pavo1 27.03.03, 23:04 Co powinien zrobic facet zeby udowodnic swojej dziewczynie ze ja kocha poza mowieniem jej tego non-stop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: Milosc do dziewczyny 27.03.03, 23:34 Jeśli kocha, to nie musio udowadniać - to widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Milosc do dziewczyny IP: *.athens.access.acn.gr 27.03.03, 23:56 Troszczyc sie onia, dbac, zeby bylo jej cieplo i wygodnie, zeby nie musiala sama kupowac sobie kwiatow, zeby wiedziala ze jest najpiekniejsza i najwazniejsza, perfumy i drogie prezenty mile widziane, kawiarnia kino i seks ktory nie jest egoistycznym zaspokajaniem wlasnych potrzeb fizjologicznych. Ponadto - Jak niedawno mądry czlowiek mi uświadomił, CZUŁOŚĆ to... moze nie cała podstawa, ale na pewno jej element. Cieszyc sie jej sukcesami, przezywac (autentycznie) jej problemy, nigdy nie byc daleko gdy jestes potrzebny, zostawic margines swobody, jednakowoż okazywac kontrolowana, niezaborczą zazdrośc. NAuczyc sie dostrzegac jej niewyartykulowane potrzeby i je zaspokajac. Zaskakiwac robiac niespodzianki w postaci umytych podlog czy smieci wyniesionych bez przypominania. Opuszczac deske w toalecie. I pewnie wiele innych waznych rzeczy. Do Matreka - miły Przyjacielu nie bądź taki pewny, ze nie trzeba milosci okazywac. Niektorzy kochaja tak cholernie skrycie, ze w koncu wcale tego nie widac. Albo mysla tak jak mi tu wyniknąc moze z Twojej wypowiedzi: (wiem, ze nie wynika, ale teoretycznie moze wyniknąc): Przeciez ona chyba wie ze ja kocham, a te kwiatki i tak zwiedna, to bez sensu tracic na nie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Milosc do dziewczyny IP: www:* 28.03.03, 10:26 Gość portalu: renia napisał(a): > zazdrośc. NAuczyc sie dostrzegac jej niewyartykulowane potrzeby i je > zaspokajac. Zaskakiwac robiac niespodzianki w postaci umytych podlog czy smieci > > wyniesionych bez przypominania. Opuszczac deske w toalecie. I pewnie wiele > innych waznych rzeczy. Dopisz gdzies, ze to byl taki skecz, bo przez chwile myslalem, ze bredzisz w malignie. jarek Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Milosc do dziewczyny 28.03.03, 00:09 matrek napisał: > Jeśli kocha, to nie musio udowadniać - to widać Oj! Matrek, Matrek co ty opowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Milosc do dziewczyny 28.03.03, 10:18 A oprócz tego wszystkiego, co powyżej, może niech przestanie tyle gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Milosc do dziewczyny 28.03.03, 11:24 Położyć się na pasie szybkiego ruchu twarzą do asfaltu w godzinach szczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Milosc do dziewczyny IP: www:* 28.03.03, 11:27 pajdeczka napisała: > Położyć się na pasie szybkiego ruchu twarzą do asfaltu w godzinach szczytu. Albo wsadzic se granat do tylka i wyciagnac zawleczke. jarek Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Milosc do dziewczyny 28.03.03, 11:28 Gość portalu: jarek napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Położyć się na pasie szybkiego ruchu twarzą do asfaltu > w godzinach szczytu. > > Albo wsadzic se granat do tylka i wyciagnac zawleczke. > > jarek O, widzę, że kolega doświadczony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Milosc do dziewczyny IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 29.03.03, 11:51 a jednak to prawda ze jak kocha to widac. jesli nic nie widac - to nie kocha, bez wzgledu na to ile razy dziennie powtarza ze kocha. slowa sa latwiejsze niz czyny, a niektorym przychodza wrecz zadziwiajaco latwo. ja tam wole oszczednosc w slowach i szczodrosc czynow:) Odpowiedz Link Zgłoś