douglasmclloyd 16.10.06, 20:54 Dzis znow mozemy ogladac, jak to sie odbywalo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 20:57 Spoko. Przyjdzie Donald i pozbiera wszystko do kupy. Pokrzywdzeni tajniacy będą mogli wrócić na swoje stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:04 big_news napisał: > Spoko. Przyjdzie Donald i pozbiera wszystko do kupy. Pokrzywdzeni tajniacy będą > mogli wrócić na swoje stanowiska. Ktos ich wyrzucil? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:06 A nie?! No to o co ten wrzask? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czyj? 16.10.06, 21:07 big_news napisał: > A nie?! No to o co ten wrzask? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czyj? 16.10.06, 21:14 No jak to? Nie oglądasz TVN, TVN 24, Polsatu, nie czytasz GW i Polityki? Nie wsłuchujesz się w wypowiedzi członków PO i SLD? No to skąd masz wiedzieć co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czyj? 16.10.06, 21:29 big_news napisał: > No jak to? Nie oglądasz TVN, TVN 24, Polsatu, nie czytasz GW i Polityki? Nie > wsłuchujesz się w wypowiedzi członków PO i SLD? No to skąd masz wiedzieć co się > dzieje. Z kwakania P(i)Sujów i naziElpEErowców. Z TvTrwam, Radia MAryja, Naszego Dziennika - chwatit'? :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czyj? 16.10.06, 21:48 Chwatit? Z Moskwy nadajesz? To by co nieco tłumaczyło... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:08 big_news napisał: > A nie?! No to o co ten wrzask? Spytaja sie PiSiorow, po co sie tak dra. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:16 Słuch mam dobry. Ale jeżeli będę z taką częstotliwością słuchał pewnych przekaziorów oraz niektórych polityków, to aparat słuchowy mnie nie ominie. A o kogo mi chodzi, to już się łaskawie domyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:20 big_news napisał: > Słuch mam dobry. Ale jeżeli będę z taką częstotliwością słuchał pewnych > przekaziorów oraz niektórych polityków, to aparat słuchowy mnie nie ominie. A o > kogo mi chodzi, to już się łaskawie domyśl. Domyslam sie, ze chodzi ci o ojca dyrektora. Zlodziej najglosniej krzyczy lapac zlodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:23 Źle się domyślasz. Chodzi mi o inne praleczki. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:27 big_news napisał: > Źle się domyślasz. Chodzi mi o inne praleczki. Zgaduje po raz drugi. Chodzi ci o aferzystow z Telegrafu, ART B, FOZZu i SKOKow? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:31 douglasmclloyd napisał: > big_news napisał: > > > Źle się domyślasz. Chodzi mi o inne praleczki. > > Zgaduje po raz drugi. Chodzi ci o aferzystow z Telegrafu, ART B, FOZZu i SKOKow > ? > Dorzucę Fundację Prasową Solidarności i Srebrną Sp. z o.o. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:48 Kolejne pudło. I tak już pewnie zostanie. Masz kiepskie oko. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 22:12 big_news napisał: > Kolejne pudło. I tak już pewnie zostanie. Masz kiepskie oko. Moze kiepskie ale nie jestem slepy, tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś