturalnych robi tutaj zbyt wiele osób. Ja tu jestem od walenia między oczy. Jeszcze tego nie zauważyłaś? A finezję zostanawiam dla moich prywatnych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Negra28 = Pajda IP: *.athens.access.acn.gr 24.03.03, 15:25 A'propos twojego prywatnego forum PAjdeczko, to nadal sie staram... Ale widze (z tonu Twojej poprzedniej wypowiedzi do mnie), ze szanse nadal mam zerowe, co? Poza tym to jesli chodzi o niniejszy wątek, to tak czekalam tylko kto pierwszy nie wytrzyma i wystapi z tym "mądrym" i "zaskakujacym" podejrzeniem , ze Negra to Ty. Wszystko co burzy, oburza, wszystko co jest pod prad i nie w smak - przypisuje sie PAjdeczce. Wspolczuc czy zazdroscic... Zwłaszcza rozumku Autorowi wątku, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
male.serduszko Re: Negra28 = Pajda 24.03.03, 15:35 Pajda już sobie poradziła! :))) Metodą dedukcji (jeżeli ja kogoś nie lubię, to i wszyscy - jeżeli ktoś "poprze" osobę nielubianą, to pewnie jest to ona sama, bo przecież jeżeli ja kogoś nie lubię...) doszła do tego, że Negra to ja :) Pozdrawiam. Gość portalu: renia napisał(a): > A'propos twojego prywatnego forum PAjdeczko, to nadal sie staram... Ale widze > (z tonu Twojej poprzedniej wypowiedzi do mnie), ze szanse nadal mam zerowe, co? > > > Poza tym to jesli chodzi o niniejszy wątek, to tak czekalam tylko kto pierwszy > nie wytrzyma i wystapi z tym "mądrym" i "zaskakujacym" podejrzeniem , ze Negra > to Ty. Wszystko co burzy, oburza, wszystko co jest pod prad i nie w smak - > przypisuje sie PAjdeczce. Wspolczuc czy zazdroscic... Zwłaszcza rozumku > Autorowi wątku, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BozennaCool Re: Negra28 = Pajda IP: *.toya.net.pl 24.03.03, 18:16 Pajda, mam pytanie do Ciebie. Co trzeba zrobic , zeby sie znalezc na Twoim przywatnym forum? Chcialabym poczytac sobie ,to co sie dzieje na pajdokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areco5 A jaki adres? IP: 217.8.188.* 26.03.03, 15:17 jest na twoje forum, Pajdka? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_33_i_pol Re: Negra28 = Pajda 24.03.03, 15:44 Nieprawda! Negra28 jest bezpretensjonalna, a Pajda z pretensjami do calego swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Negra28 = Pajda 24.03.03, 18:42 robert_33_i_pol napisał: > Nieprawda! Negra28 jest bezpretensjonalna, Najlepszy dowcip, jaki czytałam od tygodnia! a Pajda z pretensjami do calego swiata! Jestes całym światem? Dla negry? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Drogi He He 24.03.03, 19:46 I drogie Serduszko ( nie utkwiło mi w pamięci jakie) Znam Pajdeczkę nie od dziś. Z reguły nie czytam jej postów. Czasami jednak czytam. Mogę Wam zagwarantować, że to nie Pajda. Podejrzewam wręcz, że to któreś z Was loguje się jako Negra. Zrzucając odpowiedzialnośc na Pajdę chcecie (chcesz) odwrócić od siebie uwagę. To bardzo głupi wybieg i mało kto się na to nabierze - nawet "nieprzyjaciele" Pajdeczki. Powiem wręcz - wolę czytać to co pisze Pajda niż te nędzne wasze wypociny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Dzięki Lyche. 25.03.03, 09:07 lyche1 napisała: > I drogie Serduszko ( nie utkwiło mi w pamięci jakie) > Znam Pajdeczkę nie od dziś. Z reguły nie czytam jej postów. Czasami jednak > czytam. Mogę Wam zagwarantować, że to nie Pajda. > Podejrzewam wręcz, że to któreś z Was loguje się jako Negra. > Zrzucając odpowiedzialnośc na Pajdę chcecie (chcesz) odwrócić od siebie uwagę. > To bardzo głupi wybieg i mało kto się na to nabierze - nawet "nieprzyjaciele" > Pajdeczki. > Powiem wręcz - wolę czytać to co pisze Pajda niż te nędzne wasze wypociny. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Nie ma za co :) 25.03.03, 14:32 Jak wieść gminna niesie lepszy wróg znany jak nieznany :) Oczywiście Ciebie nie zaliczam do żadnej kategorii. Gdybyś umiała niekiedy ugryść się w język - byłoby to z korzyścią dla Ciebie. Ale nie mam najmniejszego zamiaru Cię zmieniać. To Twój wybór. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie ma za co :) 25.03.03, 14:54 lyche1 napisała: > Jak wieść gminna niesie lepszy wróg znany jak nieznany :) Oczywiście Ciebie nie zaliczam do żadnej kategorii. Gdybyś umiała niekiedy ugryść się w język - > byłoby to z korzyścią dla Ciebie. Ale nie mam najmniejszego zamiaru Cię > zmieniać. To Twój wybór. Pozdrawiam :) No i słusznie. Dobre rady najlepiej jest zostawić dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
male.serduszko Re: Drogi He He 25.03.03, 11:10 lyche1 napisała: > I drogie Serduszko ( nie utkwiło mi w pamięci jakie) > Znam Pajdeczkę nie od dziś. Z reguły nie czytam jej postów. Czasami jednak > czytam. Mogę Wam zagwarantować, że to nie Pajda. Ja też sądzę, że to nie ona :) > Podejrzewam wręcz, że to któreś z Was loguje się jako Negra. > Zrzucając odpowiedzialnośc na Pajdę chcecie (chcesz) odwrócić od siebie uwagę. > To bardzo głupi wybieg i mało kto się na to nabierze - nawet "nieprzyjaciele" > Pajdeczki. Też sądzę, że głupim wybiegiem jest sugerowanie komuś, że jest kimś innym :) A ty właśnie to robisz w stosunku do mojej osoby. > Powiem wręcz - wolę czytać to co pisze Pajda niż te nędzne wasze wypociny. Wasze? Może ustosunkuj się do moich wypocin? Bo odpowiadam jedynie za siebie :) Wiesz... ja podchodzę do życia z humorem, dlatego słowo "wypociny" potraktuję z przymrużeniem oka ;) Pewnie miałaś(eś) na celu mnie obrazić, rozumiem jednak, że gdy brak argumentów... > Pozdrawiam. Także pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Negra28 = Pajda 25.03.03, 07:57 Chyba tylko ograniczony czolwiek moze miec takie skojarzenie. Nie widze zadnych cech wspolnych miedzy Pajda i negra. Pajda to inteligentna kobieta, ktora choc jest zlosliwa, jest osoba wrazliwa i ciepla. A w swoich zlosliwoscich ma poczucie humoru. Negra to pusta panienka, ktora gubi sie w swoich fantazjach i nie wiem czemu wzbudza takie emocje. widocznie nie mial jej kto przekazac pewnych wartosci i wydaje jej sie ze zycie obraca sie wokol pieniedzy i wygladu fizycznego. Jej pewnie tak. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Anula 25.03.03, 09:16 anula73 napisała: > Negra to pusta panienka, ktora gubi sie w swoich fantazjach i nie wiem czemu > wzbudza takie emocje. > widocznie nie mial jej kto przekazac pewnych wartosci i wydaje jej sie ze zycie obraca sie wokol pieniedzy i wygladu fizycznego. Jej pewnie tak. Przykre. > Dzięki Anula, ale ja podtrzymuję, że Negra to jednak facet, który chciałby być panienką. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anula 26.03.03, 14:33 pajdeczka napisała: > Dzięki Anula, ale ja podtrzymuję, że Negra to jednak facet, który chciałby być > panienką. Tej mozliwosci tez nie wykluczam ;-D Odpowiedz Link Zgłoś