jamniczy_fan 18.05.03, 21:38 ZĘBACH ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Jamniczy fanie:) 18.05.03, 21:40 Upiles sie herbata jakas tam z "blombami" w zebach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Jamniczy fanie:) IP: *.gliwice.pl / 192.168.50.* 18.05.03, 21:44 ok. 3 Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jamniczy fanie:) 18.05.03, 22:12 anahella napisała: > Upiles sie herbata jakas tam z "blombami" w zebach? > To ja , p.a.d.a.l.c.o.w.a. system mnie zalogował moim loginem z forum weterynaria. Czasem ten system tak ma. A połączenie wątków idiotycznych jakoś mnie sprowokowało, bo już naprawdę niektóre tylko w połączeniach dają się przełknąc-jak herbata pu-pu-pu sączona między blombamy przez pijącego faceta. sycząć- oddalam się zakopać w bagnistą ściółkę leśną. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Jamniczy fanie:) 18.05.03, 23:39 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > anahella napisała: > > > Upiles sie herbata jakas tam z "blombami" w zebach? > > > To ja , p.a.d.a.l.c.o.w.a. system mnie zalogował moim loginem z forum > weterynaria. Czasem ten system tak ma. A połączenie wątków idiotycznych jakoś > mnie sprowokowało, bo już naprawdę niektóre tylko w połączeniach dają się > przełknąc-jak herbata pu-pu-pu sączona między blombamy przez pijącego faceta. > sycząć- oddalam się zakopać w bagnistą ściółkę leśną. hyhyhyhyhyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowi_placek Re: ILEPIJĄWASIFACECIHERBATYPUERHZBLOMBAMIW IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 18.05.03, 23:35 Mój małżonek, ankoholyk, odkąd zaczął pić herbatkę pu-pu-erch wypadli jemu dwie blomby. Poradźcie co robić. Czy zaprzestać podawania mu herbatki p-e? czy nadal inwestować w blomby ? jestem już tak pogięta tym nadmiarem problemów..a tu jeszcze to forum.uuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ILEPIJĄWASIFACECIHERBATYPUERHZBLOMBAMIW 19.05.03, 17:28 Gość portalu: krowi_placek napisał(a): > Mój małżonek, ankoholyk, odkąd zaczął pić herbatkę pu-pu-erch wypadli jemu dwie > > blomby. Poradźcie co robić. Czy zaprzestać podawania mu herbatki p-e? czy nadal > > inwestować w blomby ? jestem już tak pogięta tym nadmiarem problemów..a tu > jeszcze to forum.uuuuuuuuuuu Słyszałam,er.er.er, czytałam, w wyjątkowo inteligentnym i pożytecznym piśmie dla młodych pań " hallo girl" / zastąpiło chyba tę beznadziejną Filipinkę, co ją pamiętam z czasów zamieszchłych / że dużo korzystniej-zamiast herbatki p-e jest pić nalewkę ze zmielonych, a najpierw ususzonych, wężów eskulapa. Podam przepis na forum KUCHNIA. Prawie wszystkie kłopoty moje- i te z blombamy i te z nadwagą- minęły,jak sen jaki złoty, gdy poddałam mego padalca takiemu przetworzeniu i alawszy spirytusem, po 10 kropli spozywałam na dobę, aż spożyłam z kretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
jamniczy_fan Re: ILEPIJĄWASIFACECIHERBATYPUERHZBLOMBAMIW 21.05.03, 17:18 blomba mi wypadła, ide do wykałaczki, wypiwszy uprzednio herbatę pu-erch. Waga pokazuje i sama tez czuję, że chudnę w oczach........i w pasie, ale to chyba od trosk i usychania mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś