Dodaj do ulubionych

Tabletki odchudzajace

21.10.06, 12:19
Czy myslicie ze sa jakies skuteczne tabletki odchudzajace??? Zalozylam ten
watek bo przeczytalam duzo w internecie o "ponoc" rewelacyjnych tabletkach
Youthful Island gdzie mozna schudnac w ciagu 30-49 dni 5-10 kg ??? Czy to
wogole mozliwe??? A moze to tylko kolejne naciaganie... Sama chcialabym
schudnac z 10 kilo, jednak nie mam silnej woli, zeby poddawac sie regularnym
cwiczeniom i diecie. Moze ktos stosowal te tabletki i moze mi cos wiecej na
ten temat powiedziec??? Czytalam wiele postow, ale jakos nie moge uwierzyc,
ze jest cos skutecznego, moze to tylko podstawieni ludzie, ktorzy reklamuja
swoj produkt??? Jak uwazacie???
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Tabletki odchudzajace 21.10.06, 12:23
      Myslisz,ze jedzac jakies tabletki bedziesz chudsza?Mozei bedziesz ale co ze
      zwiotczalymi miesniami?bedzie ci skora wisiec, i nie bedzie to atrakcyjne. Albo
      sie zbierzesz w sobie i zaczniesz cwiczyc,i stosowac diety albo nic z tego:)
      zreszta kazda tabletka odchudzajaca jest tylko suplementem i bez diety i cwiczen
      nic z tego:) a jesli nie chcesz cwiczyc to zbieraj kase na liposukcje.
    • aniani7 Re: Tabletki odchudzajace 21.10.06, 14:07
      Szczerze wątpię. Skuteczny jest ruch połączony z mniejszymi porcjami. Gdyby tak
      skuteczne tabletki istniały, na zachodzie z pewnością nie byłoby ani jednego
      grubasa
      • shady27 owszem sa...ale 23.10.06, 11:46
        biorac je trzeba zminic nawyki zywieniowe, bo po zaprzestaniu szybko mozna wrocic do swojej wagi. Ja kiedys odchudzalam sie ddieta cambrigde i co? schudlam 14 kilo w miesiac a pozniej 25 przytylam.Wiecej tego gowna nie bralam. Teraz zaczynam brac Meridie i zmieniam nawyki zywieniowe
      • shady27 Re: Tabletki odchudzajace 23.10.06, 11:47
        i jeszcze jedno. Sa tabletki na leczenie otylosci takie jak wlasnie Neridia ale sa potwornie drogie wiec nie kazdy moze sobie na to pozwolic.
    • annubis74 Re: Tabletki odchudzajace 22.10.06, 09:40
      kiedyś stosowałam tabletki z ananasa - nie pamietam nazwy, pozwalały schudnąć 1-
      2 kg w dość szybkim czasie, ale szczerze mówiąć uważam, że tabletki raczej
      odchudzą twój portfel; a nie ciebie.
      polecam dietę, którą sama stosuje od tygodnia i już zrzuciłam ok. 1.5 kg
      jesz co 3 godz. maksymalnie dużą ilość warzyw i owoców w różnej postaci +
      płatki rano na sniadanie + raz dziennie gotowane mięso, rybę, ew. jajko + można
      też zjeść jogurt naturalny.
      Nie należy podjadać miedzy posiłkami (chyba że owoce), ale jeśli je się
      regularnie nie czuje sie głodu
    • cioccolato_bianco Re: Tabletki odchudzajace 22.10.06, 09:51
      zeby schudnac potrzeba jest przede wszystkim DIETA NISKOKALORYCZNA
      oraz zmiana nawykow jedzeniowych, zeby uniknac efektu jojo.
      jesli nie lubisz cwiczyc, mozna schudnac i bez sportu, tyle ze trwa to dluzej i
      zostaje brzydka, rozciagneta, obwisla skora.
      co do tabletek zas, to zadne nie sprawia, ze schudniesz, jesli nie bedziesz
      stosowac diety. moga ci jedynie pomoc - przyspieszyc przemiane materii, tlumic
      uczucie glodu, wypelniac zoladek etc.
      dotyczy to rowniez srodkow takich jak adipex/meridia, ktore powoduja, ze nie
      czuje sie glodu. bez diety nie ma efektow.
    • vandikia Re: Tabletki odchudzajace 22.10.06, 09:56
      mało jeśc i uprawiać gimnastykę. ew. wspomagać się ziołami przyspieszającymi
      proces trawienia. nie ma cud tabletki.
    • karolla83 Są takie tabletki... 23.10.06, 11:15
      • karolla83 Re: Są takie tabletki... 23.10.06, 11:17
        te o których mówisz to słyszałam ze zostały wycofane ze wzg na jakis szkodliwy
        składnik. Ja jestem po braniu MERIDA 10 i polecam :) schudłam 5 kg w 3 tyg :))
        one powodują brak łaknienia...nie masz ochoty na jedzenie... Teraz testuję
        ADIPEX...efekty już jakies są 1 kg po tyg :)) wiec są dobre. Pozdrawiam
        • baba67 Re: Są takie tabletki... 23.10.06, 11:54
          Ile kosztuja te tabletki Meridia?
          Bo ja marze o schudnieciu 3 kg. Unikam slodyczy, chodze 3 w tyg na gimnastyke,
          a te uparye ostanie 3 nie chca zlezc i juz.
        • vandikia Re: Są takie tabletki... 23.10.06, 21:35
          karolla83 napisała:

> te o których mówisz to słyszałam ze zostały wycofane ze wzg na jakis
          szkodliwy
          > składnik. Ja jestem po braniu MERIDA 10 i polecam :) schudłam 5 kg w 3
          tyg :))
          > one powodują brak łaknienia...nie masz ochoty na jedzenie... Teraz testuję
          > ADIPEX...efekty już jakies są 1 kg po tyg :)) wiec są dobre. Pozdrawiam

czyli nie chudniesz od tabletki, a od niejedzenia. i tyle.
    • bri Re: Tabletki odchudzajace 23.10.06, 11:23
      Jeśli nie masz woli do diety to te tabletki tego nie zmienią. Nawet tabletki,
      które hamują łaknienie mają służyć jednynie do wyrobienia sobie właściwych
      nawyków żywieniowych; rozpoznania przyczyn objadania się itp. Takie lekarstwa
      możesz brać przez góra 3 miesiące. Można przez ten czas schudnąć 10 kg ale
      jeśli nie nauczysz się jeść mniej to szybko przytyjesz z powrotem.
    • lusia023 Re: Tabletki odchudzajace 23.10.06, 12:09
      ja testowałam juz Thermal Pro 2 razy i efekty były marne bo nie ćwiczyłam
      podczas ich zażywania. Od 3 tygodni biorę Stack II też z efedryną ale do tego
      stosuję dietę i ćwiczę 5 razy w tygodniu rano-rowerek i 3 razy w tygodniu
      popołudniu step, jem często co ok 2 godziny, nie jem chleba, ostatni posiłek o
      18-19ej itp. W końcu widac efekty po 3 tygodniach-schudłam ok 2-2,5 kg ale
      musiałąm na to ciężko pracować bo samo łykanie tabletek niestety nic nie da.
      Mam pytanie odnośnie Meridy-gdzie ją kupujecie(internet?) i jaka jest cena
      miesięcznej kuracji?
      • gawliki Re: Tabletki odchudzajace 23.10.06, 13:53

• aniani7 Re: Tabletki odchudzajace 23.10.06, 22:01
        I sama widzisz, pierwsze tabletki były dla Lusi do niczego, bo nie ćwiczyła,
        nie jadła mniej itd Teraz uwierzyła reklamom czy tam czemuś/komuś innemu -
        ulotkom, znajomym, że to tabletki powodują chudnięcie hahaha. Lusiu, litości,
        miałam znajomego, który produkował jakąś maść na powiększenie piersi.
        Poprosiłam go, żeby szczerze przyznał czy ona coś daje. Uśmiał się wesoło i
        powiedział, że nie szkodzi. Pewnie podobnie jest z tymi wszystkimi tabletkami
        na "chudnięcie". Dzięki nim chudnie Ci, ale z całą pewnością porfel.
    • olusia19 Re: Tabletki odchudzajace 24.10.06, 09:36
      Witam
      Wszyscy tu maja rację, ale dodam subiektywnie - ponieważ jestem wytrwałym
      cienko-grubym egzemplarzem, że:
      1. Każdy jest indywidualnym typem i co pomaga jednemu, drugiego wcale nie rusza.
      2. Koszty swoich prób żarcia i nieżarcia każdy dźwigać musi sam i nie ma co
      obarczać odpowiedzialnością jakichś tabletek, albo lekarzy itd.
      3. Niestety oprócz zjawisk chorobowych, przeważnie za otyłość odpowiedzialne
      jest obżarstwo, tak się to po polsku nazywa i można słodzić dowolnie tę nazwę,
      a i tak wychodzi na obżarstwo.
      4. Często "stojącą wagę" powodują: stały stres, zatrzymanie wody, brak dobrego
      trawienia, chora tarczyca itd.
      5. Ruch i wysiłek fizyczny, niekoniecznie w siłowni, jest człowiekowi do życia
      niezbędny.
      6. Nieposkromiony apetyt jest najczęściej zajadaniem problemów, trzeba je
      choćby częściowo wyeliminować, albo jedzenie odłożyć, bo problemy same zostaną.
      7. Nie ma co myśleć o schudnięciu, bez odtrucia organizmu. Odtrucie to niestety
      goła woda przez co najmniej 3-5 [czasem więcej] dni i jest to trudne. 3 dni
      najgorsze, potem już jeść się nie chce. Bez tego wstępu, właściwie trudno się
      oszukiwać, bo dorosłe jesteśmy i na pewno cud się nie stanie.
      8. Na czas odchudzania trzeba jakieś witaminy, wapno i najlepiej urlop sobie
      zaplanować, bo z sił się początkowo spada.
      9. Wszelkie tabletki mają omamić głód, ale jak ktoś ma przekonanie, że bez
      jedzenia się umiera, to szkoda czasu na odchudzanie i pieniędzy na tabletki.
      10. Diety extra są świetne, ale chyba na odchudzających wczasach, bo nie
      wyobrażam sobie w domu ważenia, mierzenia, jedzenia o stałych porach - tryb
      życia królewski ze służbą. Gorzej jak się jest królową i służbą jednocześnie.

Kilka razy się mi udało. Im gorzej w lata i wagę, tym trudniej.
    • crazyrabbit Re: Tabletki odchudzajace 29.10.06, 22:12
      Meridia jest rzeczywiście bardzo skuteczna, schudłam 4 kg po 3 tyg. Mój kolega
      na innym leku ( nie pamietam nazwy ale to nie Adipex) schudł po 2 m-cach aż 7
      kg. Ale nie wolno zapominać, że są to leki, na receptę, działające na układ
      nerwowy, więc nie do końca obojętne dla organizmu. Ktoś pytał o cenę: w aptece
      30 kaps. kosztuje ok. 450 zł.
      Któraś z dziewczyn mądrze napisała, że samo schudnięcei to nie wszystko, trzeba
      potem utrzymać tą wagę.
      Może, drogie koleżanki, poszukajcie w swoim mieście lekarza, który odchudza? We
      Wrocku znam dwie lekarki, widziałam efekty (super!!!) takiego odchudzania. Na
      pewno będzie to bezpieczniejsze i skuteczniejsze.
      Trzeba się niestety, liczyć z wydatkami, bo wizyty są dość regularne...
      Życzę powodzenia!
      • daria_nowak Re: Tabletki odchudzajace 29.10.06, 22:20
        Teraz Meridia kosztuje ok. 160-180 zł. Jest bardzo skuteczna. Po odstawieniu, w
        dalszym ciągu ma się "mały" żołądek, wiec nie tak łatwo przytyć. Można brać
        dłużej niż 3 miesiące. Wpisz w wyszukiwarkę - sporo się dowiesz. Ja aktualnie
        kończę 3 miesiąc - z rozmiaru 46-48 schudłam do 42. Nie ćwiczę, bo jestem
        leniwa, ale nic nie obwisa:)
        • k4t4rink4 Re: Tabletki odchudzajace 30.10.06, 10:48
          Postanowilam jednak narazie powstrzymac sie od tabletek. Zapisuje sie na
          aerobic 2 x w tygodniu i ogranicze jedzenie oraz wyeliminuje posilki po 18.
          Sprobuje ograniczyc slodycze (choc bedzie ciezko). Zobaczymy jakie beda efekty,
          wiem, ze trzeba bedzie na nie dlugo czekac, ale jestem pewna ze to bedzie
          zdrowsze dla mojego organizmu. Najwyzej jak nie bedzie widac efektow zaczne
          stosowac Meride.
          • carinap Re: Tabletki odchudzajace 16.11.06, 12:52
            Hej,
            Ja stosuję Youthful Island od prawie dwóch tygodni.
            Raczej odradzam.
            Zapraszam na forum w którym opisuję kurację:
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44134
            pozdrawiam
    • kaktusik0 Re: Tabletki odchudzajace 16.11.06, 13:39
      są takie jak bodajże thermal pro, które (podobno) dają niesamowite efekty, tyle
      że nie są legalnie dostępne bo zawierają pochodne amfetaminy, straszliwe dawki
      kofeiny i w ogóle mało pożyteczne substancje.
      Zacznij biegać. Schudniesz szybko, będziesz lepiej dotleniona, zdrowsza,
      optymistyczna, nie będziesz się truła byle g..em i wątroby obciążać, a cenowo
      również bieganie wychodzi taniej (nawet zakładając że odpowiednich butów jeszcze
      nie masz). A jeszcze będziesz mogła sobie na czekoladę czasem pozwalać ;)
    • blueska3 Re: Tabletki odchudzajace 16.11.06, 14:29
      Tabletki odchudzające to najgorsze co można zacząć stosować przy odchudzaniu! Ja
      też nie mam silnej woli, ale.. jakoś daję radę! Obiecałam sobie, że schudnę i
      staram się tego trzymać. Nie ma lepszej diety odchudzającej ponad to jak ruch i
      ograniczenie jedzenia! Wykręcanie sie brakiem silnej woli jest strasznie
      płytkie. Wiem, bo sama tak kiedys mówiłam. Ale od momentu kiedy postanowiłam to
      zmienić, czuję sie o niebo lepiej. Nie jem chleba, słodyczy, nie jem po 18,30,
      jezdze na rowerze i jestem w trakcie A6W! Uwierz mi.. działa! NO i oczywiscie
      czuję się wtedy znacznie lepiej! NIgdy nie stosowałam żadnych tabletek ani
      herbatek! A mimo to w ciągu 1,5 miesiaca schudłam 5 kg! Więc warto! Naprawde
      warto spróbować a nie od razu się poddawać i zakładać, że MNIE SIE NIE UDA!
      Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka