limka18 24.11.06, 19:52 Macie jakies fajne wymyslone przez siebie albo wasze ulubione pozycje?? Moze to głupie pytanie ale mam taka chcice ze juz nie mysle o niczym innym:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 20:09 jem najczesciej w pozycji siedzacej czytam, ucze sie, korzystam z komputera w pozycji siedzacej badz pollezacej gotowac lubie na stojaco i kapie sie tez na stojaco Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 20:10 Genialne;) A propos to ja gotuje w pozycji tanczacej,bardzo rozruszanej. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 21:25 cala_w_kwiatkach napisała: > jem najczesciej w pozycji siedzacej > czytam, ucze sie, korzystam z komputera w pozycji siedzacej badz pollezacej > gotowac lubie na stojaco i kapie sie tez na stojaco Aaaaaaa!! nooooo zupelnie inentiko jak ja;D Z tym, ze czasami sie kapie na siedzaco:> Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 21:41 limka18 napisała: > mam taka chcice ze juz nie mysle o niczym innym:P A ciocia z Niemiec nie będzie w szoku jak Cię zastanie z nogami na żyrandolu? Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 21:44 no własnie dlatego mam chcice bo nie mogłam sie kochac z moim chłopakiem jak był u mnie:( wiec moze to nadrobimy jakas nowa pozycja;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 21:49 Mozna jeszcze po turecku ale potem kregoslup boli:> Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 21:51 Nie, po turecku to gdy kładziecie się na sobie jak w kebabie. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 21:55 hehehhehe ja najbardziej lubie od tyłu na stojaco:P Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:00 a ja nie wiem, prawie w ogole nigdy tego nie rozbilam :( ok, moze z nastepnym gosciem sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:01 a nie macie odruchu obronnego jak mezczyzna zachodzi was od tylu?;) - to prawie jak 'napastnik';p Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:02 od razu bys bic (walnac) chciala:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:04 oxy_gen_86 napisała: > od razu bys bic (walnac) chciala:) eee tam bic? troszke kontrolowanej agresji nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:03 :) nie, to moje marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:03 niee:) Wogle bardzo lubie wszytskie pozycje od tyłu:P Jakos mi fajniej:> I lubie jak on mnie całuje po karku mniam:) Rozmarzyłam sie;) Jeszcze jedno pytanie nie boli was troche na jezdzca? Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:02 Ech.. powiedziałbym coś, ale nie powiem. Domyśl się. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:02 karmapa5 napisał: > Ech.. powiedziałbym coś, ale nie powiem. Domyśl się. ja? yhym Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:04 cala_w_kwiatkach napisała: > karmapa5 napisał: > > > Ech.. powiedziałbym coś, ale nie powiem. Domyśl się. > > > ja? yhym Nie, Maha. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:05 juz wiem;p Maha - dobre a moze Mahewka? Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:02 mahadeva napisała: > a ja nie wiem, prawie w ogole nigdy tego nie rozbilam :( > ok, moze z nastepnym gosciem sie uda Ech.. powiedziałbym coś, ale nie powiem. Domyśl się. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:09 Ej Panie doswiadczone powiedzcie mi czy was nie boli na jezdzca? Albo nie bolało jak zaczynałyscie? Bo mnie tylko w tej pozycji boli Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:10 no po prostu mnie skreca gdy mowisz o seksie :) ps. na pytanie nie potrafie odpowiedziec :/ Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:10 limka18 napisała: > Ej Panie doswiadczone powiedzcie mi czy was nie boli na jezdzca? Albo nie > bolało jak zaczynałyscie? Bo mnie tylko w tej pozycji boli Dziewczyny mają Ci opisać, a Ty będziesz się zabawiała sama ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:13 Prosze Cie nie rozsmieszaj mnie bo spadne z fotela:) Nie chce zebyscie opisywały tylko powiedziały mi czy to normalne. Tak sie składa ze kreca mnie facecia nie gadki na forum:P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:18 bywa ze boli, wystaczy sie pochylic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:14 Nie zawracaj dupy swoja fascynacja seksem wiecej. Rusz swoja slodka dupe do ksiegarni lub biblioteki. Albo rusz ze swoim Romeo paluszkiem do www.google.pl i wpisz sobie odpowiednie hasla. Prosze, nie zawracaj nam juz dupy prosba o wypracowania seksualne. Pozycji jest sporo a wiec poczytaj Kamasutre. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:16 W kamasutrze raczej nie znajde opinii. A propo znasz inne słowo niz "dupa"?:P Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:17 Ale masz racje, jestem zafascynowana seksem, bo to dla mnie cos nowego, i narazie napewno nudzic sie nie bede. Jesli Ty sie juz znudziłas to przykro mi bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:21 Seks jest fascynujacy. Zajmij sie seksem lub odpowiednia lektura i nie zawracaj dupy swoja bezradnoscia. Lekcje juz odrobilas? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:22 normalnie mnie skreca dlaczego ja nie mam seksu, milosci? czy mam sie umowic z zonatym? Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:24 Nie myl seksu z miloscia :). W miedzyczasie korzystaj z wibratora. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:27 nie myle :) sam seks mnie nie intersuje tylko gdy bedzie milosc Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:25 Czemu z zonatym?:P Nie mozesz umowic sie z jakims fajnym wolnym kolesiem?:D Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:27 Limka, czy ty czasem pieprzysz sie w realu ? Czy tylko teoretycznie dywagujesz na forum? Zajmij sie seksem lub masturbacja. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:28 Nie pieprze sie, tylko sie kocham z moim facetem jak cos:/ Pytam, bo nie wiem. Czy to tak trudno zrozumiec? Ty moze masz doswiadczenie to dla Ciebie takie pytania sa smieszne, dla mnie tez pewnie kiedys beda, ale poki co chciałabym znac odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:31 Nie badz taka leniwa dupa. Poczytaj troche i wypelnij troche swoja ignorancje. Bzykaj sie na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:29 no wolalabym milosc... poza tym faceci mnie olewaja nikt mnie nie chce znow biore tabletki niepotrzebnie Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:31 A ile wogle masz lat jesli mozna spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:32 27 jestem prawie dziewica widzisz sama, ze mozna sie wkurzyc na caly swiat Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:34 Moze sobie wmawiasz ze Cie olewaja. Nie masz zadnych fajnych kolegow?:P Ja zawsze miałam jakiegos w rezerwie:P Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:35 wiekszosc jakich znam to zonaci profesjonalisci, albo pojeby totalne Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:36 olewaja niestety, kumple to potwierdzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:38 To ruszaj na podryw;) Ja paru fajnych facetow poznałam przez neta, ale trzeba uwazac Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:41 dlatego tu jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:42 Hehe to mozesz spotkac jakiegos idiote:P Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:26 Nie musisz tego czytac:] nikt Cie nie zmusza Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:27 Spadaj Limka, spadaj. Lub wloz sobie tam paluszek. Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:38 Ale mozesz. Tam jest pzryjemniej niz ciagle trzymac pytajacy paluszek na klawiaturze. Zapytaj tausia albo mamusi. Albo wujka. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:40 Nie lubie jakos. Wole sie kochac;) Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:44 Gowno prawda z tym twoim kochaniem sie. W slabiutkiej wyobrazni chyba. Twoje pytania ustawiaja ciebie jeszcze w seksualnym przedszkolu. Nie truj juz dupy, mala. Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Droga Limka - osiemnastolatko. 24.11.06, 22:49 Hehe a co zazdrosna jestes? z Toba pewnie nikt nie chce. Nie bede Cie przekonywac ze to prawda bo mi to nie robi co sobie myslisz. Ty sobie moze wsadz paluszek zeby Ci dziurka nie zarosła Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Pozycje-podzielcie sie:D 24.11.06, 22:14 przerobcie kamasutre i znajdziesz odpowiedz na pytanie, ktora jest najlepsza :> Odpowiedz Link Zgłoś