sabba 14.10.04, 09:44 na sniadanie grysik z jablkiem, przed chwilka podeszwa z szynka, o 12 salatka a wieczorem owoce. Aha i w tym tygiodniu trzy razy sport. Wczoraj na sporcie zalozylam sobie ciezsze niz zwykle ciezarki i nie bylo tak zle! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
br0mba Re: czwartek 14 pazdiernika 14.10.04, 09:57 a ja dzisiaj zjadlam niezdrowo, ale mi sie spieszylo :) kroma chleba ze smalcem takim domowym, wiecie ze skwarkami.... mniam :)) bije sie w pierwsi ;) Odpowiedz Link
nikanik Re: czwartek 14 pazdiernika 14.10.04, 10:08 i z solą..... no z rok nie miałam takiego smalcu domowego wytapianego z jabłkiem..... no i po co mi przypominałaś???? Odpowiedz Link
br0mba Re: czwartek 14 pazdiernika 14.10.04, 10:10 z musztarda :) juz nic nie mowie :) tzn powiem Ci ze niedobry byl, fuj, obrzydliwy :) Odpowiedz Link
nikanik Re: czwartek 14 pazdiernika 14.10.04, 10:32 zgadnij co dziś kupię wracając do domku????? ;-)) Odpowiedz Link
nikanik Re: czwartek 14 pazdiernika 14.10.04, 10:35 słoninki kawałeczek i se smalczyk wytopię! z jabłuszkiem... a potem dodam troszkę soli..... mniam mniam! Odpowiedz Link
br0mba Re: czwartek 14 pazdiernika 14.10.04, 10:41 boczusiu sobie dodaj :)) rany, ledwo przyszlam na to forum i juz smalcem balamuce :) juz nie bede przysiegam! :) Odpowiedz Link
nikanik Re: czwartek 14 pazdiernika 14.10.04, 10:44 mmmmmmmmmniam skoro o boczusiu piszesz na odchudzaniu, znaczy żeś porządna dziewuszka!!!! Odpowiedz Link
moonika_l Re: czwartek 14 pazdiernika 14.10.04, 18:08 hhh... dziewczyny... ja w poniedziałek kupiłam do domu półtuszę wieprzową... no i zgadnijcie co jadłam na obiad w pon i wtorek... boczuś smażony z cebulką... ale za to bez chleba. Waga w normie, bo oprócz tego boczku, to jakoś reszta ujdzie :) Dzisiaj skromnie - na sniadanko kilka kromek sucharkow z dzemem porzeczkowym niskoslodzonym, na obiaad 3 kulki rybne. I dość. Aha.. jeszcze morze kawy... :) M. Odpowiedz Link
nikanik Re: czwartek 14 pazdiernika 15.10.04, 08:49 taaaaaa..... wróciłam wczoraj do dom wieczorkiem i zanim się zabrałam za kluchenne sprzęta było już całkiem późno. Ale od rana ślinotok!!!!! Nie podarowałam. Zrobiłam smalczyk;-0) I..... wciełam 2 kromy koło północy..... Odpowiedz Link