koaa 04.05.03, 00:14 republika.pl/ssnakee/ Tylko nie graj przez całą noc:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: Do Farsy - snake 04.05.03, 00:37 Farsa zbudź się snake czeka !!!!!!!!!- chcesz być gorsza od Hugo Bosa i Rajskiej:) (telepatyczne przesłanie)- włącz kompa i wejdź nsa forum kobieta Andru kadymon suck Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Do Farsy - snake 04.05.03, 09:33 koaa napisał: > Farsa zbudź się snake czeka !!!!!!!!!- chcesz być gorsza od Hugo Bosa i > Rajskiej:) > (telepatyczne przesłanie)- włącz kompa i wejdź nsa forum kobieta > Andru kadymon suck uch, wyciągasz mnie z łóżka świtem bladym i snejka zapodajesz na śniadanie? a gdzie kawusia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Do Farsy - snake 04.05.03, 21:59 farsa napisała: > uch, wyciągasz mnie z łóżka świtem bladym i snejka zapodajesz na śniadanie? > a gdzie kawusia? Teraz na małą czarną za późno więc zaserwuje Ci Inke:) Ps dżizus:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Do Farsy - snake IP: *.athens.access.acn.gr 04.05.03, 22:46 A dlaczego mi to w ogole nie dziala? Mam Win xp - moze ktos mie dopomoze? P.S. Mimo ze to do Farsy, skorzystalam z linka Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Do Farsy - snake 05.05.03, 00:08 Gość portalu: renia napisał(a): > A dlaczego mi to w ogole nie dziala? Mam Win xp - moze ktos mie dopomoze? > > > P.S. Mimo ze to do Farsy, skorzystalam z linka A WinZipa masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Do Farsy - snake IP: *.athens.access.acn.gr 05.05.03, 10:56 Mam, ale nadal nie dziala :( Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Do Reni - snake 05.05.03, 11:53 Napisz łopatą (krok po kroku) co robisz może tak znajdziemy rozwiązanie problemu:) 3 poziom betka - teraz gram w czwarty:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Do Farsy - snake 05.05.03, 00:10 Ja dopiero zaczełem ale mam problemy na trzecim poziomie :) czas to cegiełka:) Odpowiedz Link Zgłoś