inteligent-na 26.02.07, 14:40 Gdybyście stanęły przed takim wyborem kogo byście wybrały. Zakładam, że faceci są w jednym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:43 Co za pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
czarusiowa Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:45 przystojny ibiedny, biedny zawsze moze być kiedyś bogatym, a brzydki ładnym nigdy nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
ela282 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:48 Znałam przystojnych, z których zrobili się menele i naprawdę czuć do nich odrazę. Natomiast brzydki może mieć ujmujący styl bycia i jego brzydota nie będzie kłuć w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ela282 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:45 Nie tak łatwo odpowiedzieć na to pytanie. Trzeba jeszcze znać człowieka żeby się na jego temat wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:46 Rozumiem, że musisz się dowiedzieć jak bogaty jest ten brzydki? Odpowiedz Link Zgłoś
ela282 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:49 Nazwałaś się inteligentą, ja jednak w Twoją inteligencję wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka29 Re: Przystojny 26.02.07, 14:52 bo jakby jeszcze miał dużego, to mógłby stać się bogaty jako chłopiec do towarzystwa bogatych starszych pań. Ale jeśli tylko przystojny... to... cóż....:) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:49 hehe.... przecież facet to powinien być tylko trochę ładniejszy od diabła... tak mawiała moja prababcia :)) ---------------------- Ideał piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:51 Nie opowiadaj bzdur. Jesli polecisz na faceta, który nie jest cisteczkiem albo przynajmniej bogaty to prawdopodobnie sama wyglądasz jak przydeptany kapeć. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:53 Jeżeli to sa Twoje jedyne kryteria to ja współczuję Twojemu facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:55 Chcesz mi mydlić oczy, że polecisz na brzydkiego z pieknym wnętrzem. Przecież każda z nas maży aby mieć za faceta przystojniaka. Nie pokochamy łysych brzydactw, bo nie tak nas natura skonstruowała. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:57 > każda z nas maży aby mieć za faceta przystojniaka. 0j marzy, marzy Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:59 Dobrze. Przytrafiła mi się ortograficzna wpadka.:-) Ale mimo to nie opowiadaj mi, że poszłabyś z nawet najinteligentniejszym brzydactwem gdyby nie był bogaty. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:50 że poszłabyś z nawet najinteligentniejszym brzydactwem gdyby nie był bogaty A jakiż to kanon urody preferujesz? Znałam niejednego przystojniaka-pustaka Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:59 Najlepiej piękny i bogaty. A to, że burak i cham to nie ważne. Ja Ci powodzenia w życiu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:01 I co? Chcesz się gnieździć z biednym brzydactwem w dwóch pokoikach i wysłuchiwać jego mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:04 Czyli Ty bierzesz brzydkiego bogatego? Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:08 W każdym razie na pewno nie brzydkiego, inteligentnego i biednego. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:17 Nie ma takiej opcji. "The way you smile fills the room Stay a while kick off your shoes" Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:24 ee.... nooo... jak inteligentny to biedny nie będzie.. chyba że to z gatunku ideowców typu lepiej być niż mieć.. ---------------------- Ideał piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 14:59 oj tam.... faceci nie są w moim typie ...wolę kobietki a w szczególności jedną :) ---------------------- Ideał piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret moje zdanie--- brzydki i bogaty 26.02.07, 14:51 bo to jest dobre i miłe panu Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka29 Bogaty 26.02.07, 14:57 czy oprócz tego, że brzydki ma jeszcze jakieś wady? Bo jeśli jest np takim co lubi kobiecie przyłożyć, to nie wiem, czy mu kasy starczy żeby się wypłacić:) a wtedy...cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:05 Jeśli ma dużo kasy to można go wysłać na operację plastyczną:))) Z drugiej strony jeśli ma urodę to może na niej zarobić dużo kasy:))) Ważne by być w jakimś sensie wyjątkowym;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka29 Re: Może być jeszcze bogaty po rodzicach. 26.02.07, 15:10 ...który wszysko w 3 lata przechula na tzw"podróże" i dziwki :) Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: Może być jeszcze bogaty po rodzicach. 26.02.07, 15:13 Czyli optujesz za brzydactwem? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka29 Re: Może być jeszcze bogaty po rodzicach. 26.02.07, 15:17 nie ma brzydkich bogatych :))) a jak ktoś nie ma "tego czegoś" to ani kasa ani uroda mu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:15 Oczywiscie Przystony i biedny o golebim sercu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:27 skorpionica11 napisała: > Oczywiscie > Przystony i biedny > o golebim sercu ;)) No z tym gołębim sercem to przesadziłaś;))) Zanudziłabym się z takim:D Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 20:30 izabellaz1 napisała: > > No z tym gołębim sercem to przesadziłaś;))) Zanudziłabym się z takim:D hehe wiesz ja pisalam to z "przekasem" , takie pytania to tylko dzieci zadaja ;)) wazne zeby facet mial to "cos" i zwiazek sam kwitnie ;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:47 miłość umiera też z głodu Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:51 a dzieci z tej miłości jeszcze szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 a dlaczego uważasz, że... 26.02.07, 15:24 mężczyzna mniej urodziwy nie może być kochany? Dlaczego brzydki ma być niedobry i niekochany a przystojny dobry i wspaniały:)? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: a dlaczego uważasz, że... 26.02.07, 15:31 Wiesz, autorka chyba jest jakiegoś innego sortu. Chyba nie ma cos się z nią sprzeczać. Wie swoje i OK. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:35 ..."kochanego brzydala" nawet dla najbardziej pustego przystojniaka, bez mrugnięcia okiem rzuci. Ja przynajmniej mówię o tym otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:38 I co??? Medal??? Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:40 Żaden medal. Ale jak chcecie udawać przed facetami, że patrzycie na wnętrze to nie udawajcie chociaż przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:43 Nic nie muszę udawać. Ja tylko nie podejmuję wyborów na podstawie takich kryteriów. I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 16:09 A na podstawie jakich podejmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:42 inteligent-na napisała: > ..."kochanego brzydala" nawet dla najbardziej pustego przystojniaka, bez > mrugnięcia okiem rzuci. Ja przynajmniej mówię o tym otwarcie. To Twoja sprawa czy Go rzucisz czy nie. Na szczęście nie wszyscy patrzą Twoimi kategoriami. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:45 Owszem, moja. Ale nie rozumiem tego że wszystkie kobiety rzucają sie na tę, która powie wprost to o co każdej z nas chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A Wy to niby takie ideowe a każda swojego... 26.02.07, 15:48 inteligent-na napisała: > Owszem, moja. Ale nie rozumiem tego że wszystkie kobiety rzucają sie na tę, > która powie wprost to o co każdej z nas chodzi. A gdzie ja sie na Ciebie rzucam:)? Zapytałam tylko dlaczego mężczyzna mniej urodziwy nie może być kochany. To wszystko. Dla jednych ważny jest tylko wygląd dla innych coś oprócz tego. To sprawa indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.c Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 15:35 a tego, ktorego bede kochac :) Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 17:31 Nigdy nie oceniam człowieka według jego stanu posiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
ama_leta Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 20:03 ja nie patrze na wyglad. Co mi po przystojnym facecie, ktory mi nie daje poczucia bezpieczenstwa? :) Wole brzydkiego i biednego, byle byl dobrym czlowiekiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
baja39 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 21:04 A znacie bajkę pt."Knyps z Czubkiem"? B.brzydka ale inteligentna królewna na balach jest otaczana wianuszkiem konkurentów oczarowanych polotem panny. Jej siostra, Piękna ale głupia królewna zawsze stoi sama, bo znudzeni i zniesmaczeni jej tępotą panowie ulatniają się po chwili. Mądry brzydal- Knyps z czubkiem zakochuje się,prosi o jej rękę i zostaje odrzucony, bo zbyt brzydki.Obiecuje jednak, że uczyni królewnę mądrą(magicznie), ale po roku przyjdzie się oświadczyć.Dwór zachwyca się bystrością i urodą panny, ona jest szczęśliwa- ale widmo Knypsa zakłóca samopoczucie.I o dziwo, gdy się spotykają, królewna dostrzega same zalety brzydala:on patrzy na nią z ukosa zakochanym wzrokiem, falujące włosy układają mu się w irokeza, niski wzrost nie przeszkadza, bo ona sama jest b. wysoka. Szpetny Knyps to sam wdzięk, urok,czar oraz mądrość. Bo tak patrzą zakochani. I co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Inteligentny, wrażliwy, z poczuciem humoru, 26.02.07, 20:35 ciepły, troskliwy, wykształcony, kulturalny, dobry, miły - to wszystko jest o wiele ważniejsze niż uroda czy kasa. I nie ma możliwości, by byli sobie zupełnie równi w tych najważniejszych kwestiach :). Odpowiedz Link Zgłoś
exblond Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 20:37 przystojny i biedny Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Przystojny i biedny, czy brzydki i bogaty? 26.02.07, 21:05 tego którego bym kochała;) Odpowiedz Link Zgłoś