Gość: Xanatos IP: *.acn.pl 15.04.03, 23:53 a ile to nawet Wam się nie przyśni :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną IP: *.acn.pl 16.04.03, 00:02 Że też cholera ma mój adres ip... Crotalus to oryginalny, mój stary nick Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną 16.04.03, 00:02 ...powiedział Xanatos, licząt na to, ze wszyscy, podobnie jak on sam, mają kłopoty z liczeniem w obrębie dwóch :-)))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza PRZESTAŃCIE!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 00:04 zupełnie jak pyskówka negryXY z pajdeczką... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: PRZESTAŃCIE!!! IP: *.acn.pl 16.04.03, 00:04 Ale ja na prawdę nie wytrzymam i zaraz mu strzelę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: PRZESTAŃCIE!!! IP: *.acn.pl 16.04.03, 00:06 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Ale ja na prawdę nie wytrzymam i zaraz mu strzelę... Jezu... umie napisać Crotalus... a może buraku wiesz co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: PRZESTAŃCIE!!! 16.04.03, 00:12 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > Ale ja na prawdę nie wytrzymam i zaraz mu strzelę... > > > Jezu... umie napisać Crotalus... a może buraku wiesz co to znaczy? No i co buraku. Już znalazłeś co to znaczy? Łatwo jest obrażać ludzi przez net. Prawda. Może chciałbyś powiedzieć mi coś w twarz, he? Na przykład jutro? Co buraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: PRZESTAŃCIE!!! IP: *.acn.pl 16.04.03, 00:05 Gość portalu: Aisza napisał(a): > zupełnie jak pyskówka negryXY z pajdeczką... ;-) No ale ten burak, któremu nie zdołałem w niedzielę obić ryja podszywa się pode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: PRZESTAŃCIE!!! 16.04.03, 00:10 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Co za idiota! Co mi jeszcze ciekawego buraku powiesz? Pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Aiszu... 16.04.03, 00:05 czasem nie można się powstrzymać :-)))) zwłaszcza, gdy się kogoś lubi... dostałaś kolejna porcję (jakieś trzy minuty temu)? m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną 16.04.03, 00:05 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > a ile to nawet Wam się nie przyśni :) No dobra, wierzymy Tobie... :o) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną IP: *.acn.pl 16.04.03, 00:13 Jestem najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną 16.04.03, 02:17 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > a ile to nawet Wam się nie przyśni :) A co to za ekshibicjonizm cie dopadl chlopie? Tylko nie opowiadaj o kazdej dziewczynie w osobnym watku, bo juz tu mamy takie pisarki;) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną 16.04.03, 08:09 anahella napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > a ile to nawet Wam się nie przyśni :) > > A co to za ekshibicjonizm cie dopadl chlopie? Tylko nie opowiadaj o kazdej > dziewczynie w osobnym watku, bo juz tu mamy takie pisarki;) To nie ja anahellu. Jakiś mały, licealny frustrat się pode mnie podszywa. Cóż zrobić skoro ma taki sam adres ip. Chyba się tylko logować... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną 16.04.03, 10:39 xanatos1 napisał: > > To nie ja anahellu. Jakiś mały, licealny frustrat się pode mnie podszywa. Cóż > zrobić skoro ma taki sam adres ip. Chyba się tylko logować... Hmmm... domena acn.pl nie ma najlepszej slawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną IP: *.chello.pl 16.04.03, 10:57 po co dajesz sie podpuszczać i zniżasz się do poziomu, ktorego nie pochwalasz? Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Miałem dziewczynę i to nie jedną 16.04.03, 11:00 Gość portalu: anE napisał(a): > po co dajesz sie podpuszczać i zniżasz się do poziomu, ktorego nie pochwalasz? Zły dzień. Nie lubię chamstwa wobec innych. Wobec siebie to mi wszystko jedno, bo nie dbam o to co o mnie ludzie myślą :))) Odpowiedz Link Zgłoś