gosik88 07.11.06, 22:46 jak często robicie To swoim facetom? przy każdym sexie? częsciej a moze rzadziej? prosze o szczere odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unbreakable Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 22:47 TO tzn. co? drapanie po plecach? czy pranie skarpetek? Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Jak czesto? 07.11.06, 22:50 Tez sie zainteresowalem. Robicie czy nie? I jak czesto :)))? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 22:50 Hehhe autorka wątku chyba wstydzi się napisać po prostu seks oralny:D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 22:52 no ale napisanie/wypowiedzenie słowa 'seks', a tym bardziej 'oralny' nie przyprawia człowieka o atak czkawki, wysypkę albo apopleksję ;) zazwyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 11:37 A co dopiero robienie TEGO! Normalnie dostaje się zaraz zapalenia gardła i paraliżu jężyka ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 11:40 Hahaha, powiem więcej...język czernieje i odpada;P Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 01:34 Jak sobie zasłuży:) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 22:48 Ja TO robię częściej, a TAMTO rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 22:50 nie rozumiem pytania :) niby co - TO - pranie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Laska/lody. 07.11.06, 22:53 Te ktore nie rozumieja pytania nie robia :). Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Laska/lody. 07.11.06, 22:57 te, które nie rozumieją pytania, nazywają rzecz po imieniu, zamiast spuszczać oczka, robić buzię w ciup i używać określeń wysoce wieloznacznych ;) nie żyjemy w Korei Północnej, u nas jeszcze wolno mówić otwarcie o seksie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 jeszcze można, ale pewnie już niedługo to potrwa 08.11.06, 10:21 :):):) ale wracając do tematu, to lubię robić "to" mojemu facetowi. nad tym jak często?, czy zawsze?, czy może "co drugi raz"? się nie zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: jeszcze można, ale pewnie już niedługo to pot 08.11.06, 10:45 no fakt :) jeśli zabronią prezerwatyw, to TEGO też, no bo dzieci się z TEGO nie biorą :) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 22:52 Pranie przy seksie? To chyba byłoby akrobatyczne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 22:54 HAHAHAHAHA.... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: czy mogłabym w koncu dostac konkretna odp! 07.11.06, 22:58 za każdym razem ;) konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Lodowe zajecie. 07.11.06, 22:58 Poszedlbym juz spac ale gryze paznokcie ze zdenerwowania. Moze sie jeszcze temat rozwinie :)))? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Lodowe zajecie. 07.11.06, 23:07 Moja dziewczyna drzyzga TYM ziemniaki i kluski. Pycha. Taki sam durny watek jest na Cosmo. Odpowiedzialem rownie kretynskim zdaniem jak powyzyj. Zostalo wyciete. Nie wiem dlaczego, czy cos brzydkiego napisalem? Odpowiedz Link Zgłoś
gosik88 do wcalenietakimały 07.11.06, 23:10 moze dla ciebie to jest durny watek, jednak dla mnie to poważna sprawa.wiem ze moj facet chce zebym mu to-(sex oralny) robiła częściej, wiec chciałabym sie dowiedziec jak czesto inne dziewczyny to robia Odpowiedz Link Zgłoś
skp110 Re: do wcalenietakimały 07.11.06, 23:19 jak często -nigdy dlaczego - dom nie burdel Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: do wcalenietakimały 08.11.06, 05:01 moj facet chce zebym mu to-(sex oralny) robiła częściej, wiec chciałabym sie > dowiedziec jak czesto inne dziewczyny to robia Jeśli Ci powiedzą, że 3 razy w tygodniu to będziesz mu to robić 3 razy w tygodniu? A jak ktoś powie, że codziennie, to Ty też będziesz mu to robić codziennie? Zastanów się nad sensem swojego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik88 do enith 08.11.06, 09:24 az tak zdeterminowana nie jestem. chce tylko siebie porownac do innych. i napewno nie robilabym tego np 3 razy dziennie bo nie mam takiej mozliwoscie bo studiuje w miejscowosci oddalonej od niego o 200 km :( i widzimy sie srednio tylko w weekend albo i rzadziej- np jeden dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 23:03 Jak często się da:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Na dzien dobry :). 07.11.06, 23:07 heh nawet w kinie można tylko seans musi być wieczorny i siedzieć albo na samym początku albo "na tyłach":D Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Re: Na dzien dobry :). 07.11.06, 23:14 W kinie jest ok :). W samochodzie na czerwonych swiatlach tez. Mozna w samolocie po wygaszeniu swiatel i z kocem pod reka :). Zalezy to od wyobrazni "TO" robiacej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Na dzien dobry :). 07.11.06, 23:21 acz po samolocie mogą aresztować na ziemi, za uprawianie w miejscu publicznym ;) no i jak niedajbóg turbulencja się przydarzy, pannie się zgryz omsknie... Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Re: Na dzien dobry :). 07.11.06, 23:33 Ryzyko zawsze istnieje. Dlatego w cenie sa kobiety bezzebne :). Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Na dzien dobry :). 07.11.06, 23:36 i podobno z płaską głową, metr wzrostu ;) chyba że nie lubisz piwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Re: Na dzien dobry :). 07.11.06, 23:38 Jezeli leze lub siedze to jest mi obojetny wzrost :))). Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Na dzien dobry :). 08.11.06, 10:53 izabellaz1 napisała: > heh nawet w kinie można tylko seans musi być wieczorny i siedzieć albo na samym > początku albo "na tyłach":D Super, juz wiem co tak ostatnio mlaskalo za mną. Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 23:08 Robilam.. czesto... o ile.. tylko moj (ex)-chlopak dostatecznie duzo wypil soku ananasowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 23:09 No tak bo potem jest "słodko";P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 07.11.06, 23:25 a ty jak czesto robisz TO i czy przez TO nie masz TEGO bo ja mysle,ze TAMTO jest naprawde powodowane TYM. tylko odpowiedz szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
filicudi Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 02:04 hahahahaha:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
majka800 śmieszne pytanie- przecież to zależy od 08.11.06, 09:52 preferencji danej pary, co lubią, na co się zgadzają. Ja osobiście na seks oralny i analny nie mam ochoty. Gdyby mój partner chciał tego, a ja nie, nie wyobrażam sobie bym miała się do czegos zmuszać na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik88 do majka800 08.11.06, 10:03 ja sie nie zmuszam.lubie to robic. ale jestem ciekawa czy moj chlopak ma takie potrzeby jak inni. wiem ze kazdy ma inne. ale porownac mozna.... Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 10:52 Prawie nigdy. Mojemu facetowi staje na sam moj widok, i nie potrzebuję go "przygotowywac" do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
tyka444 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 11:05 Alez to nie jest zadne "przygotowanie" do seksu... to jego czesc, pieszczota wrecz! Moj facet uwielbia milosc francuska, ja rowniez, i czasami pieszczego nawet kiedy on spi - uwielbia przebudzac sie kiedy mam jego penisa w buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 11:10 Wiesz, kazda para ma swoje ulubione pieszczoty, i do naszych akurat oral nie nalezy. A z orala mam zle "wspomnienia", bo moj pirwszy facet byl na wpol impotentem (oczywiscie dopiero potem sobie zdalam z tego sprawe, bo jako ze to byl moj pierwszy, to poczatkowo myslalam ze to jest normalne) i bez orala to nie bylo co mowic o penetracji, po prostu mu nie stawal i trzeba go bylo "dorobic" zeby sie nadawal do seksu. Zalosna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tyka444 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 11:15 Oczywiscie, nie twierdze ,ze wszyscy musza lubic sex oralny, i jezeli ktos za tym nie przepada nie oznacza to ze jest aseksualny:)) a chlopaka pol-impotenta nie zazdroszcze... ale dobrze ze to "ex":) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg A to ladnie tak.... 08.11.06, 11:33 Zadawac pytanie o rzeczy ktore sa pomiedzy dwojgiem ludzi i naleza tylko do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 11:43 Praktycznie przy kazdym seksie;)i nie tylko. Przeciez to niezła gra wstępna.... Odpowiedz Link Zgłoś
jezeli.tylko.ja Re: czy czesto robicie TO swoim facetom??? 08.11.06, 11:50 Gosik a nie wydaje Ci sie, ze najprostsza i najbardziej sensowna odpowiedzia na takie pytanie bedzie to, ze tak czesto jak maja na to ochote obydwoje?? Wydaje mi sie, ze jesli facet szanuje swoja partnerke to nie bedzie jej zmuszal do tego na sile?? Zamowienie moze sobie zlozyc u panienki w burdelu a nie dziewczyny. Konkretnie: robia to tak czesto jak najdzie je na to ochota albo chca sprawic radoche facetowi... Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: A TAMTO? 08.11.06, 12:10 Och nie przesadzaj. TAMTEGO to już w ogóle nie wolno robić! Odpowiedz Link Zgłoś