Dodaj do ulubionych

Mam ochotę strzelić w pysk szefa - kto jeszcze?

19.12.06, 13:18
tak mnie dziś wpienił, ze mam ochotę go pacnąć prosto w czółko i powiedziec
goodbye - beze mnie firma się rozleci. Na nieszczęście kocham swoją pracę,
wiec tylko odburknęłam parę rzeczy, zeby nie bylo ze jakas potulna jestem. Ale
i tak mam ochotę go zastrzelić. KTO jeszcze dzisiaj nienawidzi swojego szefa?
PISAĆ!
Obserwuj wątek
    • mb800 Re: Mam ochotę strzelić w pysk szefa - kto jeszcz 19.12.06, 13:23

mogę się dołączyć, tylko ja zaje.....bym szefową. Szkoda gadać, opierdziela
      wszystkich kto tylko wejdzie do pokoju i to przy innych pracownikach . Traktuje
      ludzi jak pionki.
    • mandi.ole Re: Mam ochotę strzelić w pysk szefa - kto jeszcz 19.12.06, 13:24
      ooooo ja dzis wyraznie nie znosze mojego wspolpracownika. jemu sie wydaje ze
      jest moim szefem. niech ma...ale tak mnie wnerwia od wczoraj,ze a z mnie
      sciska!!! usmiecham sie tylko, ale w duchu przeklinam go...po dnosem tez, ale
      mam to szczescie, ze nie rozumie co gadam :):)
      na szczescie od czwartku idzie na urlop, wiec buraka nie zobacze przez 2 nast
      tyg:)
    • jo.anna22 Re: Mam ochotę strzelić w pysk szefa - kto jeszcz 19.12.06, 13:25
      I ja tez mam...tylko ,ze u mnie to jest consatns....:))
    • nancy08 Ja!!!!!!!!!!! 19.12.06, 13:26
      Nienawidzę, nienawidze, nienawidze swojego szefa !!!!!!!!!!!! Durny, nadęty
      cwaniaczek, który w dodatku udaje, że stoi na równi z wszystkimi w biurze!!!! A
      tak naprawde z nikim się nie liczy, nasze (słuszne) sugestie puszcza mimo uszu
      i nadal obstaje przy swoim, utrudniając nam życie!!! NIENAWIDZĘ tego barna!!!
      Wrrrrrr.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uff, ale mi ulżyło ... ;)
    • izabellaz1 Re: Mam ochotę strzelić w pysk szefa - kto jeszcz 19.12.06, 13:32
      W Japonii podobno w firmach mają takie makiwary do tłuczenia w przerwach:)
      Rewelacyjne rozwiązanie na pozbycie się nadmiaru agresji hihi po na przykład
      takim "starciu" z szefem:D
      Ciekawe, które worki nadawałyby się po powtórnego użytku w przypadku polskich
      kobiet:D Obstawiam, że z wszystkich posypałyby się trociny:D
    • krwawabestia Re: Mam ochotę strzelić w pysk szefa - kto jeszcz 19.12.06, 16:09
      wszyscy tak mowia ze bez nich firma padnie
    • wild.horse Re: Mam ochotę strzelić w pysk szefa - kto jeszcz 19.12.06, 18:22
      aserath napisała:

> PISAĆ!

Lubisz rozkazywać.
      Kiedyś pracowałam z taką jedną, która wszystkich rozstawiała po kątach i
      myślała, że bez niej firma rozleci się.
      Została zwolniona i wszyscy odetchnęli. A, firma nawet lepiej prosperuje:))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka