Dodaj do ulubionych

Owlosienie u facetow

IP: 213.164.4.* 16.11.01, 13:27
Kiedys prydazyla mi sie nastepujaca historia mialem wtedy lat 18, mieszkalem w
internacie. Wchodze do naszej wspolnej toalety i widze kumpla(starszego ode
mnie o pare lat), ktory goli sie pod pachami.JA w smiech i biegne do innych
zeby oglosic ta wspaniala nowine, krzycze: "Chlopaki ten pedal goli sie pod
pachami " i wiecie co, czterech chlopa sciagnelo koszulki i pokazalo mi
wygolone pachy. I tak zaczela sie moja "przygoda" z goleniem, pach ,czasami
klatki, przycinanie wlosow na malym etc. Kilka kobiet, widzac, ze mam przycieta
fryzure na malym robilo wielkie oczy. Pytanie do kobiet czy to takie dziwne?
(Higiena),a to facetow Czy wy tez sie przycinacie?.
Jarek
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: Owlosienie u facetow IP: 194.181.188.* 16.11.01, 13:33
      facet, jesteś zupełnie normalny, ja też tak robię. włosy w niektórych miejscach
      są po prostu niechigieniczne.
      pozdr.
      • Gość: Gucek Re: Owlosienie u facetow IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.11.01, 13:34
        Gość portalu: bibi napisał(a):

> facet, jesteś zupełnie normalny, ja też tak robię. włosy w niektórych miejscach
        >
        > są po prostu niechigieniczne.
        > pozdr.

kolejny pedał, do tego nieuk beeee.....co za byk, fuj
    • Gość: Gucek Re: Owlosienie u facetow IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.11.01, 13:33
      a co z jajami też golisz????? naprawdę pedały jesteście :o)

pozdr
      • Gość: bibi Re: Owlosienie u facetow IP: 194.181.188.* 16.11.01, 13:35
        zapewniam cię, że pedałem nie jestem. a ty pewnie jesteś niezłym brudaskiem.
        • Gość: __jan Re: Owlosienie u facetow IP: *.ibc.de.easynet.net 18.11.01, 16:08

> zapewniam cię, że pedałem nie jestem. a ty pewnie jesteś niezłym brudaskiem.

nie, on jest na pewno tym "prawdziwym facetem", a spi pewno z butami pod glowa -
          - jak prawdziwy cowboy, HEHEHEHEHEHEHE
        • Gość: Comberro Re: Owlosienie u facetow IP: 217.5.237.* 22.11.01, 16:04

> zapewniam cię, że pedałem nie jestem. a ty pewnie jesteś niezłym brudaskiem.

Koles, zapewniam - ze na brak higieny pomaga prosty, chamski prysznic. A pod
          pachy, zamiast zyletki, stosuje sie M Y D E L K O.
          Podobnie z jajami, bo tam zyletka to gotowe nieszczescie... a moze szczescie, bo
          sie nie rozmnozysz :>
      • Gość: X Re: Owlosienie u facetow IP: *.*.*.* 16.11.01, 13:45
        jasne...
        i pewnie jeszcze zydem i komunista (i murzynem?)
        cos ci sie chlopcze poplatalo miedzy higiena i orientacja seksualna.

• Gość: Jarek Re: Owlosienie u facetow IP: 213.164.4.* 16.11.01, 14:47
          Spoko jak ci sie podoba zarosniety gnat, smierdzace zarosniete pachy to ok!
          Czlowieku, nie krytykuj innych i nie ublizaj tylko dlatego, ze ty tak nie
          robisz. Waskie horyzonty to przeklenstwo.
          Jarek
          • Gość: Gucek Re: Owlosienie u facetow IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.11.01, 14:54
            No cóż, cały najazd gejów, buuuuachacha, jeśli golenie pach, nóg, jaj a może i
            rowa jest sposobem na utrzymanie higieny to wspólczuję waszym partnerom, aaaa
            feeee....
            • Gość: X Re: Owlosienie u facetow IP: *.*.*.* 16.11.01, 15:35
              aaafffffeeee to musza pachniec twoje pachy w lato.
              :)
              no chyba ze maskujesz ten zapach dezodorantem "brutal" napylanym bezposrednio
              na koszulke.
              • Gość: Gucek Re: Owlosienie u facetow IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.11.01, 15:51
                ty za to widzielasz naturalny zapach, teee,nooo, feromony ;o) i przyciągasz
                chłopaków...niesamowite!!!
                • Gość: X Re: Owlosienie u facetow IP: *.*.*.* 16.11.01, 16:24
                  A twoje feromony sa zapewne stlumione przez zjelczaly pot i "brutala" dzieki
                  czemu przyciagasz co najwyzej smetnie pobzykujace muszki.

• Gość: Leziox Re: Owlosienie u facetow IP: *.arcor-ip.net 16.11.01, 16:50
                    I znowu się żrecie jak buldogi.Ja tam od lat golę się pod pachami i nie widzę w
                    tym zdrożnego.Jeśli Polska jest krajem,w którym się nadal uważa,że pod pachami
                    golą się tylko pedały-pozostaje przesłać wyrazy współczucia dla
                    małomiasteczkowego kołtuństwa,którego w kraju naszym kochanym niestety
                    zatrzęsienie.Na włosach zbiera się rozłożony przez upał pot,na który nawet
                    najlepszy deo nie pomaga.Sam nie golę się na dole,bo tam łatwo dostaje się
                    alergii i uczuleń,po czym się wygląda,jakby miało syfa i kobiety uciekają z
                    wrzaskiem z sypialni.Ale wystarczy się myć,w upały nawet ze 3 razy dziennie.To
                    działa!
                    • Gość: Scorpion Re: Owlosienie u facetow IP: *.kom.tuwien.ac.at 16.11.01, 21:59
                      POd pachami a i owszem sie gole, a szczecine na malym przycinam na jezyka,
                      czysto pachnaco i estetycznie.
                      Scorpion
                      PS Wspolczucie dla Gucka czy jak mu tam, koltunizm.
              • Gość: bob Re: Owlosienie u facetow IP: 172.30.25.* 21.11.01, 13:40
                ludzie się myją czasami
          • Gość: ryzymałp Re: Owlosienie u facetow IP: 195.116.167.* 17.11.01, 11:57
            Jarek!!! Nie przejmuj sie tumanami! Mój facet tez goli sie pod pachami i
            na "małym" ( w sumie nad) a ja to uwielbiam. Ostatnio nawet niedobrze mi sie
            robi jak widze futro pod pachmi u facetów. Błeeee.... NATOMIAST NIE POZWALAM
            GOLIĆ KLATEK!!!!! NIGDY!!!!! Zarosnięta klata jest wyznacznikiem ilości
            testosteronu!
    • Gość: m-unia Re: Owlosienie u facetow IP: *.nyc.rr.com 16.11.01, 17:40
      O jak milo popatrzec/posluchac jak ktos mieskiem rzuca - od razu sie robi
      weselej:-))))))))))
      A co do nadmiaru szczecinki - grunt zeby bylo czysto i pachnaco, jesli
      komu latwiej utrzymac czystosc golac sie tu i owdzie, to czemu nie?
      A swoja droga to wiekszosc panow traktuje swoje owlosienie jako atrybut
      meskosci - nie wiedziec czemu, bo jak sie na przyklad maja brwi a la
      brezniew (fuj) do bycia samcem/mezczyzna ?
      No nie wiem , co kto lubi - moja znajoma na przyklad uwielbia zarosnieta
      meska pache, mnie taki krzak raczej ani ziebi ani grzeje, tak dlugo jak nie
      ma z tego miejsca zadnych rewelacji zapachowych...
      pozdr. dla wszystkich golacych i niegolacych, a zwlaszcza tych pachnacych
      :-)
      • trotula Re: Owlosienie u facetow 17.11.01, 12:21
        A ja lubie ogolonych facetow. Bylam kiedys z takim, ktory wygalal sie wszedzie,
        i uwierzcie mi - to jest naprawde i higieniczne, i estetyczne. Nie
        lubie "buszu", nawet jesli to busz pachnacy i swiezy. A wy lubicie kobiety z
        wlosami spod pachy? Tez chyba nie, prawda?
        • Gość: gonzor Re: Owlosienie u facetow IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 17:30
          ogolone okolice łonowe u kobiety to najprzyjemniejsze co może spotkać faceta,
          moja partnerka zostawia sobie wąziutki paseczek króciutkich włosków, nosi cudne
          stringi, a sam nie zapuszczam "krzaka" od dawien dawna czuję się o wiele lepiej
          gdy nie mam tam nic lub prawie nic, a wygolone pachy to podstawa higieny
          facetów a nie wspomnę o kobietach, jak widzę kłaki spod pach to mnie mdli
          ktoś kto dziwi sie na to, że można w cen sposób dbać o siebie to kołtun i
          najcześciej śmierdzi mu z pach, nieumytych jaj, a o świeżości polskich oddechów
          nie wspomnę, za granicą niespotykane zjawisko
          pozdrawiam Ogolonych i Ogolone
    • Gość: ece Re: Owlosienie u facetow IP: *.*.*.* 21.11.01, 15:06
      Od niedawna przycinam szuwary an dole. A malego gole przy podstawie maszynka.
      Kurcze - poprawa komfortu b. duza (no i maly w tych krzakach nie ginie, od razu
      zyskuje sie 2-3 centymetry dlugosci i przyjemnosci, no i b. mile wrazena jak
      dziewczyna sie bawi).
    • Gość: Magiczna Re: Owlosienie u facetow IP: *.bmj.net.pl 22.11.01, 09:11
      Przygladam sie juz od paru dobrych dni temu watkowi (zreszta to nie pierwszy
      poruszajacy te tematyke) i dojrzalam juz do zabrania glosu w tej kwestii. Z
      gory zaznaczam, ze wyrazam tylko i wylacznie swoja opinie, nikogo nie potepiam
      za to ze robi czy mysli inaczej.
      Otoz moj narzeczony (za dwa tygodnie juz maz)jest dosc bujnie owlosiony (na
      szczescie nie na plecach ;) ) i nie potrafie sobie wyobrazic ze moglby zaczac
      sie golic tu i owdzie. Dba o higiene, pod tym wzgledem nic nie moge mu
      zarzucic. Wydaje mi sie, ze wlasnie owlosienie jest czyms, co de facto odroznia
      mezczyzne od kobiety - to my mamy byc gladkie a oni powinni wygladac jak
      mezczyzni a nie jak lyse manekiny. Takie jest moje zdanie. Mam jeszcze pytanie
      do dziewczyny, ktora wypowiadala sie w tym watku. Pisala bodajze o tym, ze lubi
      jak jej facet jest wygolony wszedzie poza klata bo to wyznacznik poziomu
      testosteronu - wlosy to wlosy: skoro sa niehigieniczne w okolicach genitaliow
      to rownie niehigieniczne sa na klacie, prawda? Akceptowanie polowicznych
      rozwiazan jest troche dziwne - moim zdaniem albo niech sie goli caly skoro juz
      zaczal to robic (caly czyli lacznie z klata i nogami) albo w ogole.

Pozdrawiam,

Magi
      • Gość: ja Re: Owlosienie u facetow IP: 195.116.167.* 22.11.01, 09:45
        a właściwie dlaczego mam lubić wygolenie całkowite albo wcale go nie lubić?
        Nie lubię włosów pod pachami , bo źle mi sie kojarzą i brzydko wyglądają.
        Natomiast włosy na klacie kojarza mi sie dobrze.
        Idąc zgodnie z tokiem twojego myślenia, kobiety powinny golić sie również na
        głowie.
        • Gość: Magiczna Re: Owlosienie u facetow IP: *.bmj.net.pl 22.11.01, 13:31
          Gość portalu: ja napisał(a):

> a właściwie dlaczego mam lubić wygolenie całkowite albo wcale go nie lubić?
          > Nie lubię włosów pod pachami , bo źle mi sie kojarzą i brzydko wyglądają.
          > Natomiast włosy na klacie kojarza mi sie dobrze.
          > Idąc zgodnie z tokiem twojego myślenia, kobiety powinny golić sie również na
          > głowie.

To i mezczyzni rowniez ;)) Nie wiem czemu sie tak obruszasz, niczego Ci nie
          narzucam, tylko wyrazam swoja opinie.

• Gość: ja Re: Owlosienie u facetow IP: 195.116.167.* 22.11.01, 23:07
            Ok :-). Sorry ale alergicznie reaguje na skrajności typu albo włosy do pasa
            albo łysy.
      • Gość: JP Re: Owlosienie u facetow IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.11.01, 00:37
        > moim zdaniem albo niech sie goli caly skoro juz
        > zaczal to robic (caly czyli lacznie z klata i nogami) albo w ogole.
        >
        > Pozdrawiam,
        >
        > Magi

Zostaw nogi i wąsa samopas albo zgol sobie piórka na głowie hehe :)
    • Gość: Koralik Re: Owlosienie u facetow IP: 195.95.19.* 22.11.01, 15:00
      Gdy uslyszalam po raz pierwszy od mojego chlopaka, ze latem goli wlosy na
      klatce, myslalam, ze umre i to nie ze smiechu. Mowil, ze to ladnie wyglada, jak
      sie jest opalonym. Nie golil nigdzie indziej, tylko na klatce. Przez dwa lata
      widzialam go tylko raz z "lysa" klatka i stalo sie to jedna z przyczyn, dla
      ktorych przestalam sie z nim spotykac (nie to, ze golil, choc naprawde wole sie
      przytulic do owlosionej piersi!) - ja go po prostu nie mialam okazji widywac !!!
      Moja nowa milosc jest owlosiona jak nalezy i cudownie zachwyca sie gladkoscia
      mojej ogolonej skory. Pozdrawienia !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka