mahadeva 16.12.06, 13:40 Czy myslicie, ze elegancka kobieta moze malowac paznokcie na kolorowo? :) Troche boje sie wyjsc z domu z rozowymi :) Ale nie lubie nudy w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Czy manicure tylko francuski? 16.12.06, 13:58 Ja uważam,że jak najbardziej. Po porstu prześledź nowe trendy. Francuski jest zawsze modny i elegamcki co oznacza bezpieczny, ale inny manicure nie jest niewskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy manicure tylko francuski? 16.12.06, 14:01 wlasciwie to nie wiem gdzie je przesledzic :) chyba bede po prostu obserwowac ludzi :) a na reklamach perfum/torebek modelki rzadko maja francuski :) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Czy manicure tylko francuski? 16.12.06, 14:19 Różowy to też kolor :) I też może wyglądać elegancko :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: Czy manicure tylko francuski? 16.12.06, 14:42 Kolor różowy mówi: kochaj mnie ;) Ten różowy to czasem nawet krzyczy "kochaj mnie"...taki ma odcień. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Czy manicure tylko francuski? 16.12.06, 15:35 Spokojnie, na czerwono też możesz pomalować/. Jeśli paznokcie są zadbane, to można malowac na kolorowo, dlaczego by nie? Odpowiedz Link Zgłoś
karina2976 Re: Czy manicure tylko francuski? 17.12.06, 00:15 Mahadeva, mi osobiscie wydaje sie, ze akurat różowy jest mało elegancki - zwłaszcza ostry róz (blady lub brudny róż jest good, ale daleko mu do eleganckiego). Generalnie preferuje - przyciemnione odcienie czerwienie - wg mnie bardzo elegancki jest bordo lub sliwka - no i oczywiscie paznokcie muszą pasowac do stroju ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
walnientaenta Re: Czy manicure tylko francuski? 17.12.06, 00:30 ja maluję całe w kolorach beżu, kremu itp. Akurat francuski dla mnie nie jest elegancki - czesto zbyt sztuczny lub nie pasujacy do dłoni ( ktora w kształcie nie jest arystokratyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Czy manicure tylko francuski? 17.12.06, 12:01 Dlaczego sie boisz? Czy jest ustawowy zakaz pokazywania sie w miejscu publicznym z rozowymi paznokciami? Odpowiedz Link Zgłoś