szczurek_x 17.04.03, 23:39 Kto tu jest w tej chwili????? Anahella , jestes tu, metną?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurek_x Re:Czemu nuda? 17.04.03, 23:45 Mi nie jest nudno, wlasnie wypilem z kumplem , ktory na produkcji pracuje, a mialo byc tak fajnie, mialem zostac uczonym, a pije wino pod blokiem jak ostatni zul, ratujcie mnie, moze cos bedzie jeszcze ze mna, zostane profesorem, nie jestem glupi przecierz chyba?????? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek_x Re:bien sur!!!! 17.04.03, 23:48 cos ty, ja moglbym zrobic cos zle, nigdy nie moglbym sie narazic skarbowce, aaa, pytanie, czy kolodko chcial aby za zlozenie korekty placono kary, czy to moje terazniejsze urojenia zwiazane z zazytym alkoholem? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re:bien sur!!!! 17.04.03, 23:51 wejdź sobie na stronkę ministerstwa fin. on tam często na czacie jest :) Spytaj go osobiście - bo ja za takie porady to qpę kasy sobie liczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek_x Re:bien sur!!!! 17.04.03, 23:54 A kim tys jest????biegla rewidentka czy doradca podatkowa?????lub zwykla szara myszka w z urzedu skarbowego , ktora siedzi w kancelarii?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re:Spytaj Pinokia - on wie o mnie wszystko :)\nt 17.04.03, 23:56 dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlaku..... Re:bien sur!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 01.05.03, 20:08 szczurek_x napisał: > cos ty, ja moglbym zrobic cos zle, nigdy nie moglbym sie narazic skarbowce, > aaa, pytanie, czy kolodko chcial aby za zlozenie korekty placono kary, czy to > moje terazniejsze urojenia zwiazane z zazytym alkoholem? Pamiętaj, szczury pod beszamelem - najlepsze dane jednogarnkowe dla twoich gości.Jeżeli nie stać cię na całe tuszki - same ogony szczurze z sosem cumberland. PS. przenieś się na forum dla szczurów i spieprzaj z forum dla myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ja jestem- teraz- ale chyba sama :( n/t 03.05.03, 12:41 juz nie... a bylbym z Toba, gdybym wczoraj nie musial hektara trawki wykosic (zwyklej, coby nie bylo podejrzen ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
koaa bolitobius lunulatus 04.05.03, 00:40 Chyba nie:) a zaraz dołączy Farsa jak moje czary działają:) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 00:41 No az poczekam i zobacze czy dzialaja :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 00:44 koaa napisał: > Chyba nie:) > a zaraz dołączy Farsa jak moje czary działają:) Przyznaj się, że się z nią umówiłeś, iluzjonisto... :)))))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 00:52 hal9000 napisał: > Przyznaj się, że się z nią umówiłeś, iluzjonisto... :)))))) Niestety nie- ale wypowiedziałem kilka potężsnych zalkęć - jak się nie zjawi znaczy to że jaskieś siły nieczyste znajdują się na tym forum Palomena viridissima Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 00:54 Sily nieczyste ??? jest nas chyba Troje hmmmm Czyzbym to byla ja? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 00:57 daffne napisała: > Sily nieczyste ??? jest nas chyba Troje hmmmm > Czyzbym to byla ja? :))))) a może hydraulikowi udało sie przeprogramować Hala:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 01:04 koaa napisał: > daffne napisała: > > > Sily nieczyste ??? jest nas chyba Troje hmmmm > > Czyzbym to byla ja? :))))) > > a może hydraulikowi udało sie przeprogramować Hala:)))))))) Nie udało się... :)))))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 01:06 hal9000 napisał: > koaa napisał: > > > daffne napisała: > > > > > Sily nieczyste ??? jest nas chyba Troje hmmmm > > > Czyzbym to byla ja? :))))) > > > > a może hydraulikowi udało sie przeprogramować Hala:)))))))) > > Nie udało się... :)))))) > > Pozdrawiam, ---------- ufff cale szczescie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 01:12 Ja tam nie wierze trzeba by jakiś test zrobić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 01:14 koaa napisał: > Ja tam nie wierze trzeba by jakiś test zrobić:)))) I chciałbyś pewnie mnie wyłączyć... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 01:19 hal9000 napisał: > koaa napisał: > > > Ja tam nie wierze trzeba by jakiś test zrobić:)))) > > I chciałbyś pewnie mnie wyłączyć... :))))) Ale po co od razu takie drastyczne wnioski :))) Ps Masz własny agregacik:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 01:24 koaa napisał: > > I chciałbyś pewnie mnie wyłączyć... :))))) > Ale po co od razu takie drastyczne wnioski :))) Ostrożność nie zawadzi... :)))))))) > Masz własny agregacik:)))) Jasne! :)))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 01:13 daffne napisała: > > Nie udało się... :)))))) > ---------- > ufff cale szczescie :)) :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
farsa halu! 04.05.03, 09:55 alesh skąd. gustuję chyba w troszkę starszym elemencie męskim. i nie wiem, co to za gra, ów snejk. dyskwalifikuje mnie to w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: bolitobius lunulatus 04.05.03, 09:54 koaa napisał: > Chyba nie:) > a zaraz dołączy Farsa jak moje czary działają:) dżizusie, ale się uparłeś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Kto jest tu 04.05.03, 01:23 Dpłączł/a Yogi - chyba coś poknociłem:))) albo (..) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Kto jest tu 04.05.03, 01:28 koaa napisał: > O znikneli - ciekawe :)))))))))) Ja już spadam... Idę spać. Dobranoc wszystkim nocnym Markom!!! Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Kto jest tu 04.05.03, 17:47 koaa napisał: > O znikneli - ciekawe :)))))))))) ------------- hihi mi tam wczoraj prad znikl musialam korek sama zwatowac :( :) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś