Dodaj do ulubionych

Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Polski

16.10.06, 20:54
Dzis znow mozemy ogladac, jak to sie odbywalo.
Obserwuj wątek
    • big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 20:57
      Spoko. Przyjdzie Donald i pozbiera wszystko do kupy. Pokrzywdzeni tajniacy będą
      mogli wrócić na swoje stanowiska.
      • douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:04
        big_news napisał:

> Spoko. Przyjdzie Donald i pozbiera wszystko do kupy. Pokrzywdzeni tajniacy będą
        > mogli wrócić na swoje stanowiska.

Ktos ich wyrzucil?
        • big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:06
          A nie?! No to o co ten wrzask?
          • ave.duce Re: Czyj? 16.10.06, 21:07
            big_news napisał:

> A nie?! No to o co ten wrzask?
            • big_news Re: Czyj? 16.10.06, 21:14
              No jak to? Nie oglądasz TVN, TVN 24, Polsatu, nie czytasz GW i Polityki? Nie
              wsłuchujesz się w wypowiedzi członków PO i SLD? No to skąd masz wiedzieć co się
              dzieje.
              • ave.duce Re: Czyj? 16.10.06, 21:29
                big_news napisał:

> No jak to? Nie oglądasz TVN, TVN 24, Polsatu, nie czytasz GW i Polityki? Nie
                > wsłuchujesz się w wypowiedzi członków PO i SLD? No to skąd masz wiedzieć co się
                > dzieje.

Z kwakania P(i)Sujów i naziElpEErowców. Z TvTrwam, Radia MAryja, Naszego
                Dziennika - chwatit'?

:)
                • big_news Re: Czyj? 16.10.06, 21:48
                  Chwatit? Z Moskwy nadajesz? To by co nieco tłumaczyło...
          • douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:08
            big_news napisał:

> A nie?! No to o co ten wrzask?

Spytaja sie PiSiorow, po co sie tak dra.
            • big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:16
              Słuch mam dobry. Ale jeżeli będę z taką częstotliwością słuchał pewnych
              przekaziorów oraz niektórych polityków, to aparat słuchowy mnie nie ominie. A o
              kogo mi chodzi, to już się łaskawie domyśl.
              • douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:20
                big_news napisał:

> Słuch mam dobry. Ale jeżeli będę z taką częstotliwością słuchał pewnych
                > przekaziorów oraz niektórych polityków, to aparat słuchowy mnie nie ominie. A o
                > kogo mi chodzi, to już się łaskawie domyśl.

Domyslam sie, ze chodzi ci o ojca dyrektora. Zlodziej najglosniej krzyczy lapac
                zlodzieja.
                • big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:23
                  Źle się domyślasz. Chodzi mi o inne praleczki.
                  • douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:27
                    big_news napisał:

> Źle się domyślasz. Chodzi mi o inne praleczki.

Zgaduje po raz drugi. Chodzi ci o aferzystow z Telegrafu, ART B, FOZZu i SKOKow?
                    • ave.duce Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:31
                      douglasmclloyd napisał:

> big_news napisał:
                      >
                      > > Źle się domyślasz. Chodzi mi o inne praleczki.
                      >
                      > Zgaduje po raz drugi. Chodzi ci o aferzystow z Telegrafu, ART B, FOZZu i SKOKow
                      > ?
                      >

Dorzucę Fundację Prasową Solidarności i Srebrną Sp. z o.o.

;)
                    • big_news Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 21:48
                      Kolejne pudło. I tak już pewnie zostanie. Masz kiepskie oko.
                      • douglasmclloyd Re: Warcholy i Chamy doprowadzily do rozbiorow Po 16.10.06, 22:12
                        big_news napisał:

> Kolejne pudło. I tak już pewnie zostanie. Masz kiepskie oko.

Moze kiepskie ale nie jestem slepy, tak jak ty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka