szczurek_x 14.04.03, 22:06 J' espere qu' elle est quelque part ici. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bydlaku.... Re: Ou est anahella, mon anahella??? IP: *.acn.pl 14.04.03, 22:58 szczurek_x napisał: > J' espere qu' elle est quelque part ici. wyjeb się z FK, bo cię psami poszczujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Ou est anahella, mon anahella??? IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 17.04.03, 19:41 szczurek_x napisał: > J' espere qu' elle est quelque part ici. Czy popełniłeś skutecznego samobuja ? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Ogloszenie 18.04.03, 01:43 Sprzedam tanio forumowego wielbiciela. Platnosc rozloze na raty. Zwrotu nie przyjmuje. Jezeli szybko sie zdecydujesz to w promocji dorzuce paczke trocin i zapas karmy dla gryzonia na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Ogloszenie IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.04.03, 02:32 Ty na wszystkim tak potrafisz zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ogloszenie 18.04.03, 19:00 Gość portalu: ................. napisał(a): > Ty na wszystkim tak potrafisz zarobic? No wiesz - ja prowadze hulaszczy tryb zycia, wiec z czegos na te szalenstwa trzeba miec;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIPOKRYTA Re: !!! ANA-z- HELL' a Ogloszenie IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 18.04.03, 10:41 anahella napisała: > Sprzedam tanio forumowego wielbiciela. Platnosc rozloze na raty. Zwrotu nie > przyjmuje. 88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888 SAMA GO PODPUSZCZAŁAŚ I DOPUSZCZAŁAŚ.SZYBKO SIĘ ZNUDZIŁ ? 88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: !!! ANA-z- HELL' a Ogloszenie 18.04.03, 12:32 Gość portalu: HIPOKRYTA napisał(a): 8888888888888888888888888888888888888888888888888888888888 8 > SAMA GO PODPUSZCZAŁAŚ I DOPUSZCZAŁAŚ.SZYBKO SIĘ ZNUDZIŁ ? > 88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888 co ty? sam sie przyplatal do mnie. Ja jestem powazna starsza pani wiec jakos musze sobie z nim poradzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek_x Re:Jszcze nie!!!! 18.04.03, 15:59 jeszcze nie , dorga anahello, rezygnuje z ciebie! Dzisiaj sie umowilem z moja byla miloscia, zaprosze ja do kawiarni, potem do pubu, a wieczorem do siebie, kawalerka brata est vide. mam nadzieje na dobre bzykanie w dzisiejsza noc, tego tez wszystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re:Jszcze nie!!!! 18.04.03, 17:54 szczurek_x napisał: > jeszcze nie , dorga anahello, rezygnuje z ciebie! Dzisiaj sie umowilem z moja > byla miloscia, zaprosze ja do kawiarni, potem do pubu, a wieczorem do siebie, > kawalerka brata est vide. mam nadzieje na dobre bzykanie w dzisiejsza noc, > tego tez wszystkim zycze I widzisz? Wszystko zepsules amatorze:P Gdybys nie byl taki nachalny to kto wie co by sie dzialo.... a tak to dzis wieczorem bedziesz sie delektowal odgrzewanym obiadem;P A ja mam smaczny i swiezy deserek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forty Re: Ou est anahella, mon anahella??? IP: 217.153.130.* 18.04.03, 09:01 szczurek_x napisał: > J' espere qu' elle est quelque part ici. Ponieważ Anahella jest rodzaju żeńskiego, jak mniemam, winno być nie "mon" ale "ma" , n'est pas ? Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Ou est anahella, mon anahella??? 18.04.03, 10:21 Gość portalu: forty napisał(a): > Ponieważ Anahella jest rodzaju żeńskiego, jak mniemam, winno być nie "mon" > ale "ma" , n'est pas ? Wręcz przeciwnie. Gdy rzeczownik zaczyna się od samogłoski, a tak jest z Anahellą, używamy "męskiego" zaimka dzierżawczego. Inaczej trudno byłoby wymówić taki ciąg wyrazów. Przykłady: mon arme [moja broń]. 'arme' w jęz. francuskim, tak jak i w naszym, jest rodzaju żeńskiego. Ton efficience [twoja wydajność]. Salutations. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Exactement Oka5:) n/t 18.04.03, 12:34 oka5 napisała: > Gość portalu: forty napisał(a): > > > > Ponieważ Anahella jest rodzaju żeńskiego, jak mniemam, winno być nie "mon" > > ale "ma" , n'est pas ? > > Wręcz przeciwnie. Gdy rzeczownik zaczyna się od samogłoski, a tak jest z > Anahellą, używamy "męskiego" zaimka dzierżawczego. Inaczej trudno byłoby > wymówić taki ciąg wyrazów. Przykłady: mon arme [moja broń]. 'arme' w jęz. > francuskim, tak jak i w naszym, jest rodzaju żeńskiego. Ton efficience [twoja > wydajność]. > Salutations. Odpowiedz Link Zgłoś
callidus Re: Ou est anahella, mon anahella??? 18.04.03, 12:30 Ja bym chętnie go kupił ale on nie chce może woli Eukaliptusa :( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ou est anahella, mon anahella??? 18.04.03, 12:35 callidus napisała: > Ja bym chętnie go kupił ale on nie chce może > woli Eukaliptusa :( Jego o zgode nie bedziemy pytac:) Dobijamy targu po cichu. To ile dajesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
callidus Re: Ou est anahella, mon anahella??? 18.04.03, 13:20 anahella napisała: > Jego o zgode nie bedziemy pytac:) Dobijamy targu po cichu. > To ile dajesz?;) Kosz wiejskich jajek i słodkiego barana- Przybijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ou est anahella, mon anahella??? 18.04.03, 13:28 callidus napisała: > anahella napisała: > > > Jego o zgode nie bedziemy pytac:) Dobijamy targu po cichu. > > To ile dajesz?;) > > Kosz wiejskich jajek i słodkiego barana- Przybijasz? jako umiarkowana wegetarianka zamiast barana proponuje metr ziemniakow do piwnicy i po pol metra cebuli i marchewki. Do marchewki przydalyby sie tez kwasne jablka (mniam:) uwielbiam tarta marchewke z jablkami!) Odpowiedz Link Zgłoś
callidus Re: Ou est anahella, mon anahella??? 18.04.03, 18:47 anahella napisała: > callidus napisała: powinno być napisał - widocznie nie czytałąś pewnego wątku (próbowałem go znaleść ale chyba wycięty czy co) Jego o zgode nie bedziemy pytac:) Dobijamy targu po cichu. To ile dajesz?;) Koło poszło w ruch i teraz już go się nie zatrzyma chce mego zwierzaczka. > jako umiarkowana wegetarianka zamiast barana proponuje > metr ziemniakow do piwnicy i po pol metra cebuli i > marchewki. Do marchewki przydalyby sie tez kwasne jablka > (mniam:) uwielbiam tarta marchewke z jablkami!) ziemniaki zgoda marchewka i jabłka też- ale cebuli nie dam !!! Już zwierzaczek moj? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Niech bedzie 18.04.03, 18:59 callidus napisała: > ziemniaki zgoda marchewka i jabłka też- ale cebuli nie dam !!! > Już zwierzaczek moj? Oki, bedzie bez cebuli. Wiec czekam az zajedziesz furmanka, powitam cie w progu chlebem i sola i w lowickim pasiaku:) Szczurek juz przygotowany troche sie opieral ale powiedzialam mu ze oddaje go w dobre rece wiec sie uspokoil. Po zakonczeniu transakcji idziemy do gospody ja opic:) Odpowiedz Link Zgłoś
callidus Re: AAAAAAAAAA 18.04.03, 19:14 anahella napisała: Oki, bedzie bez cebuli. Wiec czekam az zajedziesz furmanka, powitam cie w progu > > chlebem i sola i w lowickim pasiaku:) Szczurek juz przygotowany troche sie > opieral ale powiedzialam mu ze oddaje go w dobre rece wiec sie uspokoil. > > Po zakonczeniu transakcji idziemy do gospody ja opic:) A napewno jest dobrze wyszorowany - bo ostatnio zwierzaczek oddawał się różnym typom poza plecami swej pani ? Jeżeli tak to strzelimy po kilka trójniaczków - a później deserek o którym - a później wskocze na moją duziom mysie -UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: AAAAAAAAAA 18.04.03, 19:16 callidus napisała: > A napewno jest dobrze wyszorowany - bo ostatnio zwierzaczek oddawał się różnym > typom poza plecami swej pani ? > Jeżeli tak to strzelimy po kilka trójniaczków - a później deserek o którym > - a później wskocze na moją duziom mysie -UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Wyszorowany, uczesany - pierwsza klasa. Nawet mu rozowa kokardke zawiazalam na szyi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _bydlaku Re: AAAAAAAAAA IP: *.acn.pl 18.04.03, 21:18 callidus napisała: > anahella napisała: > > Oki, bedzie bez cebuli. Wiec czekam az zajedziesz furmanka, powitam cie w progu > > > > chlebem i sola i w lowickim pasiaku:) Szczurek juz przygotowany troche sie > > > opieral ale powiedzialam mu ze oddaje go w dobre rece wiec sie uspokoil. > > > > Po zakonczeniu transakcji idziemy do gospody ja opic:) > > A napewno jest dobrze wyszorowany - bo ostatnio zwierzaczek oddawał się różnym > typom poza plecami swej pani ? > Jeżeli tak to strzelimy po kilka trójniaczków - a później deserek o którym > - a później wskocze na moją duziom mysie -UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Za duzo zdrobnień w Twoim texcie!!!!!!!!!!!!!!!!to drobnomieszczanskie > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: AAAAAAAAAA 19.04.03, 02:06 Gość portalu: _bydlaku napisał(a): > Za duzo zdrobnień w Twoim texcie!!!!!!!!!!!!!!!!to drobnomieszczanskie Nie nie nie nie! Nie drobnomiesczanskie. Wykreowalysmy w tej rozmowie klimat sielski. Gdybysmy chcialy klimat drobnomiesczanski to nie jaja, ziemniaki i inne takie bralybysmy pod uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydlaku...... Re: AAAAAAAAAA IP: *.acn.pl 21.04.03, 19:54 anahella napisała: > Gość portalu: _bydlaku napisał(a): > > > Za duzo zdrobnień w Twoim texcie!!!!!!!!!!!!!!!!to drobnomieszczanskie > > Nie nie nie nie! Nie drobnomiesczanskie. Wykreowalysmy w tej rozmowie klimat > sielski. Gdybysmy chcialy klimat drobnomiesczanski to nie jaja, ziemniaki i > inne takie bralybysmy pod uwage:) DESERKI,...TRÓJNIACZKI,...ZWIERZACZKI... Im więcej zdrobniej,tym większy kicz. dbaj o formę wypowiedzi. > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: AAAAAAAAAA 21.04.03, 20:18 Gość portalu: Bydlaku...... napisał(a): > DESERKI,...TRÓJNIACZKI,...ZWIERZACZKI... Im więcej zdrobniej,tym większy kicz. > dbaj o formę wypowiedzi. Przyganial kociol garnkowi. W odroznienium od ciebie pisze zawsze pod tym samym nickiem - a nie jak ty - co watek inny nick. Twoj prosty styl czuc na odleglosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydlaku.... Re: AAAAAAAAAA IP: *.acn.pl 22.04.03, 15:12 anahella napisała: > Gość portalu: Bydlaku...... napisał(a): > > > DESERKI,...TRÓJNIACZKI,...ZWIERZACZKI... Im więcej zdrobniej,tym większy > kicz. > > dbaj o formę wypowiedzi. > > Przyganial kociol garnkowi. W odroznienium od ciebie pisze zawsze pod tym samym > > nickiem - a nie jak ty - co watek inny nick. Twoj prosty styl czuc na odleglosc Ktos cię widać czesto-gesto oszukiwał/ warto poczytac wiktymologię / masz komplex wymyslania nicków i śledzisz, czy dana osoba ma jeden, czy setki. Twoja druga pasja ( 10-ta,? 100-na ??) to prowokowania dewianta szczurka. I pamietaj, ze pod sieć acn podłączono ostatni tysiące nowych kablarzy/kablowników=użytkowników pakietu aster. Mniej hipokryzji i mniej zdrobnień! >bydlaku< > > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: AAAAAAAAAA 22.04.03, 16:05 Gość portalu: Bydlaku.... napisał(a): > Ktos cię widać czesto-gesto oszukiwał/ warto poczytac wiktymologię / masz > komplex wymyslania nicków i śledzisz, czy dana osoba ma jeden, czy setki. Twoja > > druga pasja ( 10-ta,? 100-na ??) to prowokowania dewianta szczurka. I pamietaj, > > ze pod sieć acn podłączono ostatni tysiące nowych > kablarzy/kablowników=użytkowników pakietu aster. Mniej hipokryzji i mniej > zdrobnień! >bydlaku< Ok, to umowmy sie ze polecisz mi jakiegos psychiatre i w ten sposob pomozesz mi na moje dolegliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlaku... Re: AAAAAAAAAA IP: *.acn.pl 22.04.03, 22:47 anahella napisała: > Gość portalu: Bydlaku.... napisał(a): > > > > Ktos cię widać czesto-gesto oszukiwał/ warto poczytac wiktymologię / masz > > komplex wymyslania nicków i śledzisz, czy dana osoba ma jeden, czy setki. > Twoja > > > > druga pasja ( 10-ta,? 100-na ??) to prowokowania dewianta szczurka. I pami > etaj, > > > > ze pod sieć acn podłączono ostatni tysiące nowych > > kablarzy/kablowników=użytkowników pakietu aster. Mniej hipokryzji i mniej > > zdrobnień! >bydlaku< > > > Ok, to umowmy sie ze polecisz mi jakiegos psychiatre i w > ten sposob pomozesz mi na moje dolegliwosci. Weż się za się i napewno obejdziesz się bez psychiatry. Poza tym sprawa nie wydaje się być aż takiej rangi, ( godnej profesjonała ) > > Odpowiedz Link Zgłoś