Gość: BYDLAKU... Re: anahello, dosc tych ciuciubabek, daj znac! IP: *.acn.pl 14.04.03, 22:21 szczurek_x napisał: > Tesknie. .............Jeb sie sam Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek_x Re: anahello, dosc tych ciuciubabek, daj znac! 14.04.03, 22:25 Gość portalu: BYDLAKU... napisał(a): > szczurek_x napisał: > > > Tesknie. > > .............Jeb sie sam no, niestety , nie mam w co sie jebac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydlaku.... Re: anahello, dosc tych ciuciubabek, daj znac! IP: *.acn.pl 14.04.03, 22:34 szczurek_x napisał: > Gość portalu: BYDLAKU... napisał(a): > > > szczurek_x napisał: > > > > > Tesknie. > > > > .............Jeb sie sam > no, niestety , nie mam w co sie jebac JEB się w dziurke od klucza. to ma każdy w zasięgu. A najlepiej idź się przekimaj. Sio stąd. / bydlak-zawałowiec/ Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek_x Re: anahello, dosc tych ciuciubabek, daj znac! 14.04.03, 22:40 wez odryp sie kutasie/pizdo ode mnie. Jak nie zaraz przegonie prysne spermichem miedzy oczy przedtem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydlaku....ku Re: szczurze, dosc !!!!! IP: *.acn.pl 14.04.03, 22:51 szczurek_x napisał: > wez odryp sie kutasie/pizdo ode mnie. Jak nie zaraz przegonie prysne > spermichem miedzy oczy przedtem ...tasem jestem, kutasem, szczurze kanalizacyjny, weź spida i skocz z dachu, albo z kanału wyskocz przez muszlę klozetową, przypale pojebany. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek_x Re: szczurze, dosc !!!!! 14.04.03, 22:56 cicho tam kurwa!!!bo jak nie to bedzie bez nawilzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydlaku_szczu Re: szczurze, dosc !!!!! IP: *.acn.pl 14.04.03, 23:07 Gość portalu: Bydlaku....ku napisał(a): > >> > ...tasem jestem, kutasem, szczurze kanalizacyjny, weź spida i skocz z dachu, > albo z kanału wyskocz przez muszlę klozetową, przypale pojebany. ...rze kanalizacyjny. Zamknij kaprawe ślepia, jebnij się na sucho ( dwa ruchi i suchi ) i idź spać. A jak juz zaśniesz, to wszystkie zdechłe szczury z nor wstaną i cię wyjebią. A póżniej będziesz musiał je zjeść i to bez soli. Sio. szase są szję ...ale ze szczurami. Zdechnij wreszcie po tej trutce,trepie wonny. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Nie mam watpliwosci 15.04.03, 08:32 Ze dwoch panow z tego watku to ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydlaku Re: MIEJ wątpliwosci !!!!! IP: *.acn.pl 15.04.03, 22:21 anahella napisała: > Ze dwoch panow z tego watku to ta sama osoba. Mylisz się,mimo braku wątpliwości. Bydlaku jest wrogiem szczura. nie jest to drJ & mr.H story. Ani nic z klimatów alter ego. Takie świnie jak szczur należy gonić. Chyba,ze cię kreci takie byle jakie świntuszenie prymitywa naćpanego > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: MIEJ wątpliwosci !!!!! 16.04.03, 02:07 Jeszcze ci sie nie znudzilam????? Odpowiedz Link Zgłoś