Dodaj do ulubionych

UWAGA, PYTANIE DO PANÓW!

IP: 195.94.222.* 29.05.01, 15:26
Panowie, napiszcie szczerze, co sądzicie o kobiecie, która jest w może iść (i
idzie) z wami do łóżka na pierwszym, no maxymalnie drugim spotkaniu. Czy może
ona być dla was kandydatką do dłuższego zwiazku czy raczej zaliczacie ją od
razu do typu “na jedną noc”?
Obserwuj wątek
    • Gość: rafik Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: *.*.*.* 29.05.01, 15:51
      Moim skromnym zdaniem, to zależy.
      Niektóre kobiety sprawiają takie wrażenie, jakby to pójście do łóżka było
      początkiem końca znajomości.
      To zależy zarówno od faceta, jak i kobiety.
      Zależy od ich wieku.

Ja osobiście byłem jakiś czas z kobietą, która na drugim spotkaniu (nie randce)
      powiedziała mi że bardzo chciałaby się ze mną kochać.

Myślę, że ja mógłbym być w troszke dłuższym związku z taką kobietą, ale to jak
      mówiłem zależy od wielu rzeczy.

Pozdrawiam
      • Gość: KOBIETA Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: 195.94.222.* 29.05.01, 16:08
        Dobrze, więc od czego to zależy?
    • Gość: BDevil Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: 195.94.193.* 29.05.01, 16:08
      Dla mnie nie jest to zadnym problemem. to czy bedziemy sie kochac na pierwszej
      czy na dziesiatej randce nie ma dla mnie zadnego znaczenia.
      Wazniejsze jest jakie sa moje odczucia po seksiku - czy bylo dobrze czy srednio.
      Oczywiscie - wazne jest rowniez jaka taka kobieta jest w pozostalych sferach
      zycia
      BlackDevil
    • Gość: mariaci Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: *.gazeta.pl 29.05.01, 16:33
    • Gość: mariaci Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: *.gazeta.pl 29.05.01, 16:33
      Jak sie by mi spodobala to jest ok
    • Gość: zizi Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW!/do Kobiety IP: 195.94.222.* 29.05.01, 16:48
      Gość portalu: KOBIETA napisał(a):

> Panowie, napiszcie szczerze, co sądzicie o kobiecie, która jest w może iść (i
      > idzie) z wami do łóżka na pierwszym, no maxymalnie drugim spotkaniu. Czy może
      > ona być dla was kandydatką do dłuższego zwiazku czy raczej zaliczacie ją od
      > razu do typu “na jedną noc”?

Ja jestem w takiej sytuacji i mysle, ze jestesmy powaznymi ludzmi, mielismy
      ochote sie kochac i nastapilo to na drugiej randce (nasze trzecie spotkanie bo
      poznalismy sie na weselu mojej kolezanki, ktora mnie na "sobotnie" wesele w
      piatek wieczorem zaprosila).
      Mysle o niej dobrze, ufam jej i spotykamy sie. I seks traktuje jako dodatek w
      zwiazku. I wie o mnie tak duzo, ze nie mam jej nic wiecej do powiedzenia o sobie.

Ponadto, nie interesuja mnie kobiety na jedna noc, i na szczescie nie trafialem
      na takie. Znajomosc trwala zawsze dluzej niz jedna noc i nie byly to 3 czy 4 noce.

Masz jeszcze jakies pytania i dlaczegpo zadalas takie pytanie?
      • Gość: KOBIETA Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW!/do Kobiety IP: 195.94.222.* 29.05.01, 16:58
        Z moich doświadczeń wynika, że związek, który rozpoczął się od seksu nie trwał
        długo. Mimo, że ja zrobiłąm wszystko, żeby było ok. Nie wierzę, że natrafiam
        tylko na jeden typ facetów. Tak więc może coś w tym jest, że warto zaczekać,
        dlatego pytam Was o zdanie. Inne pytania, było by ich baaaardzo dużo, bo wasza
        natura fascynuje mnie.
        • Gość: Veni_VV okolice prawdy IP: 212.160.232.* 30.05.01, 19:04
          chociaz mezczyzni wyrazaja bardzo rozne opinie, to jednak zasadniczo jestes
          blisko "prawdy", seks w pierwsza noc moze sprowokowac pozniej duzo dziwnych
          mysli...

pozdrawiam

ps. przepraszam za polskie litery
        • marien77 Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW!/do Kobiety 01.06.01, 16:19
          Jesli facetowi cos latwo przychodzi, nie fascynuje go to.
          Uruchom swoją intuicję i staraj sie zawsze pierwsza robić krok w tył.
          Jeśli on będzie miał poczucie straty, być może go zatrzymasz, jesli nie
          zostanie, to zapomnij o nim, nie jest zainteresowany i dobrze, nie jest dla
          Ciebie, a tego właściwego na pewno jeszcze odkryjesz.
    • mario2 Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! 29.05.01, 17:55
      Z reguly nie odmawiam. Problem zaczyna sie rano. Gdy mam ochote w moja
      towarzyszka zjesc jeszcze sniadanie- jest wszystko w porzadku
      • Gość: abc Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: 192.168.50.* / *.tsp.com.pl 29.05.01, 18:02
        ja mysle, ze nie ma roznicy. jak spotykam dziewczyna, ktora mi sie spodoba i ja
        jej tez, jak miedzy nami "zaiskrzy" to nie ma problemu czy to 1 czy 4
        spotkanie. wogole o tym nie mysle. powiem ci jeszcze jedno - chyba wy same
        kobiety, uwazacie, ze jak to zrobicie na 1 spotkaniu to my mezczyzni myslimy o
        was rozne rzeczy. nic z tych rzeczy( :) ). ludzie razem sie sobie podobaja i
        juz. a czy potem sa ze soba czy nie to juz nie ma znaczenia.
        • Gość: daria Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.01, 18:07
          Bardzo sie ciesze, ze sa faceci ktorzy nie ulegaja
          stereotypom. Czy jednak wiekszosc taka jest? Czy
          wiekszosc mezczyzn po tym, jak kobieta dopiero poznana
          pojdzie z nimi do lozka nie skresli jej jako tak zwanej
          latwej?
          • Gość: abc Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: 192.168.50.* / *.tsp.com.pl 29.05.01, 18:09
            daria - to jest pytanie tez do was. czy wy nie myslicie, ze panowie leca tylko
            na wasze tylki i tyle? jak wy nie bedziecie tak myslaly, to i wiecej mezczyzn
            nie bedzie myslalo stereotypami...
            pozdrawiam.
            • Gość: Rambo Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: 195.41.66.* 30.05.01, 08:53
              Podobno dziewczyna idzie do lozka bo kocha a mezczyzna kocha bo poszedl do
              lozka. Tak wiec szybkie pojscie do lozka dobrze wrozy a na pewno nie znaczy
              wiele, przynajmniej co do trwalosci zwiazku.

• Gość: BDevil Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! - do KObiety IP: 195.94.193.* 30.05.01, 14:30
                Od czego to zalezy - od osobowosci kobiety.
                Jesli przespala sie na pierwszej randce a pozniej mimo wszystko facet sie
                umowil z nia tzn. ze chcial sie z nia spotkac. Ale jesli na tym drugim
                spotkaniu stwierdzi ze nie odpowiada jej charakter kobiety lub cos innego to
                sie pewnie z nia nie spotka.
                Ja zadam inne pytanie - ilu z facetow z ktorymi kobiety przespaly sie dosc
                szybko proponuje nastepne spotkanie ??
                Pewnie wcale nie tak malo - a to znaczy ze nie chodzi nam tylko o seks.

BlackDevil
          • Gość: Michal Do Darii IP: *.244.181.49.Dial1.NewYork2.Level3.net 31.05.01, 00:52
            Nie......szukam wlasnie takiej trudnej.
          • Gość: AGA Re: do Darii IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 15:54
            Gość portalu: daria napisał(a):

> Bardzo sie ciesze, ze sa faceci ktorzy nie ulegaja
            > stereotypom. Czy jednak wiekszosc taka jest? Czy
            > wiekszosc mezczyzn po tym, jak kobieta dopiero poznana
            > pojdzie z nimi do lozka nie skresli jej jako tak zwanej
            > latwej?
            Tak sie sklada,ze większość moich przyjaciół to mężczyźni.Nie traktują mnie jak
            potencjalną "ofiarę" do łóżka,a raczej jak kumpla więc dużo nasłuchałam się na
            temat spotkań, "nowopoznanych lasek", seksu itp.Na podstawie tych konwersacji
            wysnułam niestety wniosek,że prawie nie zdarza się sytuacja,w której potraktują
            poważnie dziewczynę idącą z nimi dołóżka na samym początku znajomości,chociaż
            bardzo chętnie korzystają z tej możliwości,a nawet "ściemniają" partnerkę,że to
            nie ma znaczenia.Oczywiście zdarzają się wyjątki ale muszę powiedzieć,że raczej
            ma to związek z ogólną atrakcyjnością INTELEKTUALNA+fizyczną dziewczyny.Nie
            chodzi oto jak było PO seksie(nie zawsze od początku jest super-często trzeba się
            dopasować i poznać w tych sprawach,bo nie każdy lubi to samo)ale raczej o
            okoliczności towarzyszące spotkaniu i atmosferę PRZED.Zapewniam Cię,że
            doświadczony facet pozna czy dziewczyna z KAŻDYM idzie do łóżka na pierwszej
            randce,czy też jest bardziej wymagająca,a on jest tym wybranym wyjątkiem.Chodzi
            tylko o to,żeby zaintrygować go na tyle aby się nad tym zastanowił.

• gepe Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! 30.05.01, 20:06
      Gość portalu: KOBIETA napisał(a):

> Panowie, napiszcie szczerze, co sądzicie o kobiecie,
      która jest w może iść (i
      > idzie) z wami do łóżka na pierwszym, no maxymalnie
      drugim spotkaniu. Czy może
      > ona być dla was kandydatką do dłuższego zwiazku czy
      raczej zaliczacie ją od
      > razu do typu �na jedną noc�?

Co szczerze sądzę? Że to bardzo biedne dziewczę, które
      musi sie uciekać do tego sposobu, aby nawiazać
      znajomość. Również i chłopak, który na to przystaje.
      Pozdrawiam - gepe
      • Gość: sin Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 21:04
        Nie ma reguł. W każdej kobiecie można się zakochać. Nawet jak sytuacja była
        wyjątkowa i trafiło sie do łóżka z dziewczyną po pierwszym spotkaniu.
        Z autopsji: zdarzyło mi się najszybciej na drugą noc, potem była przez długi
        czas najważniejszą kobietą w moim życiu, nawet wtedy kiedy odeszła. Miała być
        jednorazowego użytku , a została właściwie pod pewnym względem na zawsze.
        Ale sama potem mnie pytała czy to, że była taka "łatwa" nie jest dla mnie
        problemem. Faceci rozumują , że jak im tak łatwo poszło to inni też mają
        szansę. Nie zalecałbym młodym damom jednak takiego ryzyka, świat jest pełen
        złych ludzi. Lepiej poczekać. Przecież w seksie potężną przyjemnością jest nie
        tylko konsumpcja ale też zachowania apetytwne ( pod warunkiem oczywiście że nie
        trwają wiecznie...).
        • Gość: Sailor Re: UWAGA, PYTANIE DO PANÓW! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 31.05.01, 18:56
          Jestem zdania, że mimo chęci na sex, ze strony mężczyzny jak i kobiety, powinno
          się odwlekać to jak najdłużej (w tym rola kobiety, ponieważ facet ma zawsze
          ochotę i zawsze skorzysta z okazji, gdy kobieta takową chęć wyrazi). Odwlekanie
          tego daje możliwość głębszego poznania drugiej osoby, dodaje związkowi swego
          rodzaju magii, facet zaczyna dostrzegać wnętrze kobiety i vice versa, natomiast
          sex w początkowej fazie związku w dużym stopniu utrudnia właściwą ocenę, wtedy
          górę nad rozumem bierze ...... (wiesz o co cho)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka