napoleo 10.01.07, 11:40 wiadomosci.o2.pl/?s=261&t=314902 powinna dostać od rządu jakieś odznaczenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: ma babka kondycję 10.01.07, 12:55 Wystarczy że Bóg,ją w dzieci wynagrodził;-) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: ma babka kondycję 10.01.07, 14:22 Jak ma kondycję i stać ich na utrzymanie tylu dzieci, nie widzę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: ma babka kondycję 10.01.07, 14:43 myślę, że powinna otrzymać pomoc finansową - tak jak np. matki pięcioraczków Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: ma babka kondycję 10.01.07, 16:32 Dlaczego? Przeciez to jej wybór. Daczego z naszych podatków ma kasę dostawać kobieta która chce miec dużo dzieci? I sobie je urodziła... Chyba że chcesz jej pomóc indywidualnie... prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: ma babka kondycję 10.01.07, 16:57 napoleo napisał: > myślę, że powinna otrzymać pomoc finansową - tak jak np. matki pięcioraczków oczywiście że powinna za to że zasila polską ziemię polskim dziećmi rasy białej,jak babki będą tak rodzić po 1 i 1/3 dziecka średnio ta araby i murzyni(m.in z Kamerunu) nas zjedzą Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: ma babka kondycję 10.01.07, 17:00 Tam nic nie było o kolorze. Moze zasila w inne barwy polską ziemię?? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ma babka kondycję 10.01.07, 19:01 > myślę, że powinna otrzymać pomoc finansową - tak jak np. matki pięcioraczków A ja myślę, że nie powinna. Ona miała wybór. Pięcioraczki się przydarzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ma babka kondycję 10.01.07, 19:00 > powinna dostać od rządu jakieś odznaczenie Niby za co? Jeżeli jest w stanie te dzieci utrzymać i wychodwać to super, życzę szczęścia i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś