grzeszny-aniol 17.01.07, 18:54 jaki film romantyczny polecacie? moze byc tez komedia romantyczna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warsawvoice Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 18:58 bezapelacyjnie "Kiedy Harry poznal Sally" Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: "Notting Hill" 17.01.07, 19:37 Komedyjka taka sobie ale muzyczka mi została w pamięci w formie jakiegoś lalala i męczy. Może by ktoś podrzucił namiary na ścieżke dźwiekową z tego filmu albo chociaż fragmenty. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Miasto Aniołów n/t 17.01.07, 19:11 uwielbiam miasto aniolow;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Miasto Aniołów n/t 17.01.07, 21:52 grzeszny-aniol napisała: > uwielbiam miasto aniolow;) Oo, ja też. Meg Ryan i Nicolas CAge stworzyli świetny duet Ogólnie to moj ulubiony wyciskacz łez na babskie nasiadówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kozborn Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 19:30 Dla mnie najbardziej romantycznym filmem jest Don Juan de Marco :) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Ostatnio oglądałem ... 17.01.07, 20:37 "Holiday" (USA), "Jak we śnie" (Francja) "Za rok ... jak dobrze pójdzie" (Francja) Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna_zmija Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 21:50 i oczywiście ... "Pachnidło" Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 22:26 Ja sie zawsze wzruszam na terminatorze 2 smok Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 22:30 tak tak jak Arnie spuszcza się po łańcuchu do tej płonącej cieczy i trzyma kciuka w górze...chlip chlip...wzruszyłam się;) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 22:32 > tak tak jak Arnie spuszcza się po łańcuchu do tej płonącej cieczy i trzyma > kciuka w górze...chlip chlip...wzruszyłam się;) Pierwsza kobieta, ktora mnie rozumie :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Co się wydarzyło w Madison County 17.01.07, 22:34 i jedna z ostatnich scen w deszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 22:37 smok_sielski napisał: > Pierwsza kobieta, ktora mnie rozumie :) Nie śmiej się:) Ja naprawdę miewałam łezkę w oku przy tej scenie:D Aż mi wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: Najlepszy film romantyczny 18.01.07, 12:07 co prawda do komedii romantycznej mu daleko, ale dla mnie naj,naj jest" dziewięć i pół tygodnia" ,niezapomniana muzyka, fajny film na romantyczny walentynkowy wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 22:34 Generalnie nie przepadam za komediami romantycznymi ale uwielbiam komedię "romantycznopodobną" "Boski Żigolo". UWIELBIAM:):):)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 22:47 Jesli chodzi o skale wzruszenia to chyba najbardziej płakałam na "Goście, goście" i "Asterixie". Komedie romantyczne sa wszystkie na jedno kopyto i niewiele z nich pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 22:52 a "to własnie miłośc" z niezawodnym hugh grantem?;) holiday jak najbardziej. poza tym zawsze ciepło wspominam "między słowami".moze "romantyczny" to nie jest najlepsze określenie, ale bardzo nastrojowy uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 22:57 Nie da się ukryć że mam braki, może te filmy zmieniłyby moje przekonanie o komediach romantycznych. Ogólne lubię dobrą zabawę, ckliwości nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 23:03 Miedzy slowami jest bardzo klimatyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Najlepszy film romantyczny 17.01.07, 23:37 a ja sie zawsze wzruszam na "Bodyguardzie";) Odpowiedz Link Zgłoś