Dodaj do ulubionych

ILEPIJĄWASIFACECIHERBATYPUERHZBLOMBAMIW

18.05.03, 21:38
ZĘBACH ???????????
Obserwuj wątek
    • anahella Jamniczy fanie:) 18.05.03, 21:40
      Upiles sie herbata jakas tam z "blombami" w zebach?
      • Gość: sara Re: Jamniczy fanie:) IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 18.05.03, 21:44
        ok. 3
        • kum-nye Re: Jamniczy fanie:) 18.05.03, 21:50
          Mój już dawno nie.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jamniczy fanie:) 18.05.03, 22:12
        anahella napisała:

> Upiles sie herbata jakas tam z "blombami" w zebach?
        >
        To ja , p.a.d.a.l.c.o.w.a. system mnie zalogował moim loginem z forum
        weterynaria. Czasem ten system tak ma. A połączenie wątków idiotycznych jakoś
        mnie sprowokowało, bo już naprawdę niektóre tylko w połączeniach dają się
        przełknąc-jak herbata pu-pu-pu sączona między blombamy przez pijącego faceta.
        sycząć- oddalam się zakopać w bagnistą ściółkę leśną.
        • anahella Re: Jamniczy fanie:) 18.05.03, 23:39
          p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> anahella napisała:
          >
          > > Upiles sie herbata jakas tam z "blombami" w zebach?
          > >
          > To ja , p.a.d.a.l.c.o.w.a. system mnie zalogował moim loginem z forum
          > weterynaria. Czasem ten system tak ma. A połączenie wątków idiotycznych jakoś
          > mnie sprowokowało, bo już naprawdę niektóre tylko w połączeniach dają się
          > przełknąc-jak herbata pu-pu-pu sączona między blombamy przez pijącego faceta.
          > sycząć- oddalam się zakopać w bagnistą ściółkę leśną.

hyhyhyhyhyy
    • Gość: krowi_placek Re: ILEPIJĄWASIFACECIHERBATYPUERHZBLOMBAMIW IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 18.05.03, 23:35
      Mój małżonek, ankoholyk, odkąd zaczął pić herbatkę pu-pu-erch wypadli jemu dwie
      blomby. Poradźcie co robić. Czy zaprzestać podawania mu herbatki p-e? czy nadal
      inwestować w blomby ? jestem już tak pogięta tym nadmiarem problemów..a tu
      jeszcze to forum.uuuuuuuuuuu
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ILEPIJĄWASIFACECIHERBATYPUERHZBLOMBAMIW 19.05.03, 17:28
        Gość portalu: krowi_placek napisał(a):

> Mój małżonek, ankoholyk, odkąd zaczął pić herbatkę pu-pu-erch wypadli jemu
        dwie
        >
        > blomby. Poradźcie co robić. Czy zaprzestać podawania mu herbatki p-e? czy
        nadal
        >
        > inwestować w blomby ? jestem już tak pogięta tym nadmiarem problemów..a tu
        > jeszcze to forum.uuuuuuuuuuu
        Słyszałam,er.er.er, czytałam, w wyjątkowo inteligentnym i pożytecznym piśmie
        dla młodych pań " hallo girl" / zastąpiło chyba tę beznadziejną Filipinkę, co
        ją pamiętam z czasów zamieszchłych / że dużo korzystniej-zamiast herbatki p-e
        jest pić nalewkę ze zmielonych, a najpierw ususzonych, wężów eskulapa. Podam
        przepis na forum KUCHNIA. Prawie wszystkie kłopoty moje- i te z blombamy i te z
        nadwagą- minęły,jak sen jaki złoty, gdy poddałam mego padalca takiemu
        przetworzeniu i alawszy spirytusem, po 10 kropli spozywałam na dobę, aż
        spożyłam z kretesem.
    • jamniczy_fan Re: ILEPIJĄWASIFACECIHERBATYPUERHZBLOMBAMIW 21.05.03, 17:18
      blomba mi wypadła, ide do wykałaczki, wypiwszy uprzednio herbatę pu-erch. Waga
      pokazuje i sama tez czuję, że chudnę w oczach........i w pasie, ale to chyba od
      trosk i usychania mózgu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka