nutopia 31.01.07, 15:02 dostajecie e-maile od niej? (Kto dostaje to bedzie wiedział o czym mówię) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Od Mahadevy? ;) n/t 31.01.07, 15:25 pytam serio chcę wiedzieć czy ten ktoś (nie wiem kto bo to nowy nick) do was również pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Od Mahadevy? ;) n/t 31.01.07, 15:27 nie... ale pisze coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Od Mahadevy? ;) n/t 31.01.07, 15:27 Ja odpowiadam serio. Nie mam pojęcia, o kim mówisz. Może napisz bardziej szczegółowo, o co chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Od Mahadevy? ;) n/t 31.01.07, 17:20 Do mnie nie. Ale siur do mnie tylko raz napisal, czy dwa - nie pamietam... wiec nie moge narzekac... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Od Mahadevy? ;) n/t 31.01.07, 18:40 Taki jeden bardzo wesoly czlowiek z dosc specyficznym poczuciem humoru. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Od Mahadevy? ;) n/t 31.01.07, 15:36 bardzo smieszne znalazlas sobie kozla ofiarnego jakiez nedzne instynkty tu wychodza z ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Od Mahadevy? ;) n/t 31.01.07, 15:37 Ojoj, ale się przejęłaś, jakby było czym :) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: czy wy też? 31.01.07, 20:19 ja tez nie dostaje, tez sie czuje pominieta;) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: czy wy też? 31.01.07, 16:51 Hmm, ja dostaję duzo dziwnych maili, więc nie wiem o kogo chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy wy też? 31.01.07, 19:46 do mnie pisze kobieta pod nickiem, który nie występuje na forum. Pyta mnie o znajomość z pewnym forumowiczem (forowiczem). Czy z nim pisałam, kiedy i co i czy tylko e-maile czy tez na gg... i tak się zastanawiam, czy ona tylko mnie molestuje czy też jeszcze którąś z Was poprosiłam ją, by podała mi swój forumowy nick to pogadamy ale ona stwierdziła, że nie pisze na forum, niemniej jednak po pokazaniu się tego wątku korespondencja z jej strony ustała dziwne ... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czy wy też? 31.01.07, 19:53 nie martw sie, duzo jest popieprzonych osob w sieci, ktore uwielbiaja uprzykrzac zycie innym Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy wy też? 31.01.07, 20:00 Trzeba bylo tak od razu... myslalam, ze o siura chodzi. Dostalam jakis czas temu maila od panny o nicku na "a". I to nie byla alpepka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy wy też? 31.01.07, 20:04 ania.downar napisała: > Trzeba bylo tak od razu... myslalam, ze o siura chodzi. Dostalam jakis czas > temu maila od panny o nicku na "a". I to nie byla alpepka :-) eee od siura nic nie dostaje!:D fajny? Więc chyba ta panna o której piszesz to pisze również do mnie z tym, że do mnie pisze z nicku na k. Ale tak przeleciałam wypowiedzi teog forowicza o którym ona pisała no i muszę stwierdzić, że zawsze pojawia się obok niego panna właśnie na a i z liczbą w nicku:D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czy wy też? 31.01.07, 20:06 czy mozna liczyc na pikantne szczegoly? :))) nono...zazdrosny ktos jest i Cie napastuje.. hehe sporo takich debilek jest, naprawde nie masz sie czym przejmowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy wy też? 31.01.07, 20:08 Nutopka... moja na "a" nie ma liczby przy nicku :-) W ten sposob to chyba do niczego nie dojdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy wy też? 01.02.07, 09:36 ania.downar napisała: > Nutopka... moja na "a" nie ma liczby przy nicku :-) > W ten sposob to chyba do niczego nie dojdziemy. > andzia wysłałam ci list:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy wy też? 01.02.07, 11:05 pewnie chodzi ci o kinekkinek, czy jakoś tak, ona jest nienormalna i pisze pod co najmniej dwoma nickami. Zauważyłam ją, ale do mnie nie pisuje,więc się wcześniej nie odzywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: czy wy też? 01.02.07, 17:54 nutopia napisała: > ...., że zawsze pojawia się obok niego panna właśnie na a i z liczbą w > nicku:D ufff to nie ja:P Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca ja nie narzekam:D 31.01.07, 21:01 Do mnie napisał kiedyś Waldek :D I przysłał fotki swoje i Junko :D Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: ja nie narzekam:D 31.01.07, 22:08 Do mnie też nikt nie pisze, bu ;( ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: czy wy też? 01.02.07, 11:00 no coz, i ja nie dostaje ostanio zadnych maili ;) moze to jakas zazdrosna zonka sprawdza niewiernego meza? widzi ze siedzi na forum i gaduli a ona biedna przy garach... tez bym pomyslala ze cos nie tak. ale wywiadu bym nie przeprowadzala. niemniej jednak, biedna jest, wspolczuje ci pani 'K" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: czy wy też? 01.02.07, 19:12 nutopia napisała: > dostajecie e-maile od niej? (Kto dostaje to bedzie wiedział o czym mówię) ja dostaję od niego . forma męska chyba . od spama nie znam go a wysyła rózne tam takie niektóre śmieszne nawet Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: czy wy też? 01.02.07, 19:16 nie. ale jesli dostajesz jakies chamskie maile, maile z grozbami etc, to radze przeslac je do administracji oraz zalozyc odpowiedni watek na forum o moderacji o raz forum o forum (nawet wklejajac tresc maila) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy wy też? 02.02.07, 10:26 Siur, dzieki za te 16 mail'i, ktore wyslales w nocy. Nie umiem Ci nic poradzic, ale pozdrawiam Cie serdecznie, palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: czy wy też? 03.02.07, 00:22 ja dostałam 9 maili od secjalnego11... nie otwierałam Odpowiedz Link Zgłoś