cala_w_kwiatkach 27.11.06, 15:15 ale fajnie...mgla rzadko sie zdarza w moim miescie...kiedys byla tak wielka, ze nie bylo widac drugiej strony ulicy:) robi sie tak mistycznie i spokojnie jak bysmy byli w chmurach albo spowici dymem lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emmanuella Re: Też macie mgłe? 27.11.06, 15:20 No tak, tyle, ze ja przez tą mgłę dzis nie będę mogła popracowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Też macie mgłe? 27.11.06, 15:21 ale widze ze cieszy cie ten fakt, czy sie myle? a w jakiej pracy tak bardzo przeszkadza mgla? kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś
emmanuella Re: Też macie mgłe? 27.11.06, 15:22 jestem stewardesa :) i mgla tu naprawde przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Też macie mgłe? 27.11.06, 15:24 a ja godzine temu znałem granice mgły Odpowiedz Link Zgłoś
emmanuella Re: Też macie mgłe? 27.11.06, 15:26 Zaglądam w prognozy i widzę, ze nie tylko w Warszawie zapowiadają mgły :) Ciekawie, ciekawie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś